Belépés
Édeskés babsaláta
... vízben
áztatjuk. Utána ugyanebben a vízben odatesszük főni a sóval. Ahogy
megpuhult (ne essen szét!), belekeverjük a paradicsompürét, a vegetát
és a cukrot, majd hagyju...
2010-10-01 05:35:58
Zöldségtorta
... adjuk. A kivajazott és morzsával meghintett
őzgerincformába öntjük, és sütőben közepes lán...
2010-09-30 21:17:27
Gombával töltött tök
... a
reszelt sajtot, a f...
2010-09-30 20:34:25
Lencsetorta
... levegő ne maradjon az anyag alatt.
Megszórjuk morzsával és sütő...
2010-09-30 20:27:57
Töltött omlett, paradicsommárt
... hagymával együtt, fedő nélkül,
a kávéskanál olajon megpároljuk. Egy kanál liszttel megszórjuk és
1 dl-nyi vízzel felöntjük. Sûrûre főzzük. Hagyjuk kicsit kihûlni.
Teflonserpenyőben olajat forrósítunk és az omlettmasszából 4 db
omlettet készítünk úgy, hogy mindkét oldalát megsütjük. Megtöltjük
a kihûlt gombamasszával és pa...
2010-09-30 20:26:53
Tárkonyos töltött burgonya
... olaj, 5 dkg
parmezán sajt, 1 evőkanál só, 1 kávéskanál vaj, késhegynyi őrölt
bors, vegeta.

Elkészítése: A burgonyát héjastól megfőzzük és hagyjuk kihûlni. A
szójára vizet engedünk, lecsöpögtetjük. A zöldséget megtisztítjuk,
apróra vágjuk. A beáztatott, kinyomkodott zsemléket egy tálba
morzsoljuk. Hozzáadjuk a felvert tojást, ...
2010-09-30 20:24:28
Juhtúrós rakott puliszka
... és az olajon
megpirítjuk. A juhtúrót a tejföllel és kevés sóval habosra keverjük.
Egy tûzálló tálat kivajazunk, belesimítjuk a puliszka egyharmadát (ne
hagyjuk kihûlni, mert akkor alakíthatatlanná válik), erre tesszük a
juhtúrós massza felét, majd a hagyma felét. Újra puliszka következik,
erre megint juhtúró és hagyma, majd puliszkával fedjük. A ...
2010-09-30 19:47:24
Rizses babtorta
... kávéskanál olaj,
kevés zsemlemorzsa, vegeta.

Elkészítése: A babot 10 órán át vízben áztatjuk. A rizst puhára
főzzük a vegetával és sózzuk, majd hagyjuk egy kicsit kihûlni. A babot
kevés vízben vegetával megfőzzük. Eközben a tojásokat felverjük és
összekeverjük a liszttel, majd simára dolgozzuk a tejjel. A babot
(amelynek levét tel...
2010-09-30 19:30:37
Vöröskáposztás rakott puliszka
... olajon, fedő
alatt puhára pároljuk. Ehhez adjuk a só másik felét. Egy tûzálló tálat
kivajazunk, ráterítjük a még meleg puliszka egyharmadát (vigyázat:
ne hagyjuk kihûlni, mert akkor megmerevedik és kenhetetlenné válik!),
rátesszük a káposzta felét, megint puliszka következik, aztán megint
káposzta, majd puliszkaréteggel borítjuk. Tetejére ol...
2010-09-30 19:29:54
Pörköltfelfújt
... vízben áztatjuk, majd lecsurgatjuk.
Az olajon megpároljuk a felkockázott hagymát a szójával. Megszórjuk
pirospaprikával, és 1 dl vízzel felöntve puhára főzzük. Hagyjuk hûlni.
A vajat felolvasztjuk (egy kávéskanálnyit félreteszünk), lehúzzuk a
tûzről, majd a tejjel és a liszttel csomómentesen elkeverjük. Ha egy
kicsit kihûlt, hozzáa...
2010-09-30 19:29:02
1 2 3 ..10 11 .15 16 17 .20 21 22 
Címkék: vízben odatesszük, anyag alatt, kávéskanál olajon, kanál liszttel, burgonyát héjastól, zöldséget megtisztítjuk, felvert tojást, puliszka egyharmadát, hagyma felét, rizst puhára, kicsit kih&#251, tojásokat felverjük, káposzta felét, olajon megpároljuk, felkockázott hagymát, vajat felolvasztjuk, kávéskanálnyit félreteszünk, liszttel csomómentesen, alakíthatatlanná, puliszkaréteggel, omlettmasszából, pirospaprikával, paradicsompürét, pörköltfelfújt, zgerincformába, kávéskanálnyit, vöröskáposztás, lecsöpögtetjük, gombamasszával, paradicsommárt, kenhetetlenné, megtisztítjuk, teflonserpeny, összekeverjük, felolvasztjuk, csomómentesen, belesimítjuk, belekeverjük, felkockázott, zsemlemorzsa, zöldségtorta, megmerevedik, kinyomkodott, félreteszünk, lecsurgatjuk, egyharmadát, lencsetorta, megpároljuk, forrósítunk, elkészítése, megpirítjuk, puliszkával, kivajazunk, ráterítjük, meghintett, megtöltjük, hozzáadjuk, kávéskanál, elkeverjük, beáztatott, morzsoljuk, megszórjuk, kivajazott, következik, ugyanebben, késhegynyi, odatesszük,
© 2013 TVN.HU Kft.