Belépés
Fõételek
... éppen van'' szendvics - sajttal
Szóval, ami éppen van otthon: párizsi, krinolin, főtt füstölt sonka vagy sülthús-maradék. A kenyérszeleteket szárazon megpirítjuk, hagyjuk kihűlni, majd vékonyan megkenjük margarinnal, lilahagyma-szeleteket teszünk rá, rápúpozzuk a vékony metéltre szeletelt ,,ami éppen van otthon'' húsfélét, ketchupot, csípős piros aranyat ...
2008-11-29 17:16:59
Szendvicsek
... kettévágjuk, belsejüket kivesszük (felhasználhatjuk fasírthoz vagy egyéb töltelékhez), a belső kérgét megkenjük mustárral, A virsliket és a kolbászt felkarikázzuk. káposztát hagyjuk kihűlni, majd megtöltjük vele astangli egyik felét, elosztjuk rajta a kolbász- és virslikarikákat, és befedjük a stangli másik felével.

Klubszendvics
Hozzávalók: 12 szele...
2008-11-29 17:15:26
A tartósítás
... érjen, majd nem túl erős tűzön forraljuk fel. A gőzölési időt mindig a víz forrásától kell számítani. A gőzölő edényt egy hasonló nagyságú edénnyel takarjuk le. Az üvegeket a vízben hagyjuk kihűlni. A recept előírása szerint a gőzölést esetleg másnap megismételjük.

Száraz gőzölés

Száraz gőzölésre a legalkalmasabb egy megfelelő nagyságú kosár vagy láda, amit...
2008-11-29 16:53:53
Főételek
... éppen van'' szendvics - sajttal
Szóval, ami éppen van otthon: párizsi, krinolin, főtt füstölt sonka vagy sülthús-maradék. A kenyérszeleteket szárazon megpirítjuk, hagyjuk kihűlni, majd vékonyan megkenjük margarinnal, lilahagyma-szeleteket teszünk rá, rápúpozzuk a vékony metéltre szeletelt ,,ami éppen van otthon'' húsfélét, ketchupot, csípős piros aranyat ...
2008-11-27 20:27:20
Recept
... összekeverjük.
A tejet a cukorral és a mazsolával feltesszük fôzni.
Mikor felforr a tej, ráöntjük az imént elôkészített dióra vagy mákra és jól összekeverjük,
majd félretesszük kihûlni.
(A fenti töltelék mennyiség, ha elkészítjük dióból és mákból is, 4-4 darab,
kb. félkilós bejglire elegendô.)
A BEJGLI ELKÉSZÍTÉSE
A tésztánkat 3-4 mm vastag ...
2008-11-25 14:55:45
A mosoly országa Thaiföld 1.
... anyagi érdekeltségének függvénye, aludni pedig csak saját ágyamban tudok... így aztán mind ezeket valóban csak az újabb és újabb tájak felfedezésének erősebb kíváncsisága tudja számomra kompenzálni és adja kezembe évről évre turista-bőröndömet.

...
2008-11-20 13:28:43
savanyúság
Hozzávalók: 1 kg uborka, 5 dkg só, tartósítószer

Az uborkákat alaposan megmossuk és meghámozzuk. Legyaluljuk, fele mennyiségű sóval besózzuk, elkeverjük és rövid ideig állni hagyjuk, majd gyengén kinyomjuk. Az üvegek aljára sót szórunk, erre ujjnyi vastagon uborkát, ismét sót, majd uborkát teszünk. Tetejére sót és tartósítószert szórunk.
Használat előt...
2008-11-14 09:39:09
Jó éjt nektek


http://video.xfree.hu/?n=fgl|a765030 482db616308d89dc5196f2b59 ...
2008-11-05 19:43:26
TÓTHNÉ Évikétől
... src="http://images.paraorkut.com/img /lide/Krajiny_92606982_80.gif" border="0" alt="Lide Lide Graphics" >/[/kep]


2008-10-20 17:52:01
Ancikám képsorozata...
...
2008-08-19 21:09:22
1 2 3 ..10 11 .16 17 .20 21 22 
Címkék: TÓTHNÉ Évikétől, BEJGLI ELKÉSZÍTÉSE, Lide Lide Graphics, mosoly országa, kenyérszeleteket szárazon, vékony metéltre, kolbászt felkarikázzuk, stangli másik, gőzölési időt, gőzölő edényt, hasonló nagyságú, vízben hagyjuk, recept előírása, gőzölést esetleg, megfelelő nagyságú, mazsolával feltesszük, imént elôkészített, fenti töltelék, uborkákat alaposan, üvegek aljára, felhasználhatjuk, kenyérszeleteket, érdekeltségének, virslikarikákat, assortedflowers, felfedezésének, legalkalmasabb, tartósítószert, felkarikázzuk, klubszendvics, megismételjük, összekeverjük, tartósítószer, nbmtyhggrrox, holdkristaly, félretesszük, kíváncsisága, kettévágjuk, megpirítjuk, szendvicsek, legyaluljuk, margarinnal, kompenzálni, meghámozzuk, töltelékhez, npbosmcrwbv, képsorozata, elkészítése, elkészítjük, photobucket, szeleteket, megtöltjük, rápúpozzuk, feltesszük, hozzávalók, bőröndömet, tartósítás, mazsolával, savanyúság, tésztánkat, belsejüket, lilahagyma, sgbampbyyz, forrásától, elkeverjük, mustárral, megkenjük, függvénye, sgcpirvex, ketchupot,
© 2013 TVN.HU Kft.