Belépés
Mit keres Soros az európai parlamentben?
Kedves Endre! x4 / #5
Soros úr követi a pénze folyamát és folyását. Nem, hagy senkit csak úgy magára, ahogy Te azt a pédádban felhoztad! Ha valakit egy nagyobb összeggel úgy magára hagyok. ahogy Te azt ecsetelted, akkor természetesen nincs később sok beleszólásom, de nem véletlenül lett Soros milliárdos! Mindig is követte és időben (!) lépett a pénze érdekében!

Má...
2018-04-17 19:42:35
Dáma Lovag Erdős Anna: Arany Jánoshoz szólván
.../200.éves születése napján/

,,Írjak?- Ne írjak?"
Kérdezted magadtól régen
Magyarország osztozott a dicsőségben
Verseid üzennek nekünk az utánad jövőknek
Írni kell,erőt adni a jövő nemzedéknek!
Írni kell, utat mutatni előre!
Mert elfogy lassan nemzetünk büszkesége!
,,Szólnom kisebbség, bűn a hallgatás!"
Írod ig...
2017-03-31 16:21:51
Arany Jánosról szólván...Dáma Lovag Erdős Anna verse:


Dáma Lovag Erdős Anna verse:

Arany Jánoshoz szólván
/200.éves születése napján/
1817.03.02.

,,Írjak?- Ne írjak?"
Kérdezted magadtól régen
Magyarország osztozott a dicsőségben
Verseid ...
2017-03-31 15:17:19
Tallóztam
... majdnem 97 ezer embert vizsgáltak meg. A kísérlet kezdetén mindegyik kísérleti személy rákmentes volt. A tanulmány négy éves időtartama alatt összesen 132 résztvevő betegedett meg gége-, vagy torokrákban. Ezek az adatok 396 egészséges kísérleti személlyel lettek összehasonlítva. Ezenkívül minden résztvevőnél a száji HPV több fajtáját analizálták.

A tanulmány azt is ere...
2016-01-27 11:45:12
Drága és sikertelen a bevándorlók integrációja
... AKÁRCSAK A CIGÁNYOKÉ!


2015. 09. 26. 08:55

Drága és sikertelen a bevándorlók integrációja

Az Európai Unió országai a bevándorlás ügyében kezdenek egy irányba mozdulni, de még van mit összehangolni - mondta a Külügyi és Külgazdasági Intézet elemzője szombaton, az M1 aktuális csatornán.

Tamási Anna beszélt az érintettek integrációján...
2015-09-26 15:29:58
Illegális bevándorlás - Szakértő: az unió országai kezdenek egy irányba mozdulni
...
Tamási Anna beszélt az érintettek integrációjának problémájáról, mint kifejtette: az érkezők inkább őriznék a saját hagyományaikat, közösségtudatuk pedig erősebb az európaiakénál. Mindez szerinte feszültséget fog okozni. A mintegy kétmillió, Németországban élő törökről szólva rámutatott: integrációjuk nem sikeres, egy párhuzamos társadalom jött létre.
Hozzátette: minden...
2015-09-26 08:51:11
Mi a véleményetek a menekültválságról?
Kedves Decotex!
A magam is elfogadhatatlannak ítélem nyugat-európa lerohanását de Merkel azt mondta humanitárius alapon akarja,akkor nincs mit tenni. Fogalmam nincs hogyan lehet ezt megállítani.
Ezek el sem indultak volna ha szibériáról lenne szó vagy ukránról törökről,ezeknek német meg svéd kell.
gondolod,hogy valaha ezt a tömeget kilehet toloncolni? Komolyan? és m...
2015-09-24 14:16:03
Már régóta tudjuk
... tüdőrák és más rákos daganatok kialakulásának esélyét. Azoknál a dohányosoknál, akik közvetlenül felkelés után rágyújtanak még nagyobb valószínűséggel alakul ki tüdőrák, illetve fej-, és torokrák.
Forrás: Cancer

A kutatók azoknál a dohányzó alanyoknál, akik közvetlenül ébredés után rágyújtanak, magasabb nikotin szintet mértek a szervezetükben és azt találták, hogy ...
2015-09-08 12:12:09
10+1 korai jele annak, hogy rákos vagy
... légcsövet és légzési nehézségeket okozhat. A pajzsmirigy általában kemény tapintatú ilyenkor.
2. Nyelési nehézség, rekedtség

A fenti tünetek gyakorta jelzik a nyelőcső- vagy a torokrák kialakulását is, ahogyan a nyelési zavarok pedig néha a tüdőrák első jelei is lehetnek. A rekedt, gyenge hang, illetve a torok tompa fájdalma néhány esetben a pajzsmirigyrák korai in...
2015-09-05 21:03:33
Orális szex veszélyei
Az orális szex veszélyesebb, mint a dohányzás
Nők Lapja Cafe


Az orális szex közben terjedő HPV (humán papillomavírus) a torokrák első számú okozója az 50 év alatti britek körében - figyelmeztetnek a tudósok.

A szex veszélyes üzem
Bár a száj és a torok felső részének rákos megbetegedése egykor a dohányzó és gyakran alkoholt fogyasztó idősek jell...
2015-06-02 19:40:13
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: Dáma Lovag Erdős Anna, Arany Jánoshoz, Arany Jánosról, Kedves Endre, AKÁRCSAK CIGÁNYOKÉ, Európai Unió, Külgazdasági Intézet, Tamási Anna, Kedves Decotex, Lapja Cafe, európai parlamentben, bevándorlók integrációja, unió országai, irányba mozdulni, pénze folyamát, pédádban felhoztad, nagyobb összeggel, pénze érdekében, utánad jövőknek, jövő nemzedéknek, kísérlet kezdetén, tanulmány négy, bevándorlás ügyében, érintettek integrációján, érintettek integrációjának, érkezők inkább, saját hagyományaikat, mintegy kétmillió, párhuzamos társadalom, tömeget kilehet, kutatók azoknál, dohányzó alanyoknál, pajzsmirigy általában, fenti tünetek, nyelőcső- vagy, torokrák kialakulását, nyelési zavarok, tüdőrák első, torok tompa, pajzsmirigyrák korai, orális szex, torokrák első, szex veszélyes, torok felső, közösségtudatuk, összehasonlítva, valószínűséggel, integrációjának, figyelmeztetnek, hagyományaikat, papillomavírus, németországban, pajzsmirigyrák, kialakulásának, szervezetükben, integrációján, összehangolni,
© 2013 TVN.HU Kft.