Belépés
Így főzd istenire a húsvéti sonkát!
A sztárszakács elmondta, így főzd istenire a húsvéti sonkát! Ezeket a trükköket minden háziasszonynak ismernie kell!
2018-03-26
FacebookTwitter


Mindenkinek a Húsvét szó hallatán a sonka és a sok-sok finomság jut eszébe, azonban kevesen ismerik azokat a trükköket, amivel a sonkát kell elkészíteni.


Természetesen egy sonka íze függ annak mi...
2018-05-10 06:44:18
Sonkás alagút: kiváló saláta, köret és egyedi étel
Sonkás alagút: kiváló saláta, köret és egyedi étel az ünnepi asztalon!
2018-03-26
FacebookTwitter


Egy olyan sonkás tekercs receptjével készültünk Önöknek, amelyet az egész család imádni fog. Tökéletes gyors finomság vendégváráshoz, hidegtálakhoz, vagy csak egy vacsorához.


Hozzávalók:
10 szelet sonka
40 dkg franciasaláta alap...
2018-05-10 06:36:53
Kiszámolták, mennyivel jobb, ha e-cigit szív, mint igazit
... jelentése megállapította, hogy az e-cigaretta mintegy 95 százalékkal kevesebb kárt okoz az egészségre nézve, mint a dohányzás.
MUNKATÁRSUNKTÓL - 2015.08.21. 19:36
Megosztás:FacebookTwitterE-mail
A jelentés azt is megállapította: nem bizonyított, hogy az e-cigaretta használata később az igazi dohány felé terelné a fiatalokat. Sőt, az adatok azt mutatják, hogy a 2,6 m...
2015-08-22 10:08:24
1 
Címkék: húsvéti sonkát, sztárszakács elmondta, trükköket minden, sok-sok finomság, sonkát kell, ünnepi asztalon, olyan sonkás, egész család, e-cigaretta mintegy, egészségre nézve, e-cigaretta használata, igazi dohány, facebooktwittere, facebooktwitter, munkatársunktól, megállapította, vendégváráshoz, háziasszonynak, természetesen, hidegtálakhoz, franciasaláta, sztárszakács, kiszámolták, mindenkinek, százalékkal, elkészíteni, receptjével, bizonyított, fiatalokat, használata, készültünk, vacsorához, hozzávalók, egészségre, trükköket, cigaretta, mennyivel, dohányzás, tökéletes, megosztás, jelentése, jelentés, finomság, hallatán, kevesebb, ismernie, istenire, elmondta, mutatják, asztalon, azonban, amelyet, tekercs, önöknek, ismerik, húsvéti, kevesen, terelné, mintegy, egyedi, saláta, igazit, kiváló, sonkás, alagút, ünnepi, sonkát, szelet, húsvét, azokat, család,
© 2013 TVN.HU Kft.