Belépés
Nagy mennyiségű nyugtatót találtak a pénzügyőrök Röszkén
...
Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök egy Szerbiából Németországba fagyasztott szilvát szállító autót röntgennel vizsgáltak át.
A röntgenképen feltűnt, hogy a raktérben a bejelentetten kívül más áru is van, ezért a rakományt tételesen átvizsgálták. A szigorított ellenőrzésen a fagyasztott szilvából 12 kar...
2019-04-26 08:41:11
Mit üzen egy csokor rózsa?
... fontos, hogy alkalomhoz illó csokrot válogassunk össze. Ha nem értünk hozzá, nyugodtan kérjünk segítséget az eladótól. Drótozott vagy hervadt virágot sose vásároljunk. Ezeket általában fagyasztották, abban pedig biztosak lehetünk, hogy a virágok a vázában nem fognak új életre kelni. Ha azt szeretnénk, hogy ajándékunk jó ideig ne hervadjon el, válasszunk a tartósabbak közül: ilyen ...
2019-04-05 15:44:32
Pénzmosás kísérlete miatt ítéltek el három Bács-Kiskun megyei férfit
... különösen nagy értékre, folyamatosan elkövetett pénzmosás bűntettének kísérletében mondta ki bűnösnek a vádlottakat.
A sértett ghánai, accrai székhelyű vállalkozás a többi közt fagyasztott halak kereskedelmével foglalkozott, és európai cégekkel is üzleti kapcsolatban állt. Levelezésüket e-mailen folytatták, az eladó elektronikusan küldte meg a vevőnek számláját, amely a száll...
2019-03-05 15:16:45
Magyar vállalatok a Foodex élelmiszeripari szakkiállításon Japánban
... zajló, kizárólag szakmai látogatóknak szóló eseményen a magyar kiállítók az ázsiai piacon népszerű és jól eladható termékekkel - liba- és kacsahús, likőrök, mézek, borkülönlegességek, fagyasztott élelmiszerek - vannak jelen.
Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum ügyvezetője a közleményben elmondta: Magyarország 2017 óta - amikor Japán volt az OMÉK díszvendége- 2 milliárd eu...
2019-03-05 12:15:53
Brexit - Rekordütemű készletezés és gyorsuló leépítés kezdődött a brit gyáriparban
... élelmiszerforgalmazó kiskereskedelmi hálózatok erre az eshetőségre készülve már hozzákezdtek a készletek felhalmozásához olyan élelmiszerekből, amelyek esetében ez lehetséges, de a fagyasztott és a hűtött élelmiszerek tárolására szolgáló összes raktár már megtelt Nagy-Britanniában.
Ha lenne is azonban szabad raktározási kapacitás, a friss élelmiszereket nem lehet készletezni....
2019-03-01 16:42:02
borsó és más hüvelyesek
... számára. De még így is akkor járunk a legjobban, ha rögtön szedés után nekiülünk és a tévé előtt kihüvelyezzük és rögtön lefagyasztjuk. Még a nagy séfek is szívesebben használnak frissiben fagyasztott mirelitborsót, mint párnapos ,,frisset". Híres fajta a Kelvedon csodája, de persze az ipari igények miatt ebből óriási a választék.

Lusta kertészként a személy...
2019-02-28 13:45:50
Bevásárló lista cukorbetegeknek
... bevásárlólistára:
saláták
brokkoli
karfiol
tök
zöldbab
kelbimbó
hagyma
paprika
spárga
bab
A babfélék kiváló fehérje és rostforrások, ezért különösen ajánlott a fogyasztásuk: lencse, fehér bab, csicseriborsó, szárazbab, lóbab, stb.

Gyümölcsök
A friss vagy fagyasztott gyümölcsök szintén magas rost, vitamin és ásv...
2019-02-22 21:16:26
Az enzimekről - érdemes tudni !
... allergiás tüneteket okozhat.)

Van még két másik fontos enzim is, a szukráz és a maltáz, ezek a cukor megemésztésénél játszanak szerepet.

Amikor főként főtt (sült), fagyasztott, vagy bármi más módon feldolgozott ételeket fogyasztunk szükségünk van a plusz enzimekre. Az enzimek hőhatásra megsemmisülnek. (Még a párolás is kárt tesz bennük!)

Szükségünk...
2019-02-21 11:31:56
Brexit - Brit szakminiszter: megállapodás nélkül nem garantálható az EU-ba irányuló brit élelmiszerexport
... élelmiszerforgalmazó kiskereskedelmi hálózatok erre az eshetőségre készülve már hozzákezdtek a készletek felhalmozásához olyan élelmiszerekből, amelyek esetében ez lehetséges, de a fagyasztott és a hűtött élelmiszerek tárolására szolgáló összes raktár már megtelt.
Ha lenne is azonban szabad raktározási kapacitás, a friss élelmiszereket nem lehet készletezni. A kiskereskedelmi...
2019-02-19 15:41:43
Közismert ételeink jótékony hatásai
...

Edamame


Az edamame egy nagyon fiatal szójabab, amelyet még azelőtt leszednek, hogy a baboknak ideje lett volna megkeményedni. Hámozva vagy héjastul is kapható, friss vagy fagyasztott formában.

Az edamame jótékony egészségügyi hatásai között a vérnyomás megfelelő szinten tartása, a depresszió kezelése, a termékenység segítése és a csontritku...
2019-01-29 22:00:13
1 2 3 .................208 ........312 .........415 416 
Címkék: Némedi-Varga Éva, Csongrád Megyei Adó-, Szerbiából Németországba, Ondré Péter, Agrármarketing Centrum, pénzügyőrök Röszkén, csokor rózsa, brit gyáriparban, röntgenképen feltűnt, bejelentetten kívül, rakományt tételesen, szigorított ellenőrzésen, fagyasztott szilvából, tartósabbak közül, sértett ghánai, többi közt, eladó elektronikusan, vevőnek számláját, magyar kiállítók, ázsiai piacon, közleményben elmondta, eshetőségre készülve, készletek felhalmozásához, hűtött élelmiszerek, friss élelmiszereket, tévé előtt, nagy séfek, ipari igények, babfélék kiváló, friss vagy, cukor megemésztésénél, plusz enzimekre, enzimek hőhatásra, nagyon fiatal, baboknak ideje, edamame jótékony, vérnyomás megfelelő, depresszió kezelése, termékenység segítése, élelmiszerexport, bevásárlólistára, kiskereskedelmi, felhalmozásához, szakkiállításon, élelmiszeripari, élelmiszerekből, megemésztésénél, cukorbetegeknek, kereskedelmével, elektronikusan, élelmiszereket, agrármarketing, sajtóreferense, megsemmisülnek, németországba,
© 2013 TVN.HU Kft.