|
|
|
... elfogyasztásával lehet megelőzni.
Stressz, fáradtság Oka, hogy az agy nem képes energiatartalékot képezni és azt a vércukorból vonja el. Cukor van a mézben, édes süteményekben, fagylaltban, Coca-Colában és egyéb édesített italokban, gyümölcsökben, zöldségfélékben.
A szervezet jobban megküzd a stresszel, ha nem szenved hiányt fehérjében. Nagy fehérjetartalmá... |
2015-09-30 20:16:53 |
|
|
|
|
|
|
...
JOSÉ SILVA ÉS ROBERT B. STONE
GYÓGYÍTHATSZ
Jósé Silva autodidakta tudós, akit a gyógyítás művészetének fel¬tárásában soha nem korlátozott a tudományos kutatás hagyomá nyos gyakorlata. Világunk furcsaságait kutatva olyan igazságoka fedezett fel, melyeket végül is ma már a hagyományos laboratóri¬umi kutatás is igazol. Ez a köny... |
2009-12-26 21:52:31 |
|
|
|
|
|
|
... polifoszfátok =[(NaPO3)n]
Emulzifikáló sók és stabilizátorok, főleg hal, hús és tejtermékekben.
E 461 = metil cellulóz
Emulzifikáló, sűrítő, zselé-szer sült ételekben, fagylaltban saláta dresszing-ben, valamint a gyógyszeriparban is használt mint laxatív.
E 463 = hidroxi propil cellulóz
Emulzifikáló, stabilizáló, sűrítő, bevonó anyag.
|... |
2009-07-10 15:14:44 |
|
|
|
|
|
|
... tarkó.
A Kos arca, fejbőre különösen érzékeny. Figyelmes partnere a halántéktól induló hajsimogatással érhet el nála erotikus érzéseket. Szerelmi étvágyát a vanília - fagylaltban, pudingban, süteményben - nagymértéken növeli.
Rámenős és tolakodó, szenvedélyes szerető, aki élvezi a hódítást. Nem szépítgeti a dolgot, ha szexuális tombolás keríti hatalmába... |
2009-01-15 17:59:29 |
|
|
|
|
|
|
... öntve elkezdjük fagyasztani. Ha már szilárd, apránként, a gép ablakán keresztül beleszórjuk a csokoládéreszeléket. Nem szabad összeolvadnia a tejszínes anyaggal, ezért kell a már szilárd fagylaltba keverni. A pici csokoládédarabkák nem színezik el nagyon a fagylaltot, és külön-külön is látszanak benne.
Csoki puding fagyi
Szénhidráttartalom: 8 gramm
... |
2008-06-05 00:08:15 |
|
|
|
|