Belépés
Novus ordo seclorum - Az új világrend 3.
NOVUS ORDO SECLORUM - AZ ÚJ VILÁGREND 3. r.


https://mek.oszk.hu/01500/01560/html /05.htm[/lin...
2023-05-15 22:00:30
Esős föld
... válunk, ezt az egész szeméthalmot fényesen csillogó
lakkal vonjuk be. Ezt a mesterséges külsőt mutatjuk a külvilág felé, és
csodálkozunk, hogy senki sem találja azt fantasztikusnak.
Az idő múlásával még mi is elhisszük, hogy ez a védőburok valóban
mi vagyunk, és személyiségünket e köré építjük fel. Ám, ha különösen
szerencsések vagyunk, az élet ébresz...
2022-03-01 05:09:42
Orbán: magyarok és szlovákok együtt akarnak sikeresek lenni
... Megjegyezte, éppen a parlament előtt fekszik egy olyan törvényjavaslat, amely a magyarországi szlovákok által használt iskolák épületét a közösség tulajdonába adja.
A kormányfő fantasztikusnak nevezte a két ország közötti élénk kapcsolatrendszert, jelezte például, hogy Szlovákia Magyarország harmadik legfontosabb kereskedelmi partnere. Kérte is a szlovák miniszterelnököt, hog...
2020-06-12 14:42:15
Velekei László lesz július 1-től a Győri Balett új igazgatója
... városnak szüksége van a folytonosságra és ezt Velekei László tudja biztosítani, támogatja őt Kiss János mellett az egész társulat is - hangsúlyozta Dézsi Csaba András polgármester. Fantasztikusnak nevezte, hogy Kiss János nem csak kinevelte az új igazgatót, hanem segíti a munkáját a jövőben is.
Hangoztatta, hogy Kiss János példa lehet mindenkinek, mert azzal a döntésével, ho...
2020-05-20 18:18:07
Az amerikai szenátus megszavazta az új észak-amerikai kereskedelmi egyezményt
... arra, hogy egy nappal korábban Donald Trump a Fehér Házban Kínával írta alá a részleges kereskedelmi megállapodást.
A szenátusi voksolás után Trump újságíróknak nyilatkozva "fantasztikusnak" nevezte az új egyezményt, és sajnálkozott, hogy az ellene folyó alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) elhomályosítja ennek a jelentőségét.
Donald Trump 2016-os elnök...
2020-01-17 07:04:07
A Pentagon 34 milliárd dollárért vesz vadászgépeket a Lockheed Martintól
... óriásvállalatnak. A tárgyalások hosszú ideje folytak, de a felek csak most tudtak megállapodni az árban.
Ellen Lord, a Pentagon beszerzésekért felelős vezető tisztségviselője fantasztikusnak nevezte a tárgyalásokon kikovácsolt egyezséget. Hangsúlyozta, hogy ezek az F-35-ösök képezik majd az Egyesült Államok ötödik generációs vadászrepülőgépekből álló flottájának gerincét....
2019-10-30 07:05:42
Vívó-vb - Közel került az olimpiai részvételhez az ezüstérmes kardcsapat
... biztosan ott lesznek a jövő évi játékokon, de akik megemlítették, már ilyen értelemben beszéltek, és nyilatkozataikba belefoglalták a tokiói visszavágás lehetőségét.
Szilágyi Áron fantasztikusnak nevezte a közönséget, mint mondta, ekkora támogatást sehol a világon nem kap csapat a vívósportban, mint amekkora itt, a BOK Csarnokban volt.
"Azt pedig elképesztő csodának tart...
2019-07-21 22:12:35
Előzetesen be nem jelentett látogatásra Izraelbe utazott a román kormányfő
... együttműködés fejlesztésében.
A pénteki találkozóról Izraelben közreadott videofelvétel szerint Netanjahu a követség átköltöztetésére bíztatta vendégét. Az izraeli miniszterelnök fantasztikusnak nevezte a román-izraeli kapcsolatokat, és reményét fejezte ki, hogy Dancila azon munkálkodik majd, hogy véget vessen az EU és Izrael közötti rossz viszonynak.
"Remélem, hogy Romá...
2019-01-18 17:52:17
Március 15. - Kossuth-díj - Sümegi Eszter operaénekes
... operaszerető ember, akkor már megérte csinálni.
Mindig a közönség volt az első - emelte ki Sümegi Eszter, aki szenvedélyként éli meg a különböző szerepek megformálását és fantasztikusnak tartja a művek színpadig eljutó folyamatát.
A művész jelenleg párhuzamosan készül két főszerepre Eugen d'Albert A hegyek alján című koncertszerű előadásában és Verdi Az álarcosbáljában...
2018-03-15 17:42:05
Miklós Edit síző Győrben tesztelte légellenállását
... szocsi olimpián lesiklásban hetedik versenyző elmondta, hogy a teszt célja egy olyan testtartás megtalálása volt, amellyel könnyebben lehet nagyobb sebességet elérni. Hasznosnak és fantasztikusnak nevezte a tesztet, úgy fogalmazott, hogy a tapasztalatot mindenképpen fel tudja használni.
A 29 éves Miklós Editnek - aki januárban súlyos térdsérülést szenvedett - a jövőben több h...
2017-10-25 13:41:53
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 
Címkék: Velekei László, Győri Balett, Lockheed Martintól, Sümegi Eszter, Miklós Edit, NOVUS ORDO SECLORUM, Szlovákia Magyarország, Kiss János, Dézsi Csaba András, Donald Trump, Fehér Házban Kínával, Ellen Lord, Egyesült Államok, Szilágyi Áron, Albert, Verdi Az, Miklós Editnek, amerikai szenátus, olimpiai részvételhez, ezüstérmes kardcsapat, román kormányfő, egész szeméthalmot, mesterséges külsőt, külvilág felé, védőburok valóban, élet ébresz, parlament előtt, olyan törvényjavaslat, magyarországi szlovákok, közösség tulajdonába, kormányfő fantasztikusnak, szlovák miniszterelnököt, egész társulat, nappal korábban, részleges kereskedelmi, szenátusi voksolás, ellene folyó, tárgyalások hosszú, felek csak, tárgyalásokon kikovácsolt, tokiói visszavágás, pénteki találkozóról, követség átköltöztetésére, izraeli miniszterelnök, román-izraeli kapcsolatokat, közönség volt, különböző szerepek, művek színpadig, művész jelenleg, hegyek alján, teszt célja, olyan testtartás, tapasztalatot mindenképpen, jövőben több,
© 2013 TVN.HU Kft.