Belépés
Dr Hamer - a rák okairól
... rák az agy egy bizonyos területének felügyelete alatt áll és összefüggésbe hozható valamilyen előzetes pszichikai traumával.

Pontosabban, egy bizonyos koncentrikus vibrációt fedezett fel az agy adott területein, melyek azonos daganatos elváltozásoknál tökéletesen azonos helyen jönnek létre.

Más szóval, minden rákos megbetegedésnek megvolt az adott területe az...
2021-01-15 22:04:30
Lisieux-i) Szent Teréz szűz és egyháztanító
... alázatosak kapják, hogy ismerjék meg és hirdessék az Ország titkait, amelyek rejtve vannak a tudósok és bölcsek előtt. [...] Élete folyamán Teréz új fényt, rejtett és titkos jelentéseket fedezett föl, és az isteni Mestertől megkapta a szeretet tudományát, amelyet olyan sajátos, eredeti módon fejtett ki írásaiban."
(Részlet II. János Pál pápa Divini amoris scientia ...
2020-10-01 16:55:01
Garantiqa: Magyarország a vállalati hitelgaranciák európai élmezőnyébe tartozik
... beruházásokhoz, ezen keresztül a fejlődéshez vezető utat. Sok olyan cég van ugyanis, amely fejlesztene, de nem biztos, hogy a bankok hitelképesnek találják, vagy nem rendelkeznek elegendő fedezettel. A garanciakonstrukciókkal viszont hozzájuthatnak a forrásokhoz - emelte ki a vezérigazgató.
A közleményben kitértek arra, hogy a koronavírus-járvány negatív hatásai kihívás elé á...
2020-08-14 11:15:24
Elvégezte első küldetését a TESS amerikai exobolygóvadász űrszonda
... Satellite) 2018-ban bocsátották fel. Kétéves misszióját július 4-én fejezte be, ezalatt 66 új exobolygót, vagyis naprendszerünkön kívüli planétát, valamint majdnem 2100 exobolygójelöltet fedezett fel, ezek adatainak elemzésén a csillagászok még dolgoznak.
"A TESS már most, kiterjesztett küldetésének kezdete előtt óriási siker" - mondta el a Phys.org tudományos hírportálnak Pa...
2020-08-12 16:52:04
BÉT - Csökkenő forgalom mellett esett a BUX a héten
... forintért, 2041-es lejáraton 2 milliárd forint értékben vásároltak állampapírt. A súlyozott átlaghozam 2,55 és 2,66 százalékon alakult. A jegybank egy hete jelentette be, hogy a hosszú lejáratú fedezett hiteleszköz és az állampapírvásárlások közötti átcsoportosításról döntöttek. Ennek eredményeként a hosszú, 15 év feletti szegmensben korlátozott mennyiségben vásárolnak állampapíro...
2020-08-02 07:04:09
MABISZ: az idei viharszezonban a biztosítók akár a tavalyi összeg kétszeresét fogják kifizetni
... vagy az ingóságok pótlására egy nagyobb kár bekövetkezése esetén....
2020-07-31 16:52:31
BÉT - Iránykeresés várható a tőzsdén az elemző szerint
... forint értékben vásárolt állampapírt. A súlyozott átlaghozam 2,55 és 2,66 százalékon alakult.
Az elemző felidézte, az MNB egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy a hosszú lejáratú fedezett hiteleszköz és az állampapír-vásárlások közötti átcsoportosításról döntöttek. Ennek eredményeként a hosszú, 15 év feletti szegmensben korlátozott mennyiségben vásárolnak állampapírokat. Ugya...
2020-07-29 08:41:13
A magyarok többsége vásárolt divatterméket online a karantén alatt egy kutatás szerint
... alapuló, a divatpiac helyzetét vizsgáló legfrissebb reprezentatív kutatásukban ötezer magyar felhasználó vett részt, május 1. és 4. között.
A választ adók 26 százaléka új webáruházakat fedezett fel a járvány alatt és az online vásárlás megtapasztalt előnyeinek köszönhetően a jövőben többet tervez vásárolni az interneten.
A karantén alatt a legkeresettebb divattermékek a ...
2020-07-14 14:52:18
A brit kormány áfacsökkentéssel és ártámogatással segíti a vendéglátó ágazat újraindulását
... (csaknem négyezer forintot) az állam fizet a programhoz csatlakozó éttermekben, kávézókban, pubokban és más olyan vendéglátóhelyeken, amelyek ételt szolgálnak fel.
A költségvetésből fedezett árengedmény augusztus minden hetében hétfőtől szerdáig érvényes, kiterjed a nem alkoholos italokra és a gyerekek fogyasztására is vonatkozik.
A támogatási kezdeményezéshez csatlakozó...
2020-07-08 17:52:25
A NASA TESS, Spitzer missziója egy Neptunuszhoz hasonló nagyságú bolygót fedezett fel
...
A csillagászok már több mint egy évtizede kutatnak bolygók után az AU Microscopii csillag körül. Az AU Mic rendszer páratlan lehetőséget biztosít arra, hogy a csillagászok megfigyeljék, miként formálódnak és fejlődnek a bolygók és légkörük, és milyen kölcsönhatásban vannak csillagjaikkal - közölte a NASA.
"Az AU Mic egy fiatal, közeli M törpecsillag, kőtörmelékek korongj...
2020-06-25 13:51:44
1 2 3 ............................91 92 ...............137 138 ...............182 183 184 
Címkék: Szent Teréz, NASA TESS, Részlet II, János Pál, vállalati hitelgaranciák, idei viharszezonban, biztosítók akár, tavalyi összeg, elemző szerint, magyarok többsége, karantén alatt, kutatás szerint, brit kormány, vendéglátó ágazat, bizonyos területének, bizonyos koncentrikus, adott területe, isteni Mestertől, szeretet tudományát, fejlődéshez vezető, bankok hitelképesnek, közleményben kitértek, súlyozott átlaghozam, hete jelentette, hosszú lejáratú, ingóságok pótlására, elemző felidézte, héttel ezelőtt, divatpiac helyzetét, választ adók, járvány alatt, online vásárlás, jövőben többet, legkeresettebb divattermékek, állam fizet, programhoz csatlakozó, költségvetésből fedezett, gyerekek fogyasztására, támogatási kezdeményezéshez, évtizede kutatnak, csillagászok megfigyeljék, áfacsökkentéssel, kezdeményezéshez, naprendszerünkön, megbetegedésnek, kölcsönhatásban, elváltozásoknál, költségvetésből, exobolygóvadász, viharszezonban, hozzájuthatnak, ártámogatással, állampapírokat, beruházásokhoz, legkeresettebb,
© 2013 TVN.HU Kft.