Belépés
"Vajon én is ilyen szabad vagyok Isten előtt?”
... Ferenc pápa magához ölelte a gyermeket, és rögtönözve így szólt spanyolul: ,,Ez a kicsi gyermek nem tud beszélni, nem tudja kifejezni magát. Ez elgondolkodtat engem. Ő szabad, fegyelmezetlenül szabad, ami engem erre a gondolatra indít: vajon én is ilyen szabad vagyok Isten előtt? Amikor Jézus azt mondja nekünk, hogy viselkedjünk úgy, mint a gyermekek, ez azt jelenti, hogy leg...
2018-11-29 12:33:43
ITM-államtitkár: a versenyképesség erősítését célzó bejelentések várhatók
... Magyarország.
Megjegyezte, hogy ezek a rangsorok nem mindig tükrözik a valós versenyképességet, a listák szerint Magyarország versenyképessége ugyanis 2007-ben érte el a legjobb helyezést, amikor fegyelmezetlen költségvetési politika jellemezte az országot.
A versenyképességet jelzi a foglalkoztatottság is, ezért ennek növelésére törekszik a kormány, és az elmúlt évekbe...
2018-10-04 23:45:29
Isten neve
..."Isten nevét megszentségtelenítheti a fegyelmezetlen beszédstílus, és bizony nem ártana, ha időnként leltárt tartanánk szókincsünkben, és kiselejteznénk, ami nem oda való."

- John Stott -...
2018-09-18 20:11:57
Fegyelmezetlenség
...,,Mi, protestánsok, fegyelmezetlen emberek vagyunk. Jórészt ez az oka a lelki meglátások és az erkölcsi erő komoly hiányának."

-Albert Edward Day-...
2018-09-14 08:38:29
Enneagram - Négyes Archetípus Szintjei
... gondolják, hogy ők a kivételek a szabály alól, rájuk nem érvényesek a másokkal szemben támasztott elvárások, bármit megtehetnek, hogy "önmaguk legyenek". Ennek eredményeként teljesen fegyelmezetlenné válnak, s elmerülnek mindazon érzelmi és materiális élvezetekben, amelyeket megengedhetnek maguknak.

A Négyesek mindig arra törekedtek, hogy konkrét, egységes énképet hozza...
2018-09-05 02:20:05
Irányító
...,,Az irányítók fegyelmezetlen emberek."

-Henry Cloud és John Townsend-...
2018-08-04 10:46:51
Fegyelmezetlenség
..."Természetünk szerint fegyelmezetlen teremtések vagyunk."

- Carl Eichhorn -...
2018-07-29 13:13:42
A fűszeres
A fűszeres

Jim Davis, aki egy fűszerüzletben volt eladó, szerette a munkáját, és büszke volt arra, hogy milyen jó munkát végez. Ám az nagyon fel tudta bosszantani, ha fegyelmezetlen gyerekeket látott, és olyan szülőket, akik kiabáltak gyermekeikre, de semmit sem tettek annak érdekében, hogy helyreigazítsák utálatos viselkedésüket.
Egy este Jim éppen az egyik vásárló...
2018-07-24 15:44:09
Választási csalás történt 8.-án?
Minden választáson előfordulnak választásokon a választás rendjét megzavaró események.
Ezek általában elszigetelt jelenségek és rendszerint ittas egyének, vagy túlbuzgó, buta, fegyelmezetlen aktivisták okozzák, Mert ugye a törvényesség előír egy-két dolgot, amit be kell tartani.
De, hogy valaki, aki főpolgármester volt, olyan hülye, hogy nem gondolja azt, hogy az embere...
2018-04-10 21:28:16
A munkáról
... kisfiúról, akit szexuális zaklatással vádoltak, mert megpuszilta egy osztálytársát; kamaszokról, akiknek iskolát kellett változtatniuk, mert feljelentették drogot áruló társukat, vagy a fegyelmezetlen diákját megdorgáló tanítónő elbocsátása csak rontott az állapotán.

Józan Ész akkor kezdett háttérbe szorulni, amikor szülők csak azért támadtak a tanárokra, mert azok vége...
2018-02-14 17:33:26
1 2 3 .......26 27 ....39 40 ...51 52 53 
Címkék: Négyes Archetípus Szintjei, Amikor Jézus, John Stott, Edward Day-, John Townsend-, Carl Eichhorn, Józan Ész, versenyképesség erősítését, kicsi gyermek, gondolatra indít, valós versenyképességet, listák szerint, legjobb helyezést, versenyképességet jelzi, elmúlt évekbe, fegyelmezetlen beszédstílus, lelki meglátások, szabály alól, másokkal szemben, irányítók fegyelmezetlen, fűszerüzletben volt, egyik vásárló, választás rendjét, törvényesség előír, fegyelmezetlen diákját, fegyelmezetlenül, versenyképessége, fegyelmezetlenné, versenyképesség, helyreigazítsák, elgondolkodtat, feljelentették, kiselejteznénk, fűszerüzletben, fegyelmezetlen, főpolgármester, megengedhetnek, szókincsünkben, viselkedésüket, költségvetési, osztálytársát, változtatniuk, választásokon, eredményeként, protestánsok, gyermekeikre, természetünk, bejelentések, magyarország, beszédstílus, élvezetekben, előfordulnak, törvényesség, viselkedjünk, bosszantani, elbocsátása, rendszerint, választáson, megtehetnek, államtitkár, zaklatással, elszigetelt,
© 2013 TVN.HU Kft.