Belépés
A Földi Paradicsom: Kárpát-medence
... mozgékonyság jellemzi, ellentétben más népek korabeli leleteivel, melyek képtelenek az életerőt tárgyaikban ábrázolni.

A további ásatásokat a nagy mennyiségű kincs miatt fegyveresen őrzik. És ez szintén a mi örökségünk, melyről hallgatnak.

Beszélhetünk továbbá az iraki bombázásokról, a Bagdadi Múzeum kifosztásáról.

Sokan nem tudják, hogy a bombázás...
2023-04-11 21:30:28
Kárpát-medence a Földi paradicsomkert 1.
... mozgékonyság jellemzi, ellentétben más népek korabeli leleteivel, melyek képtelenek az életerőt tárgyaikban ábrázolni.

A további ásatásokat a nagy mennyiségű kincs miatt fegyveresen őrzik. És ez szintén a mi örökségünk, melyről hallgatnak.

A Tuvai halomsírokról:http://dobogommt.hu/do bog/ letoltes.php?dlid=alldownloadshun200 50000000022


[...
2022-09-05 21:00:34
Az Aradi Vértanukra emlékezünk !
... költségeikhez.

1849 elejétől nem vesz részt a hadműveletekben, altábornagyi rangban az

Országos Főhadparancsnokság vezetője.

Aradon esik fogságba, s mivel a császári sereg ellen fegyveresen nem harcolt,

"csak" golyó általi halálra ítélik. Tetemét a kivégzést követő második napon

ásta ki tisztiszolgája, hat hétig hamis sírfelir...
2021-10-06 18:32:53
3. nagyböjti hét csütörtök 03.11
... űzik ki? Ezért ők lesznek a bíráitok. Ha viszont én Isten ujjával (vagyis Isten erejével) űzöm ki az ördögöt, akkor bizonyára elérkezett hozzátok az Isten országa.
Az erős ember fegyveresen őrzi házát. De birtoka csak addig van biztonságban, amíg el nem jön az, aki erősebb nála. Ez legyőzi, elveszi fegyverzetét, amelyben bízott, és szétosztja a zsákmányt. Aki nincs velem, az ...
2021-03-11 20:32:52
27. évközi hét péntek
... űzik ki? Ezért ők lesznek a bíráitok. Ha viszont én Isten ujjával (vagyis Isten erejével) űzöm ki az ördögöt, akkor bizonyára elérkezett hozzátok az Isten országa.
Az erős ember fegyveresen őrzi házát. De birtoka csak addig van biztonságban, amíg el nem jön az, aki erősebb nála. Ez legyőzi, elveszi fegyverzetét, amelyben bízott, és szétosztja a zsákmányt.
Aki nincs velem...
2020-10-09 08:09:58
Gulyás Gergely: néha a reménytelennek tűnő küzdelem is hozhat eredményt
... 1920. augusztus 1-jén az antant által meghatározott demarkációs vonalat megsértve megszállták a Szerb-Horvát-Szlovén Királyság csapatai, akikkel a helyi lakosság a határőrökkel közösen fegyveresen vette fel a küzdelmet. A megszállók többszörös túlerőben voltak, ezért a felkelést órákon belül leverték, a részvételt pedig megtorolták.
Ezt követően a határmegállapító bizottság ...
2020-08-01 18:12:25
Sopronban fogták el a férfit, aki gumilövedékkel meglőtt egy nőt Miskolcon
... is, hogy azonos lehet azzal, aki június 6-án hajnalban egy mezőkövesdi családi házba becsengetett, és gumilövedékes fegyverével lövést adott le.
A Sopronban elfogott férfi ellen fegyveresen elkövetett rablás, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette, és kezdemén...
2020-06-12 12:02:13
Elrendelték a szegedi fegyveres rabló letartóztatását
...
Juhászné Prágai Erika közölte, a férfi ellen közfeladatot ellátó személy sérelmére fegyveresen elkövetett rablás bűntettének kísérlete, fegyveresen elkövetett rablás, valamint lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt indult eljárás. A bíróság a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye miatt látta indokoltnak a kényszerintézkedést.
A megalapozott gyanú szerint a ...
2020-05-26 13:32:43
Elfogták a fegyveres rablót Szegeden
... postát is.
A rendőrök a gyanúsított lakásán tartott kutatás során lefoglalták az elkövetéskor használt lőf...
2020-05-23 19:32:56
Szent György vértanú 04.24
... György
............
A Legenda aureában ezt olvassuk róla:
Silena városa közelében volt egy tó, s abban lakott egy mérges sárkány. Már többször megfutamította a népet, amikor az fegyveresen ellene vonult. Így hát a polgárok naponta két juhot adtak neki. Amikor a juhok megfogyatkoztak, me...
2020-04-24 08:55:56
1 2 3 ............40 41 ......60 61 .....79 80 81 
Címkék: Földi Paradicsom, Aradi Vértanukra, Gulyás Gergely, Szent György, Bagdadi Múzeum, Országos Főhadparancsnokság, Szerb-Horvát-Szlovén Királyság, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, Juhászné Prágai Erika, reménytelennek tűnő, szegedi fegyveres, fegyveres rablót, életerőt tárgyaikban, további ásatásokat, nagy mennyiségű, iraki bombázásokról, császári sereg, kivégzést követő, erős ember, antant által, helyi lakosság, határőrökkel közösen, megszállók többszörös, felkelést órákon, részvételt pedig, határmegállapító bizottság, mezőkövesdi családi, férfi ellen, bűnismétlés veszélye, megalapozott gyanú, gyanúsított lakásán, elkövetéskor használt, mérges sárkány, fegyveresen ellene, polgárok naponta, juhok megfogyatkoztak, határmegállapító, alldownloadshun, letartóztatását, hadműveletekben, felfegyverkezve, megfogyatkoztak, reménytelennek, gumilövedékkel, tisztiszolgája, megfutamította, paradicsomkert, gumilövedékes, kifosztásáról, költségeikhez, halomsírokról, meghatározott, főkapitányság,
© 2013 TVN.HU Kft.