Belépés
Imádkozzunk mi is nagy hittel, hogy drága Szűzanyánk .....
... Notre Dame katedrálisban kilencedet tartottak, amelynek imaszándéka a Szent Szűzhöz intézett könyörgés volt, hogy fejeződjenek be a harci cselekmények. Tizenegy nap múlva aláírták a fegyverszüneti egyezményt! Nyilvánvaló, hogy ismét egy Mária jelenés avatkozott be a történelembe.

Szeretettel ölelünk titeket!
Gazdagréti Szent Angyalok templom
Szent Pió Ötök imá...
2020-03-25 08:21:19
Horthy Miklós kormányzó megkésett portréja
... elkerülése érdekében visszatért Pólába, majd IV. Károly király parancsára október 30-án átadta a hadiflottát a délszláv Nemzeti Tanács képviselőinek.
November 3-án a Padovában aláírt fegyverszüneti megállapodás a Monarchia számára lezárta az első világháborút. Ezzel Horthy haditengerészeti pályafutása véget ért, és hazatért kenderesi birtokára.


A VÖRÖSTERRO...
2020-03-06 00:24:50
Politico: Az Európai Bizottság elnöke nagy kockázatot vállal az Egyesült Államokkal kötendő kereskedelmi megáll
... kereskedelmi háborúban, aminek negatív hatásai már olyan európai kulcságazatokat érintettek mint a repülőgépipar, a bortermelés és acéltermelés. Továbbá, a megállapodásból következő "fegyverszünet" visszaadná a lendületet a Trump amerikai elnök által magas adó kivetésével fenyegetett német autóiparnak.
Azonban egy "gyorsan kivitelezett megállapodás" Von der Leyen számára ren...
2020-02-03 21:33:04
Borrell: nem született döntés a hajók járőrözésének újraindításáról a Sophia műveletben
... hogy a következő ülésig konkrét javaslatokat terjesszenek a Külügyi Tanács elé a líbiai tűzszünet fenntartásának lehetőségeiről, azonban ezen időszak alatt el kell érni azt, hogy a fegyverszünet tartóssá váljék - húzta alá.
Kijelentette továbbá, még messze van, hogy kimondható legyen: Líbiában valóban tűzszünet lépett érvénybe, ugyanakkor a helyzet lényegesen jobb, mint akár ...
2020-01-20 18:22:24
Asselborn: a palesztinoknak joguk van ahhoz, hogy saját országuk legyen
... luxemburgi külügyminiszter a líbiai konfliktussal, valamint a vasárnap Berlinben tartott nemzetközi Líbia-konferencia eredményeivel összefüggésben azt mondta, érvényt kell szerezni a fegyverszünetnek, a fegyverszállítások tilalmának, valamint annak, hogy egyetlen külső fél se avatkozzon be sem a konfliktusba, sem Líbia belügyeibe.
A szituáció rendkívül nehéz Líbiában, ezért r...
2020-01-20 11:01:14
Erdogan: megkezdődött a török katonák Líbiába telepítése
... vasárnap esti interjújában Erdogan kifejtette: a török katonáknak koordinációs feladataik lesznek a helyi műveleti központban. A török hadsereg célja nem a háborúskodás, hanem egy fegyverszünet biztosítása, valamint a humanitárius katasztrófa megelőzése - hangsúlyozta a török államfő, aki nem tért ki a Líbiába küldött kontingens létszámára és összetételére. "Harcoló erőként különb...
2020-01-05 23:12:24
Tokió 2020 - Olimpiai fegyverszünetről döntött az ENSZ
... semlegesség területén is. De a mi elköteleződésünk nem elég. Az önök támogatásától, a kormányzatoktól függ a küldetésünk és a semlegességünk. Éppen ezért vagyunk annyira hálásak az olimpiai fegyverszünet ígéretéért" - mondta Thomas Bach.
Az olimpiai fegyverszünet hét nappal a játékok megnyitója előtt lép érvénybe, és hét nappal a paralimpia lezárása után ér véget.
Az oli...
2019-12-13 18:54:36
Török offenzíva - Az EP szankciókkal sújtaná Törökországot a szíriai hadművelet miatt
...
A strasbourgi ülésen elfogadott állásfoglalásban az Európai Parlament arra mutatott rá, hogy az északkelet-szíriai török beavatkozás a nemzetközi jog súlyos megszegését jelenti, az egész térség stabilitását és biztonságát aláássa.
A képviselők határozottan elítélték "az északkelet-szíriai egyoldalú török beavatkozást", és Törökországot csapatainak kivonására szólították ...
2019-10-24 14:41:33
Jogsértőnek ítélte a török alkotmánybíróság tíz értelmiségi elítélését
... veszünk részt ebben a bűncselekményben című dokumentumot értelmiségiek azután fogalmazták meg, hogy a török biztonsági erők 2015 decemberében, fél évvel a kurd szakadárokkal kötött fegyverszünet összeomlását követően, átfogó hadműveletet indítottak a délkeleti országrészben a terrorszervezetként nyilvántartott Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) ellen. A hónapokig tartó intenzív harcokba...
2019-07-27 11:42:11
Magallán Szent Kristóf áldozópap és társai, mexikói vértanúk
... ,,Hivatalosan" 1927 elején kezdődött a háború, amikor a cristerók A nemzet címmel kiáltványt adtak ki, és 1929 júniusáig tartott, amikor a mexikói kormány és a felkelők amerikai közvetítéssel fegyverszünetet kötöttek. A megállapodás legfontosabb része az volt, hogy a papok ismét gyakorolhatták hivatásukat, illetve az egyház visszakapta ingatlanjainak használati jogát. A hábor...
2019-05-20 23:36:16
1 2 3 ...................59 60 ..........89 90 .........118 119 120 
Címkék: Horthy Miklós, Európai Bizottság, Egyesült Államokkal, Magallán Szent Kristóf, Notre Dame, Szent Szűzhöz, Gazdagréti Szent Angyalok, Szent Pió Ötök, Nemzeti Tanács, Ezzel Horthy, Külügyi Tanács, Thomas Bach, Európai Parlament, Kurdisztáni Munkáspárt, hajók járőrözésének, palesztinoknak joguk, török katonák, szíriai hadművelet, török alkotmánybíróság, harci cselekmények, fegyverszüneti egyezményt, délszláv Nemzeti, első világháborút, megállapodásból következő, következő ülésig, líbiai tűzszünet, fegyverszünet tartóssá, helyzet lényegesen, líbiai konfliktussal, vasárnap Berlinben, szituáció rendkívül, török katonáknak, helyi műveleti, török hadsereg, fegyverszünet biztosítása, humanitárius katasztrófa, török államfő, önök támogatásától, kormányzatoktól függ, olimpiai fegyverszünet, játékok megnyitója, paralimpia lezárása, strasbourgi ülésen, egész térség, képviselők határozottan, bűncselekményben című, török biztonsági, kurd szakadárokkal, délkeleti országrészben, hónapokig tartó, nemzet címmel,
© 2013 TVN.HU Kft.