Belépés
Orbán Minszkben: az EU szüntesse meg a Fehéroroszországgal szembeni szankciókat!
...
Fehéroroszország résztvevője az EU keleti partnerség stratégiájának, de partnerség nem építhető szankciókkal - hangoztatta a Függetlenségi Palotában tartott közös sajtótájékoztatón Orbán Viktor, aki európai érdeknek nevezte az EU és az Eurázsiai Gazdasági Unió gazdasági és kereskedelmi együttműködését.
A magyar-fehérorosz kapcsolatokról úgy fogalmazott, "a két nép és a k...
2020-06-05 14:12:08
Orbán Minszkben: nem elég szorosak a magyar-fehérorosz kapcsolatok
...
A Függetlenségi Palotában Orbán Viktor megtiszteltetésnek nevezte, hogy ő az első magyar miniszterelnök, aki hivatalos látogatást tesz Fehéroroszországban. "Régóta tartoztunk" ezzel a látogatással - jegyezte meg, jelezve azt is, hogy Aljakszandr Lukasenka utoljára 1994-ben járt Magyarországon. Hozzáfűzte, reméli, ez is változik majd.
A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy a...
2020-06-05 11:51:50
Minszkben katonai díszszemlével emlékeztek meg a fasizmus felett aratott győzelem 75. évfordulójáról
...
Lukasenka hangsúlyozta, hogy Fehéroroszág számára, amely az arányokat tekintve a legsúlyosabb emberveszteségeket szenvedte el a második világháborúban, még a gondolat is "megengedhetetlen", hogy ne ünnepelje meg a győzelem napját.Mint mondta, a volt Szovjetunió területén megtartott egytelen parádéval az összes szovjet katonáról megemlékeznek "aki a világot megmentette a náciz...
2020-05-09 13:12:25
Putyin: a veteránok összetartása példa a mai nemzedék számára
... keretében, az aktuális adás képének szegélyén, február 23-tól kezdődően bemutatták a háborúban elesett 13 millió szovjet katona névsorát.
Az ünnep alkalmából Aljakszandr Lukasenka f...
2020-05-09 10:51:22
Putyin és Merkel üdvözölte egymást a fasizmus alóli felszabadulás évfordulója alkalmából
... tűzijáték lesz, amelyeket a hatóságok reményei szerint a lakosok otthonukból fognak megtekinteni. Számos megemlékezést ezúttal az interneten ...
2020-05-08 13:12:57
Koronavírus - Oroszország az ötödik helyre lépett előre az igazolt fertőzések számában
... óta csaknem 4,8 millió, az elmúlt egy nap alatt pedig 169,4 ezer tesztet végeztek el. Covid-19 fertőzés gyanújával több mint 231 ezer embert tartanak orvosi megfigyelés alatt.
A fehérorosz külügyminisztérium szerdán megfosztotta akkreditációjától az orosz állami Pervij Kanal (Első Csatorna) televíziónak a helyi járványhelyzet feltárásával foglalkozó forgatócsoportját, és csüt...
2020-05-07 11:43:56
Koronavírus - XXI. Század Intézet: a járvány az egykori szovjet tagállamok számára is komoly kihívást jelent
... országok - mint Kazahsztán vagy Kirgizisztán - rendkívüli állapotot is kénytelenek voltak hirdetni a vírus terjedése miatt.
Hozzátették, nyíltan "beszél" a fertőzés terjedéséről Fehéroroszország, eltérően azonban a legtöbb szomszédjától, eddig csak mérsékelt korlátozó intézkedéseket tett.
Kifejtették, a Fehérorosz Köztársaság a határforgalmat érintőn túl gyakorlatilag ...
2020-04-20 14:11:49
A Junoszty Minszk Európa egyetlen döntőző hokibajnoka
... szombati híre szerint a Junoszty 4-1-es összesítéssel bizonyult jobbnak a Sahtyor Szoligorszknál, az ötödik mérkőzés hosszabbításban dőlt el a címvédő fővárosiak javára.
Európában a fehérorosz bajnokság volt az egyetlen, amely nem állt le a koronavírus-járvány miatt. Aljakszandr Lukasenka köztársasági elnök egy múlt heti amatőr hokitornán, ahol maga is játszott, úgy nyilatko...
2020-04-04 15:01:51
Koronavírus - Moszkvában meghaladta az ezret a fertőzöttek száma
... korlátozását is.
Kirill orosz pátriárka vasárnap arra szólította fel a híveket, hogy a koronavírus terjedése miatt tartózkodjanak a templomlátogatástól.
Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök szombaton játékosként lépett arénába egy minszki jégkorong-mérkőzésen. Azt hangoztatta, hogy a legjobb szer a vírus ellen a sport, azon belül is a hoki. A volt szovjet köztársaságb...
2020-03-29 12:41:33
Koronavírus - Putyin: fel kell készülni minden fejleményre, Lukasenka bírálja a járvány körül kialakult pánikot
... megismétlődéséről szó híreknek, mert a koronavírus ellen kifejlődött immunitás tartós.
A COVID-19 világjárvány körül kialakult "túlfokozott rettegést" bírálta csütörtökön Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök is Minszkben, kijelentetve, hogy a világ valószínűleg többet szenved a "pániktól", mint az új koronavírustól.
"Ezt a koronavírust csak pszichózisnak tartom, és vég...
2020-03-19 13:22:29
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .28 29 
Címkék: Orbán Minszkben, Század Intézet, Junoszty Minszk Európa, Függetlenségi Palotában, Orbán Viktor, Eurázsiai Gazdasági Unió, Függetlenségi Palotában Orbán Viktor, Aljakszandr Lukasenka, Pervij Kanal, Első Csatorna, Fehérorosz Köztársaság, Sahtyor Szoligorszknál, magyar-fehérorosz kapcsolatok, fasizmus felett, veteránok összetartása, fasizmus alóli, ötödik helyre, igazolt fertőzések, egykori szovjet, fertőzöttek száma, járvány körül, magyar-fehérorosz kapcsolatokról, első magyar, miniszterelnök hangsúlyozta, arányokat tekintve, második világháborúban, győzelem napját, volt Szovjetunió, összes szovjet, világot megmentette, aktuális adás, háborúban elesett, ünnep alkalmából, hatóságok reményei, lakosok otthonukból, orosz állami, helyi járványhelyzet, vírus terjedése, fertőzés terjedéséről, legtöbb szomszédjától, határforgalmat érintőn, ötödik mérkőzés, címvédő fővárosiak, fehérorosz bajnokság, múlt heti, koronavírus terjedése, legjobb szer, vírus ellen, volt szovjet, koronavírus ellen, világ valószínűleg,
© 2013 TVN.HU Kft.