Belépés
Századik születésnap
... szereti olvasgatni a Bibliát? Találtam egy papagájt, ami 12 évig egy templomban volt, ez alatt megtanulta a teljes szöveget. Mivel anyánk már nagyon rosszul lát, megvettem a paptól. Elég a fejezetcím a papagájnak, az már egyből mondja is a szöveget. Mit mondjak, a pap nem adta olcsón!
Eltelik egy hét, mindegyik fiú kap egy levelet az anyjától. Az első:
"Kedves fiam! Szép...
2018-05-26 18:26:56
Friedrich Klára : Rovásírás és diszlexia
... fejezetébe, melynek címe: Örökségünk és hagyományaink. Ezen belül az 1. pont Az ősi magyar kultúra hagyatéka. (Megtekinthető: Magyar Közlöny, 2012/66. számában, a 10722. oldalon.) Ezen fejezetcím alatt oktatható a Hon és népismeret tantárgyon belül.

A hagyományőrző közösségek által felállított egyedi, faragott vagy festett rovástáblák száma jelenleg 55 és továbbiakat te...
2014-09-09 06:04:04
Ekkor hol van a Krisztusi szeretet,és a jól hangzó szlogen ?
... szereti olvasgatni a Bibliát? Találtam egy papagájt, ami 12 évig egy templomban volt, ez alatt megtanulta a teljes szöveget. Mivel anyánk már nagyon rosszul lát, megvettem a paptól. Elég a fejezetcím a papagájnak, az már egyből mondja is a szöveget. Mit mondjak, a pap nem adta olcsón! Eltelik egy hét, mindegyik fiú kap egy levelet az anyjától. Az első: "Kedves fiam! Szép ez a ház,...
2013-12-17 19:00:00
Férfiak - Nők IV.
... szereti olvasgatni a Bibliát? Találtam egy papagájt, ami 12 évig egy templomban volt, ez alatt megtanulta a teljes szöveget. Mivel anyánk már nagyon rosszul lát, megvettem a paptól. Elég a fejezetcím a papagájnak, az már egyből mondja is a szöveget. Mit mondjak, a pap nem adta olcsón!
Eltelik egy hét, mindegyik fiú kap egy-egy levelet az anyjától.
Az első:
"Kedves f...
2013-11-25 22:04:55
Három jómódú testvér
... szereti olvasgatni a Bibliát? Találtam egy papagájt, ami 12 évig egy templomban volt, ez alatt...
2013-07-16 16:39:10
Könyv a 20 éves Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémiáról
... a Tisztelet, hála és szégyenkező önvád című fejezetben levéltári dokumentumok alapján írta meg a történeti részt a kezdetektől máig, valamint válogatta és szerkesztette a kiadványt. A fejezetcím Arany János-idézet, a költő ezekkel a szavakkal kezdte székfoglalóját a tudós társaságban és ugyanezek a szavak hangzottak el Hubay Miklós író szájából az MTA 1992. május 4-i közgyűlésén.|...
2013-05-09 18:03:13
mikor, mit veszünk észre ???????????
... és csak variáljuk az alá- és fölérendelt szerepeket. Ördögi kör alakulhat ki, amiben mindenki egyedül maradhat. A kilépés ezekből a körökből nehéz, de nem reménytelen.

Néhány fejezetcím a könyvből:

Mi az igazság a betegség tagadásával kapcsolatban?

A játszma részévé válni

Hogyan segítsünk?

A helyes és a helytelen megközelítés|...
2013-01-28 09:28:44
A munkáltatói jogutódlás eltérő uniós és hazai szabályozására hívja fel a figyelmet a Deloitte
... megkülönböztetést a jogszabályon és a gazdasági egység átszállásán alapuló jogutódlás tekintetében, azonban csak az utóbbi esetkört szabályozza a munkáltató személyében bekövetkező változás fejezetcím alatt.
Így a munkavállalók tájékoztatására vonatkozó, az átadó vagy átvevő munkáltatót terhelő kötelezettséget csak a jogügyleten alapuló változás esetén írja elő.
A közl...
2012-12-03 07:04:16
szeretettel
Rustico di Filippo
(1230 körül - 1295 körül)

ALDOBRANDINO, ÉN ÉDES URACSKÁM

Aldobrandino, én édes uracskám,
Pilletto ujjasát küldd vissza, kérlek,
fess közkatona ő, legény a talpán,
ne hidd, mit róla pletykások beszélnek.

Orrod ne lógasd búslakodva, bambán...
2012-06-13 07:21:21
Cenzúrázott egészség - A beteg
... elsüllyesztette, illegálissá tette a rák kezelésének a
hivatalosan elismert módszereknél hatékonyabb, természetes módját.
Visszaás egészen a gyökerekig.
Néhány beszédes fejezetcím a könyvből:
- Konupció és becstelenség a gyógyszerkutatásban
- A Rockefellerek befolyása a gyógyszeriparban és a nemzetközi
politikában
- A gyógyszeripari ka12eI1 befol...
2011-12-05 12:48:58
1 2 
Címkék: Friedrich Klára, Széchenyi Irodalmi, Művészeti Akadémiáról, Magyar Közlöny, Arany János-idézet, Hubay Miklós, ÉDES URACSKÁM, munkáltatói jogutódlás, templomban volt, teljes szöveget, hagyományőrző közösségek, történeti részt, kezdetektől máig, fejezetcím Arany, költő ezekkel, szavakkal kezdte, tudós társaságban, szavak hangzottak, kilépés ezekből, körökből nehéz, betegség tagadásával, játszma részévé, helytelen megközelítés, gazdasági egység, utóbbi esetkört, munkáltató személyében, munkavállalók tájékoztatására, átadó vagy, jogügyleten alapuló, gyógyszeripari ka12eI1, gyógyszeriparban, kötelezettséget, tájékoztatására, elsüllyesztette, szabályozására, gyógyszeripari, székfoglalóját, hagyományőrző, szerkesztette, rockefellerek, megtekinthető, hagyományaink, munkavállalók, dokumentumok, aldobrandino, kapcsolatban, megközelítés, kepfeltoltes, jogszabályon, tekintetében, becstelenség, módszereknél, hivatalosan, kezdetektől, cenzúrázott, reménytelen, kezelésének, illegálissá, születésnap, hatékonyabb, természetes,
© 2013 TVN.HU Kft.