Belépés
Csakrák kövei
... például fenyegető retinaleválásnál, retinabántalmaknál, zöld hályognál. Nyugtat és véd a negatív hatásokkal szemben.
Általános állapotjavító, erősítő, amely enyhít a stressz okozta fejfájáson.Swadisthana,Szakrális csakra,hasi, nemi csakra:

Ámbra, holdkő, karneol, narancssárga kalcit, topáz.

(Általában a narancssárga/aranyszínű köv...
2021-05-23 17:02:27
10 legerősebb gyógynövény!
... használható.7. Gyermekláncfű
Más néven pitypang, levelét és gyökerét használják gyógyító célokra. Segít a fejfájáson, a túlzott alkoholfogyasztáson, a puffadáson, és az emésztési problémákon, de jó komolyabb bajokra is, példá...
2017-11-16 13:40:41
Súlyos betegségre utalhat a véreres szem
A magas vérnyomást nem véletlenül nevezik néma gyilkosnak, hiszen általában semmilyen feltűnő tünettel nem jár. Ennek ellenére a tarkótáji fejfájáson és a szédülésen kívül szemtünetek is felhívhatják a figyelmet a problémára.

Kevésbé ismert figyelmeztető jel

A szemfehérjét sok apró véredény tá...
2016-02-07 08:31:37
Gyógynövények szédülésre és keringési problémákra
... magas vérnyomás tüneteit.

Fagyöngy
Az elkészítése teljesen más, mint a galagonyáé, hideg vízzel kell felönteni, majd mintegy tíz órán át úgy hagyni. Segít a szédülésen, fejfájáson, keringési problémákon, magas vérnyomáson.

Cickafark
Különösen a hölgyek körében népszerű, számos nőgyógyászati probléma orvosolható a segítségével, de természetesen a k...
2016-01-15 18:21:26
Levélzöldségek szerepe a táplálkozásban
... zavarra vagy betegségre. Alvászavar esetén, ha már elegünk van a szintetikus altatókból, amelyeknek számos mellékhatását tapasztaltuk, próbálkozzunk meg a salátalé fogyasztásával. A fejfájáson is segít belsőleg, de külsőleg alkalmazva is:

A kicentrifugázott saláta-lébe ha belecsöppentünk néhány csepp rózsaolajat, és külsőleg használva bekenjük halántékunkat és a végtago...
2014-06-27 09:07:00
Achát
... magába záró geoda ( ásványokkal kitöltött kőzetüreg )
...
2013-12-02 22:07:20
A teliholdról
... magas vérnyomásos, szív- és érrendszeri) betegségben érintettek, illetve a betegségből lábadozók, a még labilis idegrendszerű kisgyerekek közérzetét ronthatja. Ez alvási problémáktól a fejfájáson át egészen a túlzott ingerlékenységig, a vérnyomás kiugrásától a lehangoltságérzetig bármilyen formában megnyilvánulhat.

Egy 2006-ban végzett, széles körű nemzetközi felmérés l...
2013-08-16 20:40:57
A végelszámolások ideje
... Keresztül kell engedni magunkon az érzéseket. Szinte nincs olyan ember a környezetemben, aki az utóbbi időben ne esett volna át legalább egyszer epe- vagy vesegörcsön, emésztési problémákon, fejfájáson, látás- vagy hallászavaron, bőrproblémákon. Jellemző tünet lehet még a szédülés, a hányás, hasmenés, kiütések, köhögés, pánikrohamok.
A karmaletétel nem azt jelenti, hogy levál...
2013-07-28 21:43:48
A végelszámolások ideje
... Keresztül kell engedni magunkon az érzéseket. Szinte nincs olyn ember a környezetemben, aki az utóbbi időben ne esett volna át legalább egyszer epe- vagy vesegörcsön, emésztési problémákon, fejfájáson, látás- vagy hallászavaron, bőrproblémákon. Jellemző tünet lehet még a szédülés, a hányás, hasmenés, kiütések, köhögés, pánikrohamok.
A karmaletétel nem azt jelenti, hogy levála...
2013-06-07 09:06:21
Italok Története
... franciaországi Pontarlier-ben készítették. Állítólag Dr. Pierre Ordinaire találta fel 1792-ben. Kezdetben orvosságként árulták, ami gyakorlatilag mindenre gyógyír volt, az epilepszián, fejfájáson és a hasgörcsön át egészen a vesekőig. Egy embert, Major Dubied-et nagyon érdekelte Dr. Ordinaire találmanya, de nem, mint gyógyszer, hanem, mint aperitif. Ezért megvásárolta állítólag Or...
2013-03-15 22:51:51
1 2 3 4 5 
Címkék: Italok Története, Állítólag Dr, Pierre Ordinaire, Major Dubied-et, véreres szem, végelszámolások ideje, negatív hatásokkal, stressz okozta, emésztési problémákon, magas vérnyomást, tarkótáji fejfájáson, szédülésen kívül, elkészítése teljesen, hölgyek körében, szintetikus altatókból, salátalé fogyasztásával, kicentrifugázott saláta-lébe, betegségből lábadozók, túlzott ingerlékenységig, vérnyomás kiugrásától, 2006-ban végzett, utóbbi időben, kicentrifugázott, retinaleválásnál, ingerlékenységig, belecsöppentünk, végelszámolások, megnyilvánulhat, franciaországi, táplálkozásban, fogyasztásával, levélzöldségek, bőrproblémákon, környezetemben, állapotjavító, gyógynövények, gyermekláncfű, nőgyógyászati, figyelmeztető, halántékunkat, hallászavaron, gyakorlatilag, idegrendszerű, próbálkozzunk, természetesen, mellékhatását, pánikrohamok, tapasztaltuk, narancssárga, problémáktól, orvosságként, segítségével, karmaletétel, szemfehérjét, felhívhatják, megvásárolta, epilepszián, problémákon, kiugrásától, vesegörcsön,
© 2013 TVN.HU Kft.