Belépés
Feldman: minőségi fordulatot hozhat az új támogatás a húságazatban
... növekedett.
Hozzátette: a gyepgazdálkodás korszerűsítésével további mennyiségi növekedésre lenne lehetőség, bár a legfőbb cél évek óta a minőségi előrelépés.
Mint mondta, a fejlődő országokban egyre nő a kereslet a marhahús iránt, hozzátéve, hogy a dél- és észak-amerikai versenytársakkal folytatott versenyben évek óta talpon tud maradni Magyarország.
ifj. Csomai ...
2019-09-11 15:21:41
ITM-államtitkár: idén is folytatódik a beszállító fejlesztési program
... termék, szolgáltatás fejlesztésére is.
György László közölte, hogy a Nemzetközi Valutalap (IMF) egyik korábbi tanulmánya szerint, amely azt vizsgálja, hogy a fejlett és a fejlődő országokban mekkora az iparon belül a high-tech szektor aránya, Magyarország áll a második helyen, 70 százalékos részesedéssel, míg például Lengyelországban ez a szektor csupán 20 százalékos arányt k...
2019-09-10 14:02:15
A most zajló változások mind a rezgésszint emelkedésének...
... vannak, hogy a felfedezéseiket és találmányaikat nyilvánosságra hozzák. Ennek meg kell történnie részben azért, hogy enyhítsék azt a szenvedést, amit sok ember megtapasztal a fejletlen országokban, így higgyetek benne, hogy hamarosan olyan felfedések következnek be, amelyek felemelnek benneteket a létezés következő magasabb szintjére.
A reinkarnáció rendszerének segítségével ...
2019-09-09 15:27:36
Varga Mihály: az egyetemi kutatások a gazdaság teljesítményét is növelik
... ilyen - tette hozzá.
A tárca vezetője kiemelte: jó felsőoktatás, a tudományban előrelépő és ezzel a gazdasági növekedést segítő egyetemek a gyorsan fejlődő, a világgal lépést tartó országokban alakulnak ki.
"Ezért is fontos, hogy a növekedést fenntartsuk, amelyhez egyebek mellett folytatni kell a fegyelmezett fiskális politikát, meg kell őrizni a magas beruházási rátát,...
2019-09-08 19:11:58
A sokévi átlagnál kevesebb kárt okoztak a természeti katasztrófák az első fél évben
... milliárd dollárral kárral jártak, a Fani nevű ciklon miatt Indiában és Bangladesben keletkezett vihar- és árvízkárok 2,2 milliárd dollárt tesznek ki, az Idai Mozambikban és a szomszédos országokban 2 milliárd dollár kárt okozott.
A biztosítási ágazat szempontjából legfontosabb térségeket tekintve az Egyesült Államokban főleg a május-júniusi tornádószezon fenyegetett természet...
2019-07-30 18:55:20
Májusban is emelkedtek a világpiaci élelmiszerárak
... növényi olaj- és zsírfélék árindexe 1,1 százalékkal, 127,4 pontra, esett májusban, és jóval alacsonyabb az egy évvel korábbi 150,6 pontnál. A pálmaolaj ára tovább csökkent a fejlődő országokban felhalmozott jelentős raktárkészleteknek köszönhetően, a szója-, a repce- és a napraforgóolaj viszont drágult.
A cukorárindex 3,2 százalékkal, 176,0 pontra süllyedt, aminek hátterében...
2019-06-06 11:51:06
Magyarország vízügyi projektekkel kapcsolódik be az AIIB munkájába
... folyamatok jelzik az ázsiai fejlődést, és az AIIB, illetve a hasonló kezdeményezések is mutatják Ázsia növekvő erejét - mondta.
Balogh László kiemelte: az elsősorban a fejlődő országokban, régiókban jelentkező vízhiány és vízszennyezés stratégiai döntéseket igényel, az elegendő mennyiségű tiszta ivóvíz biztosítása nagy kihívást jelent.
Ha sikerrel járunk, megállítható az...
2019-06-05 13:21:48
Kókuszvíz gyógyhatásairól


A kókusz nagyon biztonságos étel, az anyatej után elsőként fogyasztható táplálék csecsemők számára. A fejlődő országokban kókuszvízzel nevelik azokat a csecsemőket, akiket édesanyjuk nem képes szoptatni, vagy ahol egyszerűen csak sok gyerek van.

A zöld, ére...
2019-03-27 18:24:12
Migrációs konferencia - Douglas Murray: mélyebb vitát kellene folytatni a migrációról
... jegyezte meg.
Azt is mondta, hogy egyes nyugat-európai politikusok szerint megoldást jelentene a migrációra, ha európai szintre emelnék az életszínvonalat az afrikai és közel-keleti országokban. Szerinte azonban ez hibás megközelítés, mert ha emelkedne a fejlődő világban az életszínvonal, akkor rövid távon valószínűleg nőne az Európába indulók száma is, hiszen minél több az e...
2019-03-22 16:22:12
Infektológus: a migráció miatt egyre veszélyesebb lehet az oltásellenesség
... fokozza a kontinensen terjedő oltásellenesség - fűzte hozzá.
Az orvosok nagyon nehezen ismerik fel a nálunk már elfeledett betegségeket - mutatott rá.
Elmondta: a fejlődő országokban még mindig olyan betegségekkel küzdenek, amelyek Európában már nincsenek jelen vagy csak ritkán fordulnak elő, ilyen például tuberkulózis. Nyugat-Európában és Magyarországon is csökken a tbc...
2019-02-18 08:41:24
1 2 3 .............44 45 .......67 68 ......88 89 90 
Címkék: Varga Mihály, Douglas Murray, György László, Nemzetközi Valutalap, Idai Mozambikban, Egyesült Államokban, Balogh László, beszállító fejlesztési, most zajló, rezgésszint emelkedésének, egyetemi kutatások, gazdaság teljesítményét, sokévi átlagnál, természeti katasztrófák, világpiaci élelmiszerárak, migráció miatt, gyepgazdálkodás korszerűsítésével, minőségi előrelépés, fejlődő országokban, marhahús iránt, iparon belül, high-tech szektor, második helyen, szektor csupán, fejletlen országokban, létezés következő, reinkarnáció rendszerének, tárca vezetője, tudományban előrelépő, gazdasági növekedést, gyorsan fejlődő, világgal lépést, növekedést fenntartsuk, fegyelmezett fiskális, magas beruházási, szomszédos országokban, biztosítási ágazat, május-júniusi tornádószezon, napraforgóolaj viszont, ázsiai fejlődést, hasonló kezdeményezések, elegendő mennyiségű, kókusz nagyon, anyatej után, fejlődő világban, kontinensen terjedő, orvosok nagyon, lengyelországban, versenytársakkal, oltásellenesség,
© 2013 TVN.HU Kft.