Belépés
Duna House-csoport: 265 millió forint adózott eredmény az első negyedévben
... tapasztalható csökkenés.
A menedzsment abban bízik, hogy egy tartós gazdasági válság a közvetítői szerep erősödésével járhat az ingatlan- és hitelközvetítésben Magyarországon és a régióban egyaránt.
A MyCity lakóingatlan-fejlesztési projekteken a járvány ellenére töretlenül halad az építkezés, mindkét folyamatban lévő projektet átadják idén - írják.
A Duna House c...
2020-05-28 19:50:20
Világszerte nő a májrák előfordulási aránya
... előfordulási aránya kortól és nemtől függetlenül emelkedett.
A szakemberek szerint a nem alkoholos zsírmájbetegség okozta májrák előfordulása emelkedett a legnagyobb mértékben a legtöbb régióban.
"Az eredményeink azt sugallják, hogy a májrák megelőzését célzó jelenlegi erőfeszítések nem fordítanak kellő figyelmet az idősebb emberekre, továbbá rávilágítanak az elhízás e...
2020-03-23 20:33:03
Amerikai magántőketársaság többségi tulajdonába kerül a Netrisk.hu
... 1968-as alapítása óta befektetéseibe 33,5 milliárd dollárnyi tőkét vont be, stratégiájának részeként aktívan fektet a digitális gazdaságra fókuszáló vállalatokba. A kelet-közép-európai régióban többek között a kiberbiztonsággal foglalkozó cseh AVG Technologies valamint a szintén cseh W.A.G. Payment Solutions társaságban szerzett részesedést.
Maxime Cancre, a TA Associates al...
2020-01-08 18:42:37
Önkormányzat 2019 - Újra Szabó István a Pest megyei közgyűlés elnöke
... források vonhatóak be a régió fejlesztésébe - mondta.
Közölte: a megye vitalitását jelzi, hogy ez az ország egyetlen megyéje, ahol növekszik a népesség, és már 1,3 millióan élnek a régióban. Továbbá a megyében jelen van a 13 magyarországi kisebbség közül 11, tovább színesítve a terület társadalmi életét - mondta megválasztását követően Szabó István.
A közgyűlés 44 tagja ...
2019-10-28 12:32:19
Áder: Magyarországon 2030-ra az előállított áram több mint 90 százaléka széndioxid-mentes lehet
... széndioxid-mentes lehet - mondta.

Áder János az energiatárolást fontos kérdésnek nevezte, az Alteo megoldása ebben jelentős lépés. A technikai megoldás magyar innováció, ami az egész régióban egyedülálló - húzta alá. Magyarország akkor tudja teljesíteni a párizsi szerződésben foglalt klímacélok elérését, ha két energiahordozóra, az ellátás stabilitását biztosító atomen...
2019-09-13 13:51:31
Varga Mihály: tovább erősödhet a magyar-kínai pénzügyi együttműködés
... központ szerepét.
Az 1984-ben alapított kínai pénzintézet - amely mintegy négyezer milliárd amerikai dollár értékű eszközállományával a világ legnagyobb bankja - 47 országban és régióban 426 képviselettel rendelkezik, a bank 15 európai országban van jelen - közölte a minisztérium.
Varga Mihály a találkozót követően a közlemény szerint elmondta, a magyar gazdaság teljes...
2019-09-09 14:12:06
Önkormányzat 2019 - Gulyás Gergely: a kormány készen áll Vári Attila pécsi polgármesterjelölt terveinek támogat
... vízilabdázóval.
Gulyás Gergely újságíróknak a találkozót követően hangsúlyozta: Vári Attilának biztos jövőképe van Péccsel és azzal kapcsolatban, hogy a baranyai megyeszékhelynek milyen szerepe legyen a régióban.
Azt mondta, a kormány készen áll arra, hogy a polgármesterjelölt terveit maximális mértékben támogassa, a szükséges forrásokat a pécsi önkormányzattal való szor...
2019-08-31 13:31:24
A sokévi átlagnál kevesebb kárt okoztak a természeti katasztrófák az első fél évben
... biztosítás. Az Idai ciklon például nagyobb pusztítást végzett, mint az ágazat történetének legdrágább, 210 milliárd dolláros kárral járó természeti katasztrófája, a Japánban fekvő Tohoku régióban 2011-ben történt földrengés.
Azonban mivel "gyakorlatilag semmi sem volt biztosítva, az érintettek alig kapnak gyors pénzügyi támogatást káraik ellensúlyozására" - emelte ki Torsten...
2019-07-30 18:55:20
Maruzsa Zoltán: Magyarország kormánya elvárja Ukrajnától a kárpátaljai magyarok biztonságának garantálását
... elismerését fejezte ki a főiskola tanárainak, vezetésének és különösen Orosz Ildikó rektornak azért is, hogy "Beregszászt felhelyezték a Kárpát-medencei magyar felsőoktatás térképére és a régióban jegyzett intézményt hoztak létre."
Tanévértékelő beszámolójában Orosz Ildikó elmondta, hogy az 2018-2019-es tanévben 1210 diák tanult a főiskolán, akik közül 228 végzős veheti át di...
2019-07-01 15:51:29
Szijjártó: Magyarország érdeke, hogy gyorsan fejlődjenek a gazdasági kapcsolatok Délkelet-Ázsiával
...
A tárcavezető kambodzsai partnerével folytatott megbeszélést, majd közös sajtótájékoztatójukon kiemelte: Délkelet-Ázsia a világ egyik legdinamikusabban fejlődő térsége. A régióban jó perspektívát jelent az együttműködés Kambodzsával, ugyanis az országban jelentős fejlesztési programok indultak meg, amelyek magyar cégeknek is nagy lehetőségeket kínálhatnak - közölte.
Kife...
2019-06-14 07:08:18
1 2 3 ..10 11 .15 16 19 20 21 
Címkék: Duna House-csoport, Újra Szabó István, Varga Mihály, Gulyás Gergely, Vári Attila, Maruzsa Zoltán, Duna House, Payment Solutions, Maxime Cancre, Szabó István, Áder János, Vári Attilának, Orosz Ildikó, első negyedévben, májrák előfordulási, előállított áram, magyar-kínai pénzügyi, kormány készen, sokévi átlagnál, természeti katasztrófák, kárpátaljai magyarok, gazdasági kapcsolatok, menedzsment abban, tartós gazdasági, közvetítői szerep, régióban egyaránt, járvány ellenére, szakemberek szerint, legnagyobb mértékben, legtöbb régióban, májrák megelőzését, idősebb emberekre, digitális gazdaságra, kiberbiztonsággal foglalkozó, szintén cseh, régió fejlesztésébe, megye vitalitását, ország egyetlen, megyében jelen, terület társadalmi, energiatárolást fontos, technikai megoldás, egész régióban, párizsi szerződésben, ellátás stabilitását, 1984-ben alapított, világ legnagyobb, találkozót követően, közlemény szerint, magyar gazdaság, baranyai megyeszékhelynek, szükséges forrásokat, pécsi önkormányzattal,
© 2013 TVN.HU Kft.