Belépés
Müncheni konferencia - Mike Pence: Amerika nem védheti meg a Nyugatot, ha szövetségesei függő helyzetbe kerülne
... emeljék a hazai össztermék (GDP) 2 százalékának megfelelő összegre védelmi kiadásaikat. A védelmi költségvetés 20 százalékát minden évben beszerzésekre, a fegyverzet és a felszerelés fejlesztésére kell fordítani - szögezte le Mike Pence.
Az Egyesült Államok nem tud kiállni NAT-partnerei mellett, ha "Keletről vásárolnak fegyvereket" - mondta az amerikai alelnök.
Szergej L...
2019-02-16 15:51:24
Két vajdasági üzem nyílt meg a magyar kormány gazdaságfejlesztési programjának támogatásával
... azonban növelték a keretösszeget. A 2016-2018-as időszakra vonatkozó programban a legnagyobb hangsúlyt a mezőgazdaságra, az idegenforgalomra, valamint a kis- és közepes vállalkozások fejlesztésére helyezték, a cél pedig a fiatalok külföldre vándorlásának megállítása, valamint a folyamat visszafordítása volt.
Magyar Levente csütörtökön felhívta a figyelmet arra, hogy a gazdas...
2019-02-14 14:01:59
A felnőttképzés sürgős korszerűsítését szorgalmazza az OECD
... minőségét, így más szaktudásra lesz szükség az adott munkahelyek betöltéséhez. Létfontosságú, hogy a változások által érintett munkavállalók nagyobb lehetőséget kapjanak szakértelmük fejlesztésére vagy átképzésre ahhoz, hogy az ő jövőjük is biztosított legyen, alkalmazkodni tudjanak a munka világának jövőjéhez.
A közelmúltban elvégzett elemzések tanúsága szerint ha a legfejle...
2019-02-13 18:22:28
Másfél milliárd forintból megújul a városközpont és sportcsarnok épülhet Solton
... megújítása.
A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat koordinálásával elnyert európai uniós forrásból megvalósuló projekt a legnagyobb hangsúlyt a Sákor-csatorna melletti zöldfelület rekreációs célú fejlesztésére fekteti, amelyben van játszótér kialakítás, futópálya építés, valamint tanösvény és sétaút létesítés. Az átalakításokat követően a többfunkciós park méltó helyszínéül szolgá...
2019-02-13 12:21:45
Egy új gumiipari technológiát dolgoztak ki a kecskeméti Kereken-Pálya Kft.-nél
... Dextron Kft. közel 642 millió forint uniós támogatást nyert a 919 millió forint összegű kutatás-fejlesztési projektjéhez.
Az összeget az elmúlt két évben egy úttörő technológia fejlesztésére használták. A gumianyagok jobb megismerését szenzorfejlesztéssel és gyártószerszámokba történő beépítésével érték el.
A 2012-ben létrejött Kereken-Pálya Kft. kutatási és technológi...
2019-02-13 11:01:09
Rekordértékű magyarországi fejlesztés mutatkozik be a világ vezető ingatlankiállításán
... ingatlaninfrastruktúra kiépülését. A HIPA ennek érdekében a külföldi működőtőke beáramlás szempontjából meghatározó területekre fókuszál, elsősorban az ipari és logisztikai infrastruktúra fejlesztésére, az "A" kategóriás irodaházak építésére, valamint az üzleti- és egészségturizmust kiszolgáló szálloda infrastruktúra kialakítására - tette hozzá.
A Liget Budapest Projekt a meg...
2019-02-13 07:05:27
Útdíjfizetési szolgáltató: rekordösszegű útdíj folyt be tavaly
... gazdaság erősödésével.
Elmondta: az elmúlt öt és fél évben az útdíjszolgáltatóhoz összesen csaknem 1500 milliárd forint folyt be, ami közvetlen költségvetési bevétel, az úthálózat fejlesztésére fordíthatja az ország. Kiemelte, hogy árbevételét tekintve az állami cégek között a NÚSZ az első öt között van.
Tavaly az e-útdíj rendszerben a 3,5 tonna feletti tehergépjárművek ...
2019-02-12 13:02:06
Kovács Zoltán: Mike Pompeo budapesti látogatása "történelmi vizit" volt
... Zoltán hangsúlyozta, hogy Magyarországnak nagyon fontos a NATO. Megjegyezte, a budapesti kormány növeli anyagi hozzájárulását az észak-atlanti szervezethez, és készen áll hadereje fejlesztésére is.
"A tavaszi európai parlamenti választás az Európai Unió történetében valószínűleg az első lesz, amelynek egyetlen meghatározó kérdése van: az életünk minden részletét érintő illegá...
2019-02-12 08:41:19
Palkovics László: csaknem 800 milliárd forint kormányzati forrás debreceni fejlesztésekre
... amely kiterjed az oktatási rendszer átalakítására, az innovációs és kutatási rendszer struktúraváltására, a kulcsiparágak - építőipar, egészségipar, élelmiszeripar és a kreatív ipar - fejlesztésére, a digitális tudatformálásra.

Fontosnak nevezte a kis- és középvállalkozások (kkv-k) fejlesztését mondván, hogy minden 100 vállalkozásból 97 magyar tulajdonú, de gazdasági sú...
2019-02-08 20:32:12
Megnyílt a 26. FeHoVa kiállítás Budapesten
... kizárólag íjjal, ragadozó madárral vagy magyar agárral vadászók mentesülnek. Emellett szintén idén lépett hatályba az a rendelet is, amely biztosítja, hogy a magyar vadgazdálkodás fejlesztésére közvetlenül felhasználható bevételek működhessenek - sorolta.
A miniszter kitért arra is, hogy a tárca kiemelten támogatja az állami erdészeti társaságok természetvédelmi és közjóléti...
2019-02-07 17:41:50
1 2 3 ..................221 222 .........332 333 .........442 443 444 
Címkék: Mike Pence, Kereken-Pálya Kft, Kovács Zoltán, Mike Pompeo, Palkovics László, Egyesült Államok, Szergej, Magyar Levente, Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat, Dextron Kft, Liget Budapest Projekt, Európai Unió, magyar kormány, felnőttképzés sürgős, kecskeméti Kereken-Pálya, világ vezető, hazai össztermék, védelmi költségvetés, felszerelés fejlesztésére, amerikai alelnök, 2016-2018-as időszakra, legnagyobb hangsúlyt, fiatalok külföldre, folyamat visszafordítása, figyelmet arra, adott munkahelyek, változások által, munka világának, közelmúltban elvégzett, átalakításokat követően, többfunkciós park, úttörő technológia, gumianyagok jobb, 2012-ben létrejött, külföldi működőtőke, úthálózat fejlesztésére, állami cégek, e-útdíj rendszerben, budapesti kormány, észak-atlanti szervezethez, tavaszi európai, első lesz, életünk minden, oktatási rendszer, kreatív ipar, digitális tudatformálásra, magyar vadgazdálkodás, miniszter kitért, tárca kiemelten, állami erdészeti, természetvédelmi, tehergépjárművek, idegenforgalomra,
© 2013 TVN.HU Kft.