Belépés
Napi.hu: Regionális terjeszkedésre és a szolgáltatások fejlesztésére készül a TV2 új vezérigazgatója
...
A Napi.hu-nak nyilatkozva az új vezérigazgató pozitívan értékelte a kilátásokat, szerinte elérhetnek sikereket. "Számomra az egyik legfontosabb, hogy legyen egy erős brand, ami adott" a TV2-nél, "de fontos az is, hogy az ország gazdasági és piaci körülményei is kedvezőek" - fogalmazott.
Kitért arra is, hogy az egyik legfontosabb feladatuk a csatornacsoport digitális fejl...
2019-04-18 13:43:28
Orbán: a legfontosabb politikai kérdésekben egyetértés van Brazília és Magyarország között
... keresztény értékek és a nemzeti érdekek képviseletét a külpolitikában, egyben elutasítja a magukat civil szervezeteknek álcázó NGO-k nyomásgyakorlását.
A gazdasági együttműködés fejlesztésére elsősorban a mezőgazdaság, a vízgazdálkodás és az egészségipar területén van mód, de szorosabb lesz a kutatás-fejlesztési együttműködés, és Magyarország növeli a brazil diákoknak biztosí...
2019-04-18 10:41:01
ÉRZELMI INTELLIGENCIA Valószínűleg mindannyian tisztában van
... hatására. Talán, ha akkor ott az iskolában vagy még korábban a családban megtanították volna e tudományt nekünk, akkor most kevesebb konfrontáció lenne az életünkben.
Az öntudatosság fejlesztésére sok mód van. Mégis az egyik legegyszerűbb, ha naplót vezetsz magadnak az érzelmeidről és a történésekről. A második szintén hatásos módszer, ha visszajelzéseket kérsz másoktól magad...
2019-04-11 09:03:09
Agrárexpo nyílt Kiskőrösön
... felelős államtitkára a kétnapos rendezvény megnyitóján elmondta: az elmúlt időszakban csak a Vidékfejlesztési Programból több mint 6 milliárd forint támogatást biztosítottak a piacok fejlesztésére. Ennek köszönhetően a közeljövőben több mint 170 piac újul meg vidéken - tette hozzá.
Közölte, ez azt jelenti, hogy létrejöhetnek azok a helyszínek, ahol a kistermelők az általuk me...
2019-03-23 15:42:10
A General Motors 1,8 milliárd dolláros beruházást hajt végre az Egyesült Államokban
...
A detroiti székhelyű autógyártó óriás az összeg egy részét az egyik michigani üzemének fejlesztésére fordítja: az Orion Township városkában lévő üzemben készül a Chevrolet új elektromos autója, itt 400 új munkahelyet teremtenek.
Az új elektromos autókat a GM eredetileg az Egyesült Államokon kívül tervezte gyártani, de változtatott korábbi döntésén. Ezt az iparági és vál...
2019-03-22 21:22:16
Szemléletváltást sürgetett a vízgazdálkodásban a mezőgazdaságért felelős államtitkár
... az öntözhető területek nagyságát.
Az államtitkár közölte, hogy a kormány a következő 10 évben összesen 170 milliárd forintot biztosít az öntözéshez kapcsolódó állami főművek fejlesztésére, a Vidékfejlesztési Program pedig jelenleg 19 pályázattal, összesen 303 milliárd forint keretösszeggel támogatja a gazdálkodók beruházásait.
Szükségesnek nevezte emellett a vízjogi eng...
2019-03-22 18:02:25
Öt balatoni település szabad strandjai újulnak meg nyárig
... kialakításához.
Kenéz István, Balatonlelle független polgármesterének tájékoztatása szerint 200 millió forintos támogatást nyert a település a hosszú partszakasszal rendelkező szabad strandja fejlesztésére, amiből többek között 4 ezer négyzetméternyi térburkolatot helyeznek el, 30 napelemes lámpát, padokat, szemeteskukákat, vízi-bejárókat telepítenek, vizesblokkokat újítanak...
2019-03-21 19:42:12
Jogerősen felmentették a postaszékház eladása miatt megvádoltakat
... alapján kifejtette: a postát a vádlottak által választott megoldással, a bérléssel nem érte veszteség, az ingatlanok értékesítése nem volt áron aluli, az abból befolyt összeget a posta fejlesztésére, piaci feltételeknek való megfelelésére fordították.
A másodfokú eljárásban az ügyész bűnösség kimondását és börtön kiszabását kérte, az ügyvédek pedig védenceik felmentését indí...
2019-03-21 11:31:32
Együttműködési megállapodást kötött a CERN és a Miskolci Egyetem
... Egyetem által szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írták: a 2038-ig szóló együttműködés a következő generációs hadronütköztető szupravezető alapanyagokból álló alkatrészeinek fejlesztésére és tesztelésére szól.
A közlemény szerint a CERN azért választotta magyarországi kutatói bázisának a Miskolci Egyetemet, mert ott egyszerre szól.
A közlemény szerint a CERN ...
2019-03-20 17:01:36
Sebastian Kurz az év nyelvőre a német nyelvterületen
... "eldurvulása" ellen hat.
Kormányfőként szerzett nyelvápolói érdemei közé tartozik, hogy a közoktatásban bevezette a német különóra intézményét a hiányos nyelvtudású tanulók fejlesztésére, a menedékkérők ellátásában pedig azt az elvet, hogy a szociális juttatás összege a német nyelv elsajátítására irányuló hajlandóságtól függ - áll a közleményben.
A második helyezett szi...
2019-03-19 22:43:05
1 2 3 ..................223 224 .........335 336 ..........446 447 
Címkék: ÉRZELMI INTELLIGENCIA Valószínűleg, General Motors, Egyesült Államokban, Miskolci Egyetem, Sebastian Kurz, Vidékfejlesztési Programból, Orion Township, Egyesült Államokon, Vidékfejlesztési Program, Kenéz István, Miskolci Egyetemet, szolgáltatások fejlesztésére, legfontosabb politikai, mezőgazdaságért felelős, postaszékház eladása, német nyelvterületen, egyik legfontosabb, erős brand, ország gazdasági, csatornacsoport digitális, nemzeti érdekek, magukat civil, gazdasági együttműködés, egészségipar területén, brazil diákoknak, iskolában vagy, családban megtanították, öntudatosság fejlesztésére, egyik legegyszerűbb, második szintén, kétnapos rendezvény, elmúlt időszakban, piacok fejlesztésére, közeljövőben több, detroiti székhelyű, egyik michigani, öntözhető területek, államtitkár közölte, öntözéshez kapcsolódó, gazdálkodók beruházásait, hosszú partszakasszal, vádlottak által, ingatlanok értékesítése, abból befolyt, posta fejlesztésére, másodfokú eljárásban, ügyész bűnösség, ügyvédek pedig,
© 2013 TVN.HU Kft.