Belépés
Nagy bejelentést tett a Vodafone
... illetve az 5G hálózatok további kutatásának és a kapcsolódó oktatásnak egyaránt. Mivel egy működő 5G hálózat számos kutatási- fejlesztési program megvalósításának a feltétele, ezért a fejlesztésnek köszönhetően szinte minden tudományterületen bővülnek a BME lehetőségei - tette hozzá.
Levendovszky János továbbá bejelentette, hogy a Műegyetem nemzetközi színvonalú 5G kísérleti ...
2020-10-15 16:41:37
Elvégezte első küldetését a TESS amerikai exobolygóvadász űrszonda
... vizsgálja. Az adatgyűjtés és -feldolgozás módját közben fejlesztették, most minden tíz percben, vagyis háromszor nagyobb sebességgel készít teljes képet, mint első missziója idején.
A fejlesztésnek köszönhetően húsz másodpercenként méri meg csillagok ezreinek a fényerejét, korábban ezt kétpercenként tudta elvégezni.
Az új missziónak 2022 szeptemberében lesz vége. Egy éve...
2020-08-12 16:52:04
A Fitpuli nyerte a 2019-es Startup Innovációs Díjat
... Innovációs Nagydíj bíráló...
2020-07-15 11:35:49
Összehangolt közlekedésfejlesztés kilenc Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen
... A projektgazda Fegyvernek volt, a konzorciumot alkotó további nyolc település: Kétpó, Kuncsorba, Kunhegyes, Nagyiván, Örményes, Tiszaigar, Tiszaszentimre és Tomajmonostora.
A fejlesztésnek köszönhetően a településeken lakókat és az átutazókat is egy rendezett, egységes kép fogadja közlekedésfejlesztési szempontból. Emellett forgalmat mérséklő és közlekedésbiztonsági beavatkoz...
2020-07-09 07:04:20
A MÁV-Start huszonkét hálókocsit szerez be
...
A MÁV-Start szerdai, a honlapján közzétett közleménye szerint az év végéig fokozatosan újabbakra cserélik a most használt hálókocsikat. A tervek szerint a fejlesztésnek köszönhetően új vonatok indulhatnak, és bővülhet a meglévő járatok kapacitása.
A MÁV-Start 33 darab fekvőhelyes és hálókocsijából több csak korlátozottan használható fel a nemzetközi forgalomban. Ezért a ...
2020-07-08 07:51:01
Gandhi gimnázium: sikeresen működik a digitális oktatás
... pozitív.
Az igazgató kiemelte: a személyi és technikai fe...
2020-06-05 10:11:47
Szijjártó: a magyar vállalatok megerősödve helyt tudnak állni az új világgazdasági versenyben
... alapítottak, sokat jelent a most elnyert támogatás, ugyanis a vállalat forgalma a koronavírus-járvány miatt áprilisban több mint 25 százalékkal, májusban 35 százalékkal esett vissza. A fejlesztésnek köszönhetően gumifröccsöntési, valamint gumi- és műanyag-extrudálási kapacitásaikat bővítik, cél hatékonyságuk növelése. A vállalat arra törekszik, hogy új termékeivel el tudja látni a...
2020-06-04 16:32:07
Megújul a várpalotai Zichy-kastély és a Trianon Múzeum
... megújítják a kastély világítását, korszerűsítik a fűtési trendszert, kicserélik a nyílászárókat, a fejlesztés 463 millió 550 ezer forintból valósul meg.
Hangsúlyozta: a kastély a fejlesztésnek köszönhetően egész évben látogatható lesz, így jelentősen hozzájárul a város turisztikai vonzerejének növeléséhez.
Szabó Pál Csaba, a Trianon Múzeum Alapítvány kuratóriumi elnöke...
2020-05-29 13:21:52
Koronavírus - Karácsony: közterületek átadásával segítik a vendéglátósokat
... élvezhetjük a város vendéglátását."
A fővárosi közösségi közlekedés fejlesztéséről szólva elmondta azt is, hogy elindul a pesti fonódó villamoshálózat első ütemének építése. A fejlesztésnek köszönhetően összekötik Pesterzsébetet, illetve Ferencvárost a belvárossal, ez azért is fontos, hogy a 3-as metró felújítása miatti zsúfoltságot enyhíthessék - tette hozzá.
Karácsony ...
2020-05-19 19:03:16
BKV: szombaton indul a pesti fonódó villamoshálózat első ütemének kivitelezése
... villamosvonal is létrejöhet, amely részben a 3-as metróvonal felújítása során nyújthat majd alternatív útvonalat. A Nagyvárad tértől átszállás nélkül lehetne megközelíteni a belvárost.
A fejlesztésnek köszönhetően a kereszteződés megállói megújulnak, korszerűek és akadálymentesek lesznek.
A beruházás magában foglalja a csomópontban és környékén a kitérők, vágányátszelése...
2020-05-18 15:51:56
1 2 3 ...15 16 ..23 24 ..30 31 32 
Címkék: Startup Innovációs Díjat, Trianon Múzeum, Levendovszky János, Innovációs Nagydíj, Szabó Pál Csaba, Trianon Múzeum Alapítvány, 2019-es Startup, digitális oktatás, magyar vállalatok, várpalotai Zichy-kastély, pesti fonódó, kapcsolódó oktatásnak, fejlesztésnek köszönhetően, projektgazda Fegyvernek, konzorciumot alkotó, településeken lakókat, honlapján közzétett, most használt, tervek szerint, meglévő járatok, nemzetközi forgalomban, igazgató kiemelte, most elnyert, vállalat forgalma, vállalat arra, kastély világítását, fűtési trendszert, város turisztikai, város vendéglátását, fővárosi közösségi, 3-as metró, 3-as metróvonal, kereszteződés megállói, beruházás magában, gumifröccsöntési, megvalósításának, vendéglátósokat, másodpercenként, villamoshálózat, akadálymentesek, exobolygóvadász, vágányátszelése, tomajmonostora, fejlesztéséről, világgazdasági, hálókocsijából, tiszaszentimre, kapacitásaikat, szeptemberében, pesterzsébetet, fejlesztésnek, hatékonyságuk, villamosvonal, korszerűsítik, nyílászárókat,
© 2013 TVN.HU Kft.