Belépés
Átadták és megáldották a Budapesti Szent Ferenc Kórház ....
... Kórház, amely a kardiológiai rehabilitáció területén Közép-Magyarország kétmillió fős lakosságát látja el, emellett egyházi kórházként az egész országból fogad betegeket, a jelen fejlesztésnek köszönhetően bevezeti a kardiovaszkuláris rehabilitáció 21. századi modelljét, amivel a kedvezőtlen halálozási adatok javulását kívánja szolgálni.
Képen: Mohos Gábor Esztergom-budapesti...
2019-05-24 22:51:11
Új bemutatóterülettel bővült a Budakeszi Vadaspark
... a fennállásának 50. évfordulóját ünneplő Pilisi Parkerdő Zrt. közös beruházásaként valósult meg. A főváros környéki erdőket kezelő erdőgazdaság és a vadaspark közös célja, hogy a fejlesztésnek köszönhetően a látogatók - elsősorban a gyermekek - tapasztalati úton, a játszva tanulás módszerével ismerhessék meg Magyarország háztáji élővilágát - tájékoztatta az MTI-t pénteken az Agrár...
2019-05-24 15:09:37
Átadták a Kaposvár Arénát
... költött. Az épület új homlokzati szigetelést kapott, kicserélték a nyílászáróit, az aulája igazi ...
2019-05-04 20:52:43
Nyolcmilliárdos szennyvíztelep-felújítás indul Pécsen
... tulajdonjogát 2009-ben a baranyai megyeszékhely önkormányzata visszavette a korábbi multinacionális vállalattól.
Páva Zsolt (Fidesz-KDNP) polgármester szavai szerint a "grandiózus" fejlesztésnek köszönhetően olcsóbbá és korszerűbbé válik a megyeszékhely működése.
A szolgáltató az MTI érdeklődésére közölte, hogy a tavalyra vonatkozó pénzügyi kimutatásaik még nem nyilváno...
2019-03-22 17:02:00
Délmagyarország: Pécs-Szabadka-Nagyvárad-Debrecen vasútvonal épülhet tíz év alatt
... egyes szakaszai elővárosi vasútként is működhetnek majd, mint például Szeged és Hódmezővásárhely között a már épülő tramtrain. Emiatt a vasútvonal egyes részeit villamosítják is. A fejlesztésnek köszönhetően Szegedről Szabadkára harminc perc alatt, Pécsre pedig kevesebb mint két óra alatt el lehet majd jutni, Pécs és Baja között pedig fél órára csökkenne a menetidő.
Lázár Ján...
2019-03-21 15:52:40
Harminc új hulladékszállító járművet vásárol a pécsi önkormányzat
... megoldható lesz az új eszközökkel.
Pécs családi házas övezeteiben jelenleg 17 ezer háztar...
2019-02-19 14:52:30
Megújítják a LIGO-t, a gravitációs hullámokat elsőként észlelő detektort
...
A fejlesztésnek köszönhetően a műszerek képesek lesznek az eddigihez képest kétszer akkora távolságban is észlelni fekete lyukak ütközését. 2024-re képes lehet korábban nem tapasztalt részletességgel akár naponta több mint három ilyen esemény megfigyelésére.
A részleteketa világ legnagyobb általános tudományos egyesületének, az AmerikaiEgyesület a Tudomány Haladásáért (...
2019-02-15 16:41:47
Komoly fejlesztés a Tímár utcai Urányi-Fábián vízitelepen
... emeletet építenek a tanmedence és a konditerem épületének tetejére, ahol egy tornatermet, valamint egy komplett női szárnyat alakítanak ki öltözőkkel és szociális helyiségekkel.
"A fejlesztésnek köszönhetően komfortosabban fognak elférni sportolóink a telepen és az új tornateremben saját súlyos gyakorlatokat végezhetnek majd, ami hozzájárul a még minőségibb munkához - mondta...
2019-02-13 14:12:00
Egy új gumiipari technológiát dolgoztak ki a kecskeméti Kereken-Pálya Kft.-nél
... utasításokat tartalmazó dokumentum-gyűjteményt is, illetve öss...
2019-02-13 11:01:09
Bővítette romániai gyártókapacitását a német Daimler járműgyártó
... millió euróba került. A Daimler szászsebesi romániai leányvállalata, a Star Assembly 54 ezer négyzetméter felületen két új gyártócsarnokot hozott lére, ahol 500 új munkahely létesül a fejlesztésnek köszönhetően. A Romániában most gyártani kezdett sebességváltók amerikai, mexikói és kínai Mercedes-üzemeket szolgálnak majd ki.
A német gyártónak Szászsebesen kívül a szintén dél-...
2019-02-08 12:11:19
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .27 28 29 
Címkék: Budapesti Szent Ferenc Kórház, Budakeszi Vadaspark, Kaposvár Arénát, Kereken-Pálya Kft, Mohos Gábor Esztergom-budapesti, Pilisi Parkerdő Zrt, Páva Zsolt, Szegedről Szabadkára, Lázár Ján, Tudomány Haladásáért, Star Assembly, pécsi önkormányzat, gravitációs hullámokat, kecskeméti Kereken-Pálya, német Daimler, kardiológiai rehabilitáció, egész országból, jelen fejlesztésnek, kardiovaszkuláris rehabilitáció, kedvezőtlen halálozási, főváros környéki, vadaspark közös, fejlesztésnek köszönhetően, játszva tanulás, aulája igazi, baranyai megyeszékhely, korábbi multinacionális, megyeszékhely működése, tavalyra vonatkozó, vasútvonal egyes, műszerek képesek, eddigihez képest, részleteketa világ, konditerem épületének, német gyártónak, szintén dél-, hulladékszállító, hódmezővásárhely, multinacionális, nyolcmilliárdos, gyártócsarnokot, délmagyarország, részletességgel, szennyvíztelep, komfortosabban, sebességváltók, leányvállalata, beruházásaként, megfigyelésére, gyakorlatokat, fennállásának, rehabilitáció,
© 2013 TVN.HU Kft.