Belépés
Koronavírus - Kína szerint a nemzetközi óvintézkedéseknek ésszerű határokon belül kellene maradniuk
... és többször is megerősítette azt az álláspontját, hogy Kína képes legyőzni a járványt. Hua Csun-jing rámutatott: ennek ellenére éppen a megbízható egészségügyi ellátási rendszerrel bíró fejlett országok némelyike vezetett be szélsőséges korlátozásokat Kínával szemben, figyelmen kívül hagyva a WHO ajánlásait.
A szóvivő hétfőn azzal vádolta meg az Egyesült Államokat, hogy "túl...
2020-02-04 11:01:57
Brexit - Johnson: az új bevándorlási szabályozás "az embert nézi, nem az útlevelet"
... fogalmazott a brit kormányfő.
Boris Johnson szerint mindez jó hír azoknak, akik azért érkeznek Nagy-Britanniába, hogy a világ legjobb egyetemein tanuljanak, részesei lehessenek a magasan fejlett technológia forradalmi fejlődésének, vagy azért, hogy "a pénzügyi világ titánjainál dolgozzanak".
A konzervatív párti brit kormány az ausztráliai pontozásos elbíráláshoz hasonló,...
2020-01-20 18:02:33
A csakrák betegségei
... koronacsakra arra tanít meg, hogy annál könnyebb az életünk, minél több ítélkezést hagyunk el és minél magasabb a tudatunk szintje.

Fenn, a koronacsakrában
A legmagasabban fejlett tudatot szimbolizálja, az univerzális tudat síkja, olyan sík, amelyet csak nagyon kevés ember ér el. A buddhista felfogás szerint mégis minden ember - sok-sok élet után - elér...
2020-01-15 22:02:28
Keresztelő Jánosok után kiált a világ!
... dombon!
A modern világunk ura, tetszik - nem tetszik, a szabadakaratunk által hozzánk szóló Isten!! A népszavazáskor azt mondjuk: Vox Populi, Vox Dei, a nép akarata Isten akarata! A fejlett demokráciákban Teremtőnk akaratát a nép döntésében látjuk és ezért nem csak néhány kiválasztott ura a világunknak! Isten sokszor - a mi tudtunk nélkül is, - jósággal, szeretettel vezet, go...
2019-12-13 10:45:27
Londoni NATO-találkozó - Trump: "nem akarok beavatkozni a brit választásokba, de Johnson nagyon alkalmas"
... következményekre is oda kell figyelnie, mivel ma már Kínáé a világ második legnagyobb védelmi költségvetése az Egyesült Államok után.
A NATO főtitkára szerint Kína az elmúlt időszakban számos új, fejlett fegyverrendszert mutatott be, köztük olyan földrészközi ballisztikus rakétákat, amelyek Európa teljes területét és az Egyesült Államokat is elérhetik.
Jens Stoltenberg s...
2019-12-03 12:21:17
Kínai vállalat vásárolt részesedést a Rail Cargo Terminal-BILK Zrt.-ben
...
Szerdán Budapesten, a szerződés aláírása alkalmából az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára üdvözölte a megállapodást. Mosóczi László szerint ennek hatására javulhat az áruszállítás hatékonysága, és bővülhet a Kínából érkező a vasúti teherforgalom.
A kormány - mint fogalmazott - a közlekedési hálózatok és a logisztikai ...
2019-11-20 21:43:13
Moody's: globális recesszió nem lesz, de nagy kockázat a kereskedelmi viszályok eszkalálódása
A nemzetközi hitelminősítő 30 oldalas prognózisa szerint a globális hazai össztermék (GDP) 80 százalékát előállító húsz legnagyobb fejlett és feltörekvő gazdasági erőcentrumban (G20) - amelynek tagja az Európai Unió is - 2020-ban átlagosan 2,6 százalékos lesz a gazdasági növekedés. Ez megfelel a Moody's által a G20-csoportban 2019 egészére várt GDP-növekedésnek.
A cég szerint ...
2019-11-14 22:33:12
Netanjahu és Pompeo megerősítette az Egyesült Államok és Izrael szoros szövetségét
... az ENSZ Biztonsági Tanácsát az egy év múlva véget érő Irán elleni fegyverembargó megújítására.
"Az elhibázott nukleáris megállapodás miatt olyan országok, mint Oroszország és Kína fejlett fegyvereket adhatnak majd el Iránnak, és az iráni rezsim is szabadon fegyvereket árusíthat bárkinek, ami új fegyverkezési versenyt indít el a Közel-Keleten" - írta Pompeo a Twitteren.
A...
2019-10-18 13:21:28
„A szegények kenyerét pazaroljuk el”
... ,,anyagi javakban bővelkedő népek" (vö. VI. Pál: Populorum progressio, 3) fiai között találjuk őket, hanem az alacsony jövedelmű országokban is, ahol rosszul táplálkoznak, követve a fejlett térségek élelmezési modelljeit. A rosszul tápláltságot illetően a bőséghez kapcsolódó betegségek származhatnak egyrészt a túlzás, másrészt a hiány okozta egyensúlyzavarból. Az első g...
2019-10-17 23:13:13
Érdekes előadás - az egészségről
... haza". Filipposz tudta, hogy Egyiptom az a hely, ahonnan a legjobb gabonát lehet szerezni. Az áradások ellátták a talajt kitűnő ásványokkal. Minden, művészetekben és technológiákban fejlett kultúra ilyen helyről származik. Az ilyen helyen élő emberek a legjobb szellemi potenciállal rendelkeztek, mert az étrendjük ásványokban gazdag volt.
Most pedig a következőt teszem.|...
2019-10-17 00:56:13
1 2 3 ....................132 133 ..........199 200 ..........264 265 266 
Címkék: Keresztelő Jánosok, Londoni NATO-találkozó, Rail Cargo Terminal-BILK Zrt, Egyesült Államok, Egyesült Államokat, Boris Johnson, Jens Stoltenberg, Szerdán Budapesten, Technológiai Minisztérium, Mosóczi László, Európai Unió, ENSZ Biztonsági Tanácsát, nemzetközi óvintézkedéseknek, embert nézi, csakrák betegségei, brit választásokba, kereskedelmi viszályok, szegények kenyerét, megbízható egészségügyi, szóvivő hétfőn, brit kormányfő, világ legjobb, magasan fejlett, pénzügyi világ, konzervatív párti, ausztráliai pontozásos, tudatunk szintje, legmagasabban fejlett, univerzális tudat, buddhista felfogás, modern világunk, szabadakaratunk által, fejlett demokráciákban, világ második, elmúlt időszakban, szerződés aláírása, áruszállítás hatékonysága, vasúti teherforgalom, közlekedési hálózatok, nemzetközi hitelminősítő, globális hazai, gazdasági növekedés, elhibázott nukleáris, iráni rezsim, alacsony jövedelmű, fejlett térségek, rosszul tápláltságot, bőséghez kapcsolódó, hiány okozta, legjobb gabonát,
© 2013 TVN.HU Kft.