Belépés
Európa Játékok - A kötöttfogású Lőrincz Tamás bronzérmes
...
A BHSE háromszoros Európa-bajnoka és olimpiai ezüstérmese pénteken két győzelemmel elődöntőbe jutott, ám ott nem bírt az örmény Karapet Csaljannal. Mint a meccs után elmondta, minden rossz összejött neki erre a versenyre, napok óta gyomorrontással küzd, a vádlija is begörcsölt, ráadásul a fogyása sem ment jól. Azt ugyanakkor gyorsan hozzátette, összeszedi magát szombatra, mer...
2019-06-29 19:13:09
Férfi kézilabda-vb - Döntetlennel jutott a középdöntőbe a magyar válogatott
...
A két együttes 17. egymás elleni meccsén - 15 magyar siker mellett - a második döntetlen született.
Eredmény, csoportkör, 4. forduló, D csoport:Magyarország-Egyiptom 30-30 (14-14)----------------------------- -----Koppenhága, 7000 néző, v.: Fonseca, Santos Duerta (portugálok)
lövések/gólok: 50/30, illetve 47/30
gólok hétméteresből: 3/1, illetve 2/2
kiállítá...
2019-01-16 20:02:40
Fürdőélet a Nagy Háborúban címmel kiállítás nyílik Budapesten
...
A kiállításon látható anyag javarészt Spekál József nyugállományú mérnök ezredes és felesége, S. Nagy Anikó, az MKVM nyugalmazott főigazgató-helyettese magángyűjteményéből származik.
Mint Spekál József az MTI-nek elmondta, a tárlat anyagában ajándéktárgyak, enteriőrök, fényképek, képeslapok, prospektusok segítségével idézik meg a boldog békeidők fürdőéletét, emellett a ...
2018-11-24 12:41:36
Kultúrkamiont indít az Extrád Színház
...
A kamion a benne lévő felszereltségnek és csúcsminőségű hangtechnikának köszönhetően filmek és színházi előadások bemutatására is alkalmas, "guruló színház" jellegéből adódóan akár a legkisebb településekre is eljuttatható a kulturális élmény - olvasható az Extrád Színház MTI-hez eljuttatott közleményében.
Elsődlegesen a magyar filmek bemutatására törekednek, kiemelt cél...
2018-09-28 16:03:34
Melyikben lazulnál egy jót ??

Eszméletlenül jó dolog nyáron a saját kertünkben vagy kis zöldterületünkön pihenni, játszani a gyerekekkel, grillezni a barátokkal. Sokan vagyunk úgy vele, hogy egy teljes értékű medence fenntartását túl költségesnek találjuk, vagy azt gondoljuk, hogy több lenne vele a vesződés, mint az élvez...
2018-07-07 19:03:46
Innovációs platform indításával támogatja a fintech-biztonságot az MNB
...
A közleményben felidézik, hogy a jegybank 2017 folyamán átfogó kutatást végzett a fintech innovációs piaci folyamatok felmérésére. Ezek igazolták, hogy a pénzügyi közvetítőrendszerben keresleti és kínálati oldalon is jelentős igény van az innovatív pénzügyi szolgáltatások biztonságos alkalmazására.
Ennek előmozdítására az MNB a nemzetközi gyakorlattal összhangban álló j...
2018-03-20 11:55:19
A számik
A számik (sámit, sámi, saami) vagy lappok a Lappföld (Sápmi, Sábme, Saemie) nevű terület finnugor nyelvű bennszülött lakói. Földjük a mai Finnország, Norvégia, Svédország és Oroszország (Kola-félsziget) területein helyezkedik el. Hagyományos szállásterületük nagyjából akkora, mint a mai Svédország, de szétszórtan élnek, és nincsenek többen százezernél.

Számi család a 19....
2018-02-25 08:48:41
Illegális bevándorlás - Mobil menekülttáborok kialakításához szerez be konténereket a román katasztrófavédelem
...
Radu egy gyulafehérvári sajtóértekezleten számolt be kedden az IGSU idei és jövőbeni terveiről. Ezek között említette, hogy 2020-ig a katasztrófavédelmet bárhol felállítható menekülttábor kialakítására alkalmas speciális konténerekkel szerelik fel. Egy-egy ilyen táborban kétszáz menekült ellátását lehet megszervezni akár heteken keresztül.
Ezeket természeti katasztrófák,...
2018-01-31 10:51:44
A játékfüggőséget a mentális zavarok közé sorolta az Egészségügyi Világszervezet
...
A nemzetközi szervezet 11. alkalommal adja ki a betegségek nemzetközi osztályozásának (ICD) listáját, ebben először veszi fel a mentális betegségek listájára a játékfüggőséget.
A most közzétett dokumentumtervezet szerint a játékfüggőség olyan súlyosan tartós vagy visszatérő viselkedés, amelyben a játék "elsőbbséget élvez az élet más területeivel szemben".
Néhány or...
2018-01-02 17:27:04
Németországban törvényt fogadtak el az online gyűlölködés és álhírterjesztés ellen
...
Az ellenzéki pártok, civil és szakmai szervezetek és informatikai vállalkozások által bírált jogszabály szerint a portálok üzemeltetői akár ötmillió euró (1,5 milliárd forint) pénzbüntetést kaphatnak, ha nem távolítják el időben a jogsértő tartalmakat.
A kormányoldal - a jobbközép CDU/CSU pártszövetség és a szociáldemokrata párt (SPD) frakciójának - támogatásával a ciklu...
2017-06-30 20:55:57
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 
Címkék: Európa Játékok, Lőrincz Tamás, Nagy Háborúban, Extrád Színház, Egészségügyi Világszervezet, Karapet Csaljannal, Santos Duerta, Spekál József, Nagy Anikó, Mint Spekál József, Extrád Színház MTI-hez, kötöttfogású Lőrincz, magyar válogatott, mentális zavarok, online gyűlölködés, örmény Karapet, meccs után, második döntetlen, kiállításon látható, tárlat anyagában, boldog békeidők, benne lévő, legkisebb településekre, kulturális élmény, magyar filmek, saját kertünkben, teljes értékű, közleményben felidézik, jegybank 2017, fintech innovációs, innovatív pénzügyi, nemzetközi gyakorlattal, gyulafehérvári sajtóértekezleten, nemzetközi szervezet, betegségek nemzetközi, mentális betegségek, most közzétett, játékfüggőség olyan, ellenzéki pártok, portálok üzemeltetői, jogsértő tartalmakat, szociáldemokrata párt, felszereltségnek, szociáldemokrata, szállásterületük, zöldterületünkön, menekülttáborok, gyomorrontással, játékfüggőséget, álhírterjesztés, hangtechnikának, osztályozásának, ajándéktárgyak, kialakításához,
© 2013 TVN.HU Kft.