Belépés
Befejeződött a szegedi Odessza városrész közterületeinek megújítása
... közlemény szerint a város mintegy 820 millió forint európai uniós támogatást kapott a beruházásra, ezt az önkormányzat 120 millió forinttal egészítette ki a járdák és bizonyos útszakaszok felújításának finanszírozására.
A kivitelezési munkákat a közbeszerzési eljárás nyerteseként a HPQ Plus Kft. és az Alapközmű Kft. alkotta konzorcium végezte. A projekt eredményeként korszerű...
2019-06-15 23:30:50
PM: Pest megye 29 településén nyertek el támogatást kerékpárutakra
... Pest megyei fejlesztési program keretében megjelent pályázat célja a megyei települési önkormányzatok területén a helyi hivatásforgalmi, közlekedési célú kerékpárutak létesítésének, felújításának és korszerűsítésének, illetve a települések kerékpárosbarát fejlesztéseinek támogatása, a megye kerékpáros közlekedési infrastruktúrájának bővítése, a meglévő kerékpárút-hálózatokhoz való...
2019-06-06 08:10:55
Soltész: ahol ott vannak az egyházak, segíteni kell a jelenlétüket, a jövőjüket is
... püspöke elmondta, a munkálatok során a templom külső renoválását végzik el, mintegy másfél év alatt.
Bencsik János (Fidesz-KDNP) emlékeztetett rá, hogy öt éve lobbiztak a templom felújításának megkezdése érdekében és a következő ütemben várhatóan megújulhat az épület mögötti II. János Pápa tér.
A Szent Kereszt plébániatemplomot Anton Pilgram bécsi építész tervezte, de a ...
2019-06-05 12:12:15
Fővárosi Közgyűlés - A tervek szerint 2021 végére újulhat meg a Blaha Lujza tér
... BKK-ügyfélcentrumot is létesítenek.
Az aluljáró födémszigetelésére 211 millió forintos, az új ügyfélcentrum létesítésére 72 millió forintos többletforrást biztosítottak.
Az aluljáró felújításának tervezése és kivitelezése több mint egymilliárd forintba kerül.
A tér rekonstrukciójának összköltsége így 4 milliárd 167 millió 311 ezer forint.
A kivitelezés várhatóa...
2019-05-29 10:45:09
Felújítják a szegedi Móra-múzeum épületét
...
Botka László (MSZP) polgármester a kivitelezői szerződés szerdai aláírásakor elmondta, hogy az intézmény történetének legnagyobb felújításának költségeiből 900 millió forintot fedez uniós támogatás, ehhez az önkormányzat több mint 500 millió forintos saját forrással járul hozzá.
A tervek szerint nyolc hónapig tartó rekonstrukció során teljesen felújítják a Kultúrpalota h...
2019-05-29 10:44:56
Egymilliárd forintból újulhat meg a Lánchíd környéke
...
A Lánchíd felújításának támogatására a kormány eredetileg hatmilliárd forintot szándékozott biztosítani, majd októberi határozatában arról döntött, hogy ezt kiegészíti egymilliárd forinttal a híd járdáinak akkor tervezett kiszélesítése miatt - olvasható az MTI-hez eljuttatott kommünikében.
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hidak és Szerkezetek Tanszéke meg...
2019-05-03 12:21:38
Balázs Péter marad a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója
... és az önkormányzat kulturális bizottságának egyhangú támogatásával további két évre nevezte ki az egyedüliként pályázó Balázs Pétert a szolnoki teátrum élére és bízta meg a színház felújításának levezetésével.
Balázs Péter Jászai Mari- és Kossuth-díjas színművész, rendező 2007 óta a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója.
Egy tavaly őszi kormányhatározat szerint mintegy...
2019-04-25 16:19:17
Ilyen lesz a felújított Hármashalom-oltár
...2019. április 22., hétfő | 18:57
A csíksomlyói kegyhely Facebook-oldalán közzétették a nyeregbeli pódium felújításának látványtervét április 22-én, húsvéthétfő reggelén. A Hármashalom-oltárt Ferenc pápa június eleji látogatására újítják fel és bővítik ki.
.............
Amint korábban ...
2019-04-22 22:23:31
Két hétre lezárják a Keleti pályaudvart májusban
... maximális kapacitását felhasználva a vonatok érkezésére és indítására a vasúttársaság olyan menetrendet alkotott, amit összehangolt a Kelenföld-Pusztaszabolcs és a Rákos-Hatvan vasútvonal felújításának idejére bevezetett közlekedési renddel.
A lezárás érinti a többi közt a Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs, a Budapest-Hatvan-Miskolc-Sátoraljaújh ely, a ...
2019-04-18 18:11:58
Helyettes államtitkár: a szakképző iskolák felét fejlesztették az elmúlt két évben
...
Pölöskei Gáborné a Kultsár István Szakgimnázium és Szakközépiskola energetikai felújításának átadásán kiemelte, az intézmények korszerűsítése mellett elengedhetetlen, hogy megjelenjenek a digitális tananyagok. Ezzel új iparágak megjelenésére érzékenyebb, gyorsabban reagáló szakképzési és felnőttképzési rendszer alakítható ki, mivel 15-20 év múlva olyan szakmák jelennek meg, a...
2019-02-12 12:41:27
1 2 3 ...........35 36 ......53 54 .....69 70 71 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Blaha Lujza, Balázs Péter, Szolnoki Szigligeti Színház, Plus Kft, Alapközmű Kft, Bencsik János, János Pápa, Szent Kereszt, Anton Pilgram, Botka László, Budapesti Műszaki, Gazdaságtudományi Egyetem Hidak, Szerkezetek Tanszéke, Balázs Pétert, Balázs Péter Jászai Mari-, Hármashalom-oltárt Ferenc, Pölöskei Gáborné, Kultsár István Szakgimnázium, szegedi Odessza, tervek szerint, szegedi Móra-múzeum, felújított Hármashalom-oltár, szakképző iskolák, város mintegy, kivitelezési munkákat, közbeszerzési eljárás, projekt eredményeként, megyei települési, helyi hivatásforgalmi, települések kerékpárosbarát, megye kerékpáros, munkálatok során, templom külső, templom felújításának, következő ütemben, épület mögötti, aluljáró felújításának, kivitelezés várhatóa, kivitelezői szerződés, intézmény történetének, önkormányzat több, kormány eredetileg, önkormányzat kulturális, egyedüliként pályázó, szolnoki teátrum, színház felújításának, tavaly őszi, csíksomlyói kegyhely, nyeregbeli pódium,
© 2013 TVN.HU Kft.