Belépés
2018. December 14., pénteki Napiszöveg
...,,Ideje van minden tettnek és minden tevékenységnek"
(Prédikátor 3:17NW Azt mondtam magamban: ,,Az igaz Isten megítéli az igazat is,
és a gonoszt is, mert ideje van minden tettnek és minden tevékenységnek.).

Az öltözködéssel kapcsolatban
Isten szolgáinak figyelembe kell
venniük a fenti bibliaverset.
Az éghajlat, az évsz...
2018-12-13 22:56:37
Ismét rendőrökre támadtak a tüntetők
...
Az MTI tudósítói a helyszínről azt jelentették: többeken maszk van, de a szervezők hangosbemondókon a tüntetés elején azt kérték, vegyék le azt, vállalják arcukat. A demonstrációt a Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet nevű diákcsoport hirdette meg.
A tömeg nem sokkal 6 óra után indult el a Kossuth térről. Onnan a Margit hídon keresztül átvonultak Budára, majd a B...
2018-12-13 21:42:39
Kövér: szigorodhatnak a fegyelmi szabályok az Országgyűlésben
...
Az Országgyűlés elnöke a parlamenti ősz legfontosabb történésének nevezte, ami szerdán a parlamentben, illetve a Kossuth téren zajlott.
Az eseményeket "anarchiába hajló, eszetlen, irracionális rendbontásnak minősítette", és úgy fogalmazott: ami a Házon kívül történt, semmivel nem különbözött attól, mint amit az ellenzék a patkón belül csinált.
Lehetett sejteni, ho...
2018-12-13 21:32:44
Megjelent a Csíksomlyói passió - Egy színházi előadás zarándokútja című könyv
...
A kötet csütörtöki bemutatóján a pünkösdi zarándoklat helyszínén tartott nagyszabású előadásról Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója, az előadás rendezője hangsúlyozta: tudták, hogy életük fontos pillanatát élhetik majd át, egy megismételhetetlen eseményt. "Amit kaptam, az elkísér életem végéig" - fogalmazott.
"A legdöbbenetesebbek a csendek voltak" - mondta....
2018-12-13 20:42:27
Terroristák a Parlamentben

TERRORISTÁK A PARLAMENTBEN
Profile...
2018-12-13 18:56:12
Ukrán válság - A NATO támogatni fogja az ukrán haditengerészeti képességek fejlesztését
...
Jens Stoltenberg főtitkár elmondta, hogy még az év végéig biztonságos kommunikációt lehetővé tévő eszközöket fognak leszállítani az ukrán fegyveres erők számára. Hozzátette, összesen mintegy 40 millió euró értékű felszereléssel támogatják a kelet-európai országot.
Érintette az Oroszország és Ukrajna közötti azovi-tengeri konfliktust is, rámutatva, hogy az része Moszkva d...
2018-12-13 18:42:06
Bajkai és Lomnici kegyelmet kér két bebörtönzött székely fiatalnak a román államfőtől
...
Bajkai István (Fidesz) és Lomnici Zoltán hangsúlyozta, ha a román államfő kegyelmet gyakorolna, akkor a szerintük ártatlanul bebörtönzött két fiatal, Beke István és Szőcs Zoltán karácsonyra hazatérhetne családjukhoz. Felidézték, a két fiatalt terrorcselekmény előkészülete miatt ítélte júliusban a román legfelsőbb bíróság öt-öt év börtönbüntetésre, szerintük a koncepciós perek...
2018-12-13 18:32:29
Befolyással üzérkedés miatt hat évre ítélték a volt Összefogás Párt elnökét
...
A Nyíregyházi Törvényszék csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a tényállás szerint 2013 januárjában Sz. Zs. L. megállapodott két ukrán állampolgárral, hogy politikai és közéleti befolyását felhasználva - a kedvezményes honosításhoz szükséges feltételek hiányában is - segítséget nyújt kárpátaljai ukránoknak a magyar állampolgárság megszerzéséhez. Azt ígér...
2018-12-13 18:22:09
BÉT - Vegyes volt a hangulat a tőzsdén, a BUX-ot az OTP húzta fel
...
A részvénypiac forgalma 9,8 milliárd forint volt, a vezető részvények vegyesen teljesítettek az előző napi záráshoz képest.
Csillag Zsigmond, az OTP Treasury üzletkötője az M1 aktuális csatornán a kereskedésről elmondta, hogy a reggeli pozitív hangulat után, délutánra negatív tartományba fordultak az európai tőzsdék, így a magyar részvénypiac is, miután Mario Draghi, az ...
2018-12-13 18:02:26
EU-csúcs - Macron: nincs előrelépés, ha egy ország vezetése nem veszi figyelembe az emberek jogos dühét
...
Az elnök leszögezte, hogy bár hisz az európai projektben, soha nem helyezné azt az állampolgárok jogos sérelmei elé.
"Egyetlen ország sem léphet előre, ha nem veszi figyelembe az emberek jogos dühét. Napjainkban ez a harag Európában mindenhol kifejezésre jutott" - fogalmazott.
Macron elmondta, hogy a csúcsértekezleten röviden érinteni fogják a sárgamellényes tüntető...
2018-12-13 17:42:10
1 2 3 ............25506 25507 .......38260 38261 ......51012 51013 51014 
Címkék: Összefogás Párt, Szabad Egyetem, Hallgatói Szakszervezet, Vidnyánszky Attila, Nemzeti Színház, TERRORISTÁK PARLAMENTBEN, Jens Stoltenberg, Bajkai István, Lomnici Zoltán, Beke István, Szőcs Zoltán, Nyíregyházi Törvényszék, Csillag Zsigmond, Mario Draghi, fegyelmi szabályok, színházi előadás, ukrán haditengerészeti, román államfőtől, volt Összefogás, ország vezetése, emberek jogos, igaz Isten, öltözködéssel kapcsolatban, fenti bibliaverset, szervezők hangosbemondókon, tüntetés elején, patkón belül, kötet csütörtöki, pünkösdi zarándoklat, előadás rendezője, elkísér életem, csendek voltak, ukrán fegyveres, kelet-európai országot, része Moszkva, román államfő, szerintük ártatlanul, román legfelsőbb, koncepciós perek, tényállás szerint, kedvezményes honosításhoz, magyar állampolgárság, részvénypiac forgalma, vezető részvények, előző napi, kereskedésről elmondta, reggeli pozitív, európai tőzsdék, magyar részvénypiac, elnök leszögezte, európai projektben, állampolgárok jogos, harag Európában, csúcsértekezleten röviden,
© 2013 TVN.HU Kft.