Belépés
Posta: az Erzsébet-utalványok 98,5 százalékát átvették a nyugdíjasok
...
A közlemény szerint a küldemények kevesebb mint fél százaléka van még a postákon. Ha az ügyfél nem jelentkezik az őrzési idő alatt a küldeményért, azt a Magyar Posta visszaküldi a feladónak, az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóságnak - írták.
Eddig nagyságrendileg a küldemények 1 százalékát küldte vagy küldi vissza a posta a feladónak egyebek mellett azért, mert a c...
2017-01-09 15:08:12
Jogszabályváltozások - Márciustól hatályosak az új ekáer szabályok
... Európai Unió más tagállamából Magyarországra, akár innen külföldre, továbbá belföldön belül is csak ekáer-számmal lehet fuvarozni útdíjköteles járművel.
Az ekáer-számot az exportáló feladónak, import terméknél a magyar címzettnek, belföldi fuvarozásnál pedig szintén a feladónak kell megkérnie.
A számhoz az ügyfélkapun történő regisztrációval megszerzett felhasználónévv...
2015-02-28 07:10:48
Az ausztrál kormányt nem érdeklik a "jogvédők": visszaküldik
...2014-07-07. 10:32
Az ausztrál kormányt nem érdeklik a "jogvédők": visszaküldik a feladónak az illegális bevándorlókat

Az ausztrál hatóságok megerősítették hétfőn, hogy az ENSZ és a jogvédő szervezetek tiltakozása ellenére visszaküldenek Srí Lankára 41 menekültet.
Scott Morrison bevándorlási és határvédelmi miniszter hétfőn elmondta, hogy a 37 szingalézt és négy...
2014-07-07 10:49:53
1 
Címkék: Magyar Posta, Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóságnak, Európai Unió, Scott Morrison, ausztrál kormányt, közlemény szerint, küldemények kevesebb, feladónak egyebek, exportáló feladónak, magyar címzettnek, feladónak kell, ügyfélkapun történő, illegális bevándorlókat, ausztrál hatóságok, jogvédő szervezetek, főigazgatóságnak, felhasználónévv, regisztrációval, nagyságrendileg, megerősítették, visszaküldenek, magyarországra, bevándorlókat, visszaküldik, bevándorlási, küldeményért, fuvarozásnál, határvédelmi, tagállamából, útdíjköteles, küldemények, megszerzett, szervezetek, nyugdíjasok, visszaküldi, ügyfélkapun, jelentkezik, tiltakozása, százalékát, márciustól, utalványok, hatályosak, címzettnek, menekültet, szingalézt, illegális, feladónak, miniszter, terméknél, hatóságok, szabályok, belföldön, fuvarozni, exportáló, megkérnie, százaléka, közlemény, külföldre, ausztrál, érdeklik, belföldi, átvették, járművel, kormányt, elmondta, postákon, erzsébet, jogvédők, ellenére, kevesebb, országos,
© 2013 TVN.HU Kft.