Belépés
Koronavírus - Nagy István: eljött a felelősségteljes kikapcsolódás ideje
... várja az érdeklődőket, tíz nap múlva pedig minden külső és belső attrakció - így barlang, bemutatóhely, kiállítás, pihenőhely - látogathatóvá válik.
Az Agrárminisztérium kiemelt feladatának tekinti a biztonságos kikapcsolódás lehetőségének megteremtését, a természeti értékek megőrzését, azok minél szélesebb körű megismertetését. Ennek érdekében a nemzeti parki igazgatóságok t...
2020-06-05 13:52:46
Trianon100 - Kisfilmekkel emlékezik az Opera
...
Négy filmetűddel emlékezik meg a trianoni békeszerződés aláírásának 100 éves évfordulójáról a Magyar Állami Operaház, amely nemzeti intézményként feladatának tekinti a megemlékezést a sorsfordító történelmi évfordulókról - olvasható a közleményben.
Az eredeti tervek szerint a dalszínház az Eiffel Műhelyházban emlékműsorral, az Erkel Színházban pedig az István, a király ...
2020-06-03 15:22:26
Szijjártó: 376 milliárd forint beruházást vállaltak a versenyképességi pályázat jelentkezői
... új telephely jövőre készülhet el, és ezzel együtt valósítják meg a támogatott beruházásokat is Miskolcon.
A város fideszes országgyűlési képviselője a döntéshozók legfontosabb feladatának nevezte a munkahelyek védelmét, hogy minél kevesebben kényszerüljenek segélyekre. Csöbör Katalin szerint a kormánynak és a vállalatoknak példát kell mutatniuk összefogásból, hogy biztosítsá...
2020-06-02 15:48:10
Koronavírus - Kórházakon segít a Mol és az NKM
... ellátására.
Hozzátették, az április elején átadott járművek főként az egészségügyi személyzetet, illetve a kórházak és a karitatív szervezetek bármely, a veszélyhelyzethez kapcsolódó feladatának ellátását segítik.
Az NKM pedig azt közölte, hogy e-számla-kampányukkal már több tízmillió forintot gyűjtöttek össze a Szent László Kórház alapítványának.
Az április 2. és j...
2020-05-18 17:32:04
Krónika 4. rész (napirend előtt: koronavírus-törvény, EP, gazdaság, roma holokauszt)
... tűzte ki célul, egymillió új munkahelyet ígért, ami meg is valósult, ezt a célkitűzést pedig a koronavírus pusztító hatásai sem változtatják meg.
A következő időszak legfontosabb feladatának az élet újraindítását, a gazdaság megerősítését nevezte. Kiemelte: a kormány annyi munkahelyet hoz létre, amennyit a vírus tönkretesz.
Hangsúlyozta: csak három olyan ország van Nyug...
2020-05-18 17:22:06
Koronavírus - Osztrák belügyminiszter: a járvány már hatással van a bűnözési statisztikára
... népszerűbbé váltak a bűnözők körében. Kevésbé jelentős mértékben nőtt viszont a kijárási tilalommal egy időben a családon belüli erőszak - tette hozzá.
Nehammer a belügyi tárca központi feladatának nevezte a kíberbűnözés, valamint az illegális migráció visszaszorítását és az erőszakos cselekmények jelentős csökkentését. "Az erőszakra soha nincs magyarázat" - szögezte le. Épp...
2020-05-08 21:22:42
Krónika 10. rész (nemzetiségi törvény, napirend után)
... mert ez a felfogás az Európai Unióban - mint mondta - nem mindenhol evidens, Klaus Iohannis román államfő "egészen elfogadhatatlan, gyalázatos kijelentését" hozva példának. Az ellenzék feladatának is nevezte az ilyen jelenségek elleni fellépést, a figyelem felhívását az ilyenekre. Frakciója nevében támogatásukról biztosította az előterjesztést.
Szolga József horvát nemzetiség...
2020-05-07 19:53:07
Koronavírus - Karácsony: a korlátozásokról a kormány dönt, ehhez alkalmazkodik a főváros
... főváros által beszerzett tesztkapacitások vagy a maszkviselés szabályainak fővárosi rendelete esetén történt" - írta.
Karácsony Gergely hangsúlyozta: főpolgármesterként természetesen feladatának tekinti, hogy a járvány lefolyására, egyben a korlátozásokkal kapcsolatos türelem alakulására figyelemmel készüljenek Budapest újranyitására is.
Ezt - szemben Gulyás Gergely egye...
2020-05-07 18:22:48
Koronavírus - Novák Katalin: a járvány után is mindenki el fogja tudni tartani a családját
... Magyarországon visszatért a gyermekvállaláshoz szükséges bizalom, a fiatalok egyre inkább mernek családot alapítani, újabb gyermekeket vállalni.
A magyar kormány továbbra is elsődleges feladatának tartja, hogy a fiatalokat segítse a családalapításban és a gyermekvállalásban, és ebben segítik őket a családi típusú adózással és a munkához kapcsolódó családtámogatásokkal - hangs...
2020-05-05 16:03:23
A KDNP politikai nyilatkozatban utasítaná el az isztambuli egyezmény ratifikációját
... ideológiai követelések nélküli részei már biztosítottak Magyarországon - mondta. Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy Magyarország kormánya kiemelten fontos feladatának tartja a nőkkel szemben erőszak minden formája elleni hatékony fellépést, elutasítja a nők elleni és a kapcsolati erőszak valamennyi formáját.
Álláspontjuk szerint a ratifikáci...
2020-05-04 10:41:08
1 2 3 .................111 112 .........167 168 .........222 223 224 
Címkék: Nagy István, Novák Katalin, Magyar Állami Operaház, Eiffel Műhelyházban, Erkel Színházban, Csöbör Katalin, Szent László Kórház, Európai Unióban, Klaus Iohannis, Szolga József, Karácsony Gergely, Gulyás Gergely, Juhász Hajnalka, felelősségteljes kikapcsolódás, versenyképességi pályázat, bűnözési statisztikára, kormány dönt, járvány után, isztambuli egyezmény, biztonságos kikapcsolódás, természeti értékek, nemzeti parki, trianoni békeszerződés, sorsfordító történelmi, eredeti tervek, támogatott beruházásokat, város fideszes, döntéshozók legfontosabb, munkahelyek védelmét, vállalatoknak példát, április elején, egészségügyi személyzetet, karitatív szervezetek, veszélyhelyzethez kapcsolódó, célkitűzést pedig, koronavírus pusztító, következő időszak, élet újraindítását, gazdaság megerősítését, kormány annyi, vírus tönkretesz, bűnözők körében, kijárási tilalommal, családon belüli, belügyi tárca, illegális migráció, erőszakos cselekmények, erőszakra soha, ellenzék feladatának, ilyen jelenségek,
© 2013 TVN.HU Kft.