Belépés
Donald Trump amerikai elnöki rendeletet írt alá a munkahelyek külföldiekkel szembeni védelméről
... még Franklin Delano Roosevelt elnök által életre hívott Tennessee Valley Authority (TVA) nevű, knoxville-i állami áramszolgáltató vállalat vezetőjét, mert azt tervezte, hogy műszaki feladatainak mintegy 20 százalékát kiszervezi külföldi székhelyű vállalatoknak. Ezzel több mint kétszáz amerikai munkahelye került veszélybe.
Pence bejelentette: az elnöki rendelet aláírása közbe...
2020-08-04 07:04:05
Szeviép-ügy - Új eljárásról döntött a Pécsi Ítélőtábla
... Törvényszéki igazgatási tevékenység...
2020-07-30 13:51:38
Krisztussal! Reggel.
... életed győzelmes élet lehessen.

Amikor reggel Krisztussal beszélek, gyakran elmondom neki: Uram, én nem tudom mit hoz számomra ez a nap, de azt tudom, hogy követelményeinek, feladatainak megfelelni nem tudok. De tudom azt is, hogy te meg tudod oldani feladataimat és kegyelmed a mai napra is elég lesz nekem. Azért ma is szeretnék veled járni, mindent veled tenni, vagy ve...
2020-07-28 15:09:16
Jobbik: a kormány nem tud józanul és normálisan cselekedni az Airbnb ügyében
... Tarlós István főpolgármeste...
2020-07-09 15:12:15
Németh Szilárd: rekordösszegű költségvetésből gazdálkodhat jövőre a honvédség
... költségvetés elfogadásakor "a teljes hazai baloldal a hagyományait folytatva nemmel szavazott az ország a magyar emberek biztonságára, a honvédség fejlesztésére, a vírussal kapcsolatos feladatainak ellátására".
Az államtitkár hozzátette: a baloldal 2002 és 2010 között tudatosan építette le a Magyra Honvédséget, eladták a fegyvereket, nem becsülték meg a katonákat, rendvédelmi...
2020-07-08 11:31:27
Emmi: Flóris István az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet új vezetője
...
A közlemény szerint Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere hétfőtől bízta meg Flóris Istvánt az OORI főigazgatói feladatainak ellátásával. A megbízott intézményvezetőt hétfő reggel állománygyűlésen mutatta be a dolgozóknak Horváth Ildikó egészségügyi államtitkár.
Flóris István traumatológus, sebész, ortopédiai szakorvos és egészségügyi menedzser a közelmúltig a ...
2020-07-06 16:22:14
Orbán Viktor az amerikai függetlenség napján: közösen valljuk a szabadság, a szuverenitás és a függetlenség ért
... elkötelezett szövetségesei maradunk. Személy szerint azt várom, hogy a ...
2020-07-05 22:24:08
Fővárosi Közgyűlés - Kedvezményt adnak a nem lakás céljára kiadott ingatlanok bérlőinek
... felügyelőbizottságából Krista Tamást.
A testület döntött a szervezeti és működési szabályazt (szmsz) módosításáról, amelyben kiegészítették a Fővárosi Önkormányzat önként vállalt feladatainak körét, egyértelműsítették a napirendi vita felszólalásainak szabályait, módosították a munkaterv összeállításának határidejét, a bizottságok munkáját segítők körét.
A képviselők m...
2020-06-24 13:41:39
Kezdődnek a Köszönjük, Magyarország! program első előadásai
... mentősöket, a rendvédelmi dolgozókat, a rendőröket, polgárőröket és tanárokat. A színház a járványügyi szabályok szigorú betartásával, lehetőséget teremtve a támogatott művészek vállalt feladatainak teljesítésére, arra törekszik nyári évadnyitó előadásaival, hogy rávilágítson e szakmák képviselőinek kiemelkedően fontos szerepére.
Az ingyen látogatható előadások szombaton kezd...
2020-06-11 18:13:32
Krónika 7. rész (költségvetés)
... esetén pedig 18 százalékos lesz a bővülés - ismertette, kijelentve: a kormány állta a szavát a járványhelyzet ellenére.
Kitért arra is, hogy bővül az Oktatási Hivatal szakmai feladatainak támogatására rendelkezésre álló forrás.
A költségvetésben szerepel a teljesen ingyenes tankönyvellátás fedezete, egy felfutó rendszernek érnek a végére szeptemberben. Dolgoznak azon, ...
2020-06-11 17:32:38
1 2 3 .....................65 66 ...........98 99 ..........130 131 132 
Címkék: Donald Trump, Pécsi Ítélőtábla, Németh Szilárd, Flóris István, Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet, Orbán Viktor, Fővárosi Közgyűlés, Franklin Delano Roosevelt, Tennessee Valley Authority, Tarlós István, Magyra Honvédséget, Kásler Miklós, Flóris Istvánt, Horváth Ildikó, Krista Tamást, Fővárosi Önkormányzat, Oktatási Hivatal, munkahelyek külföldiekkel, amerikai függetlenség, elnöki rendelet, teljes hazai, hagyományait folytatva, magyar emberek, honvédség fejlesztésére, vírussal kapcsolatos, államtitkár hozzátette, baloldal 2002, közlemény szerint, emberi erőforrások, megbízott intézményvezetőt, dolgozóknak Horváth, testület döntött, napirendi vita, munkaterv összeállításának, bizottságok munkáját, rendvédelmi dolgozókat, járványügyi szabályok, támogatott művészek, ingyen látogatható, kormány állta, járványhelyzet ellenére, költségvetésben szerepel, teljesen ingyenes, felfutó rendszernek, végére szeptemberben, állománygyűlésen, intézményvezetőt, összeállításának, követelményeinek,
© 2013 TVN.HU Kft.