Belépés
Szőlős csirkepecsenye
... db mell,
5-6 dkg margarin,
1 dl száraz fehér bor,
2 nagy fürt szőlő,
só ízlés szerint.

Elkészítés:

A felforrósított margarinon megpirítjuk a feldarabolt csirkéket vagy combot, mellet,
megsózzuk ízlés szerint az egészet átpakoljuk egy tepsibe, ráöntjük a margarint, a bort, lefedjük alufóliával, és a sütőben 30 percig pároljuk. A fóliát...
2011-01-30 12:44:05
Mexikói rizses hús
... fő, addig kevés olajon a darálthúst sóval, borssal fűszerezve közepes lángon, néha megkeverve készre pároljuk. (Víz nem kell hozzá!)
Ha elkészült a rizst a hússal összeke...
2011-01-29 11:33:27
Tüdővagdalék leves
... só, 2 deci tejföl, 3-4 deka kapor.

Pirítsunk halványra vajban két kanál lisztet, tegyünk bele egy fej hagymát egészben, eresszük fel lével, ha kissé f~ott, tegyün...
2011-01-29 08:09:03
Sváb hentes marhatokánya
... hozzáadjuk a húst, megsózzuk, nyakon öntjük a fehérborral, és lefedve puhára pároljuk. Ha már omlós, foszlós, tökéletes, hozzáadjuk a metéltre szelt gépsonkát és az ugyanolyan módon feldarabolt uborkát is. Meghintjük majoránnával, egyet-kettőt rottyantunk rajta, és tejfölös habarással besűrítjük.

Tálaljuk azon melegében burgonyagombóccal körítve, és kínáljunk hozzá egy ...
2011-01-28 20:18:15
Palacsintás csirke
Palacsintás csirke

Hozzávalók: 2 kisebb csirke, 1 fej hagyma,kanál zsír, 1 dl tejföl, 1 kanálka pirospaprika, só, 1 db tojás, liszt, 2 dl tej.

Elkészítés: A feldarabolt csirkéből 1 kanál zsírban megfonnyasztott hagymával, pirospaprikával, bő lével tejfölös paprikás csirkét készítünk. Közben egy tojásból 2 dl tejjel, 2-3 kanál liszttel sós palacsintatésztát kev...
2011-01-28 19:47:30
Receptek
... szalonna, 1 evőkanál olaj, 2 fej vöröshagyma, 1 kiskanál liszt, 1 dl tejföl, 1 kiskanál pirospaprika, 5 szem bors, 1 babérlevél.
A káposztát vízben félpuhára főzzük, majd leszűrjük. A feldarabolt tyúkból a kisütött szalonna zsírján, a hagymán a káposzta főzőlevével pörköltet főzünk, a káposztát beleforgatva megpuhítjuk, majd a lisztes tejföllel besűrítjük. A pörccel a tetejé...
2011-01-28 14:12:02
Receptek
... vizet, és rárakjuk az oldalast. Az edényt lezárjuk, és a húst jó puhára pároljuk. Ezután tűzálló tálba egymás mellé lerakjuk a darabokat. Egy kevés késhegynyi olajban megpároljuk a feldarabolt újhagymát, rátesszük az ecetet, a ketchupot, a kakukkfüvet, illetve majoránnát, sót, törött borsot, bőven teszünk rá vöröshagyma-karikákat. A húsra öntjük, és a sütőben szép pirosra sütjük.|...
2011-01-28 12:56:18
Receptek
... sajt, 60 dkg alma, 5 dkg vöröshagyma, 15 dkg vaj, 1 dl tejföl.
Elkészítése: A hússzeletekre zsebet vágunk, kiverjük, sózzuk, megborsozzuk. A vöröshagymát megpároljuk rátesszük a feldarabolt gombát és megpároljuk. Ha zsírjára sült, rátesszük a feldarabolt csirkemájat, ezt is megpirítjuk. Sózzuk, Cayenne borssal megszórjuk, és a zsebekbe töltjük. Hústűvel megtűzzük, majd panír...
2011-01-28 06:37:31
Receptek
... vékony hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, és szép pirosra kisütjük, majd tálalásig melegen tartjuk. Kevés zsíron kiolvasztjuk a kockára vágott füstölt szalonnát, rátesszük a feldarabolt sonkát, kissé megpirítjuk. A finomra vágott vöröshagymát hozzátesszük, ezután a gombát. Zsírjára sütjük, beletesszük a csirkemájat is. Sózzuk, borsozzuk, apróra vágott zöldpetrezselyemme...
2011-01-27 20:21:06
Receptek
... hevítsünk fel a bográcsban és tegyünk bele 3 nagyobb fej apróra vágott vöröshagymát. Ha gusztusos aranyszínre pirult tegyünk bele 1 k. paprikát, keverjük el, és azonnal ugrasszuk bele a feldarabolt 2 kg tyúkot. Rövid ideig pörköljük, öntsük föl kevés vízzel, és lassú tűzön pároljuk tovább. Ha zsírjára pirul közben, kevés egri borral öntözgessük. A Leánykát, vagy a hárslevelűt ajá...
2011-01-27 19:04:40
1 2 3 ..........................161 162 163 .............244 245 .............324 325 326 
Címkék: felforrósított margarinon, feldarabolt csirkéket, egészet átpakoljuk, darálthúst sóval, hússal összeke, metéltre szelt, ugyanolyan módon, káposztát vízben, feldarabolt tyúkból, kisütött szalonna, káposzta főzőlevével, káposztát beleforgatva, lisztes tejföllel, edényt lezárjuk, kevés késhegynyi, feldarabolt újhagymát, húsra öntjük, sütőben szép, hússzeletekre zsebet, vöröshagymát megpároljuk, feldarabolt gombát, feldarabolt csirkemájat, zsebekbe töltjük, kockára vágott, feldarabolt sonkát, finomra vágott, megfonnyasztott, pirospaprikával, felforrósított, csirkepecsenye, hússzeletekre, hússzeleteket, tüdővagdalék, vöröshagymát, kiolvasztjuk, megborsozzuk, marhatokánya, majoránnával, pirospaprika, hozzátesszük, beleforgatva, megpároljuk, alufóliával, csirkemájat, beletesszük, feldarabolt, megpirítjuk, vöröshagyma, megpuhítjuk, főzőlevével, kakukkfüvet, palacsintás, elkészítése, rottyantunk, fehérborral, öntözgessük, aranyszínre, hárslevelűt, margarinon, hozzáadjuk, besűrítjük, elkészítés, fűszerezve, megkeverve,
© 2013 TVN.HU Kft.