Belépés
Egymilliárd forintból bővítette termelőkapacitását a HFI Kft.
... tüzelésű forró levegő generátor is, ennek köszönhetően a vállalkozás jelentősen csökkentette szén-dioxid-kibocsátását.
A HFI Kft. - honlapja szerint - Magyarország egyik vezető feldolgozója, évente több mint 3 ezer tonna szárított fűszert, zöldséget és gyümölcsöt szállít belföldi és nemzetközi partnereiknek. A 2001-ben alapított, magyar magántulajdonban álló cégkét szárító és...
2020-02-26 07:04:20
Egymilliárd forintból épült tejfeldolgozó üzem a Baranya megyei Mágocson
... forint összegű támogatás odaítéléséről döntöttek.
Az államtitkára kitért arra, hogy a Vidékfejlesztési Program élelmiszer-feldolgozást támogató első felhívása keretében eddig 40 tejfeldolgozó üzemet támogattak 9 milliárd forint értékben. Emellett elérhető volt a tejágazat számára is a mezőgazdasági- és feldolgozó üzemek energiahatékonyságának javítását célzó, mintegy 35 mill...
2019-09-11 14:42:06
Kapacitásbővítést tervez a tiszaföldvári Zsoldos Pálinka Manufaktúra
...
Nagy Tamás elmondta: a manufaktúra kapacitása 40 százalék alkoholtartalomra vonatkoztatva, évente 12-13 ezer liter pálinka elkészítését teszi lehetővé. Mivel évről-évre egyre több bérfőzető viszi hozzájuk a cefrét a Tiszazug térségéből, sőt Budapestről is, a mintegy száz négyzetméteres üzemet bővíteni kell. Ennek érdekében támogatásra pályáznak az ősszel - tette hozzá.
...
2019-08-22 19:05:02
Átadták a SungEel Hitech feldolgozó üzemét Szigetszentmiklóson
... technológiával - olvasható a közleményben.
Hozzátették, hogy az akkumulátorok újrahasznosításában világszinten is piacv...
2019-03-19 22:40:27
Átadták a hajdúnánási szociális szövetkezet vágóhídját
... közfoglalkoztatásról. Úgy vélte, a térség települései jó ötletekkel, jó gyakorlatokkal segítik egymást.
Szólláth Tibor (Fidesz-KDNP) polgármester elmondta, a szociális szövetkezet jelentős feldolgozó tevékenységet végez, amelynek újabb állomása a most átadott vágóhíd. A vágóhíd hetente 20 sertés vágására alkalmas, bérvágást is vállal.
Hozzátette, még az idén egybe építik...
2018-08-29 14:13:52
Megkezdődött a Tom-Ferr Zrt. csőgyárának építése Tatán
...
Laczkó Nóra tájékoztatása szerint az építkezésre és az üzem berendezésére 2,1 milliárd forintot fordítanak. A beruházáshoz a vállalat két uniós pályázaton közel 850 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el. A csarnok kivitelezője a tatai Zöld Út-Építő Építőipari és Szolgáltató Kft..
A 2019 nyarára elkészülő beruházás 25 új munkahelyet teremt.
Az M1-es...
2018-08-24 14:20:07
Vidékfejlesztési államtitkár: a következő években nagy lehetőség rejlik a borászatban
...
Kis Miklós Zsolt a családi tulajdonban lévő Kányaváry Borbirtok borászati üzemének avatóján beszélt a pályázatról, amelyet a tervek szerint az ősszel írnak ki élelmiszeripari beruházásokra, köztük borászati fejlesztésekre.
A pályázat segíti, hogy a mezőgazdasági alapanyag-termelésen túl megvalósuljon a hozzáadott értéket képviselő feldolgozás is, hogy a jobb jövedelmezős...
2018-07-21 15:34:15
A Tom-Ferr Zrt. új csőgyárat épít Tatán
...
Laczkó Nóra tájékoztatása szerint a társaság célja, hogy az európai autóipari piacon vezető beszállítói szerepe legyen és növelje a gyár függetlenségét a külső alapanyag szállítóktól. Az új üzem Magyarországon egyedüliként, szabványos minőségű autóipari csöveket állít elő kör, négyzet vagy téglalap keresztmetszettel.
A társaság évente 10 000 tonna csőárut és 20 000 tonna...
2018-06-05 14:42:28
A szervezett bűnözés elleni ügyészség vizsgálódik az osztrák Schweighofer faipari cég romániai üzemeinél
...
A vádhatóság szerint a bűnszövetkezet tagjai az utóbbi hét évben az erdészeti igazgatóságok közbeszerzési eljárásainál elkövetett csalásokkal, a konkurensek önkényes félreállításával juttatták jelentős mennyiségű nyersanyag-többlethez a vállalat fűrészüzemeit, ahol az átvett famennyiség egy részét a gyanú szerint nem vezették be a könyvelésbe.
Az ügyészek azt gyanítják, ...
2018-05-30 12:36:31
Hárommilliárd forintból modern sertésvágó és feldolgozó üzem épül Sárrétudvariban
...
Kis Miklós Zsolt hangsúlyozta, a mezőgazdaság talpra állításának feltétele a feldolgozóipar fejlesztése, amire példaértékű beruházás valósul meg a Kurucz Cégcsoport kivitelezésében a sárréti településen. A sertésvágó és feldolgozó üzemet 3 milliárd 9 millió forintból építik meg, a költségek felét európai uniós támogatás biztosítja, 50 százalék pedig önerő.
Hangsúlyozta,...
2018-03-21 18:51:44
1 2 3 6 7 10 11 12 13 14 
Címkék: Zsoldos Pálinka Manufaktúra, SungEel Hitech, Tom-Ferr Zrt, Vidékfejlesztési Program, Nagy Tamás, Szólláth Tibor, Laczkó Nóra, Zöld Út-Építő Építőipari, Szolgáltató Kft, Miklós Zsolt, Kányaváry Borbirtok, Kurucz Cégcsoport, tiszaföldvári Zsoldos, hajdúnánási szociális, következő években, szervezett bűnözés, osztrák Schweighofer, vállalkozás jelentősen, 2001-ben alapított, államtitkára kitért, tejágazat számára, manufaktúra kapacitása, mintegy száz, térség települései, szociális szövetkezet, most átadott, vágóhíd hetente, idén egybe, üzem berendezésére, csarnok kivitelezője, tatai Zöld, 2019 nyarára, családi tulajdonban, tervek szerint, ősszel írnak, pályázat segíti, hozzáadott értéket, jobb jövedelmezős, társaság célja, európai autóipari, gyár függetlenségét, külső alapanyag, társaság évente, vádhatóság szerint, bűnszövetkezet tagjai, erdészeti igazgatóságok, konkurensek önkényes, vállalat fűrészüzemeit, átvett famennyiség, gyanú szerint, mezőgazdaság talpra, feldolgozóipar fejlesztése,
© 2013 TVN.HU Kft.