Belépés
Szijjártó: Magyarország és Izrael mindig számíthat egymásra
... kereskedelmi és beruházó partnere Magyarországnak, az együttműködés lényeges területe a kóser élelmiszeripar, az önvezető autók fejlesztése és az űrkutatási együttműködés.
Megjegyezte: megállapodtak, hogy 50 izraeli hallgatót fogadnak magyarországi tanulmányokra.
Szijjártó Péter azt is elmondta, hogy Magyarország biztonságos ország a zsidó közösség és az odalátogató turi...
2020-07-20 16:52:11
Közlekedésbiztonsági kérdésekről és a magyar autó-motorsport jövőjéről egyeztetett Palkovics László és Jean Tod
... felfutása lesz, ami az infrastruktúra biztonságának növelését és az oktatás szükségességét vonja maga után. A kiszolgáltatott úthasználók balesetek elleni védelme érdekében a felek megállapodtak a szükséges intézkedések mielőbbi bevezetésének fontosságáról.
Jean Todt megköszönte a magyar kormánynak az Egyesült Nemzetek Közúti Biztonsági Alapjához nyújtott hozzájárulását is, ...
2020-07-18 09:31:11
Közös holdbázis létrehozásának lehetőségéről tárgyalt Oroszország és Kína
...
Rogozin szerint a videokonferencián a felek megállapodtak, hogy elkezdik elképzeléseik egyeztetését a Holdon létrehozandó bázisról. Mint mondta, a létesítmény nyitva áll mindenki, így az amerikaiak előtt is.
A Roszkoszmosz-vezér azzal vádolta meg az Egyesült Államokat, hogy a Hold meghódítását célzó programját a NATO alapelveihez hasonló módon kívánja megvalósítani....
2020-07-13 21:32:44
Kreml: Putyin a Hagia Sophia-ügy társadalmi visszhangjára figyelmeztette Erdogant
... több orosz régió járványügyi védekezés...
2020-07-13 16:22:40
Koronavírus - Putyin és Merkel a járvány elleni küzdelemről és az olajpiacról tárgyalt
...
A német kezdeményezésre létrejött eszmecsere során a felek megállapodtak a két ország egészségügyi minisztériuma közötti kapcsolattartásról és hangsúlyozták a járványellenes nemzetközi erőfeszítések koordinálásának fontosságát, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) aktív részvétele mellett.
A konfliktusövezeteket érintve Putyin és Merkel méltatta a Kijev és a délkelet-ukr...
2020-04-22 18:18:23
Tokió 2020 - Új irányító testület, régi forgatókönyv
... vezetője, valamint Christophe Dubi ügyvezető igazgató, a házigazdáktól pedig Mori Josiro, a szervezőbizottság elnöke, illetve Muto Tosiro ügyvezető igazgató vett részt.
A felek megállapodtak az előkészületek kereteiben, egyúttal létrehozták a közös irányító testületet, amelynek ők négyen a tagjai.
A NOB és a szervezőbizottság közös közleményében tudatta, hogy a 2021-es ...
2020-04-16 14:33:06
Megállapodott a kormány és a főváros a színházak működési feltételeiről
... megőrzésére Budapesten is" - olvasható a közleményben.
A közlemény arra is kitér, hogy a színházak gazdálkodását Budapesten is felügyelő bizottságok (fb) ellenőrzik. A felek megállapodtak, hogy a kizárólag önkormányzati finanszírozású színházak működését a kizárólag a Fővárosi Közgyűlés által kinevezett tagokból álló fb-k ellenőrzik. A kormány által kizárólagosan finanszírozo...
2020-04-06 16:43:38
Szíria - Putyin és Erdogan megállapodott: éjféltől tűzszünet lép életbe Idlíbben
... Biztonsági Tanácsa által terroristaként elismert szervezeteket.
A dokumentum értelmében pénteken 00 óra 01 perctől tűzszünet lép életbe a jelenlegi frontvonal mentén. A felek megállapodtak, hogy egy 12 kilométer széles biztonsági folyosót nyitnak a Latakia és Aleppo közötti M4-es autópálya mentén, amelyet március 15-től orosz-török közös őrjáratok felügyelnek majd.
Az ú...
2020-03-05 20:22:44
Béremelési ajánlatot tett a BKV vezetése, a szakszervezet kevesli a nyolc százalékos emelést
... ott dolgozók megbecsüléséről,...
2020-01-21 15:51:58
Borrell: nem született döntés a hajók járőrözésének újraindításáról a Sophia műveletben
... érdekében tevékenykedő flotta járőrözését 2019 márciusában függesztették fel, egyetértés hiánya miatt.
A főképviselő közölte azt is, az Európai Unió külügyminiszterei hétfőn megállapodtak abban, hogy megvizsgálják a líbiai tűzszünet támogatásának, köztük az annak betartását ellenőrző misszió felállításának lehetőségeit.
Arra hívta fel a figyelmet, hogy a fegyvercsempésze...
2020-01-20 18:22:24
1 2 3 .......23 24 ....35 36 ...46 47 48 
Címkék: Palkovics László, Jean Tod, Hagia Sophia-ügy, Szijjártó Péter, Jean Todt, Egyesült Nemzetek Közúti Biztonsági Alapjához, Egyesült Államokat, Egészségügyi Világszervezet, Christophe Dubi, Mori Josiro, Muto Tosiro, Fővárosi Közgyűlés, Biztonsági Tanácsa, Európai Unió, magyar autó-motorsport, járvány elleni, olajpiacról tárgyalt, színházak működési, szakszervezet kevesli, nyolc százalékos, hajók járőrözésének, együttműködés lényeges, kóser élelmiszeripar, önvezető autók, űrkutatási együttműködés, zsidó közösség, odalátogató turi, infrastruktúra biztonságának, oktatás szükségességét, kiszolgáltatott úthasználók, felek megállapodtak, szükséges intézkedések, magyar kormánynak, létesítmény nyitva, amerikaiak előtt, német kezdeményezésre, járványellenes nemzetközi, házigazdáktól pedig, szervezőbizottság elnöke, előkészületek kereteiben, közös irányító, szervezőbizottság közös, közlemény arra, színházak gazdálkodását, kizárólag önkormányzati, kormány által, dokumentum értelmében, jelenlegi frontvonal,
© 2013 TVN.HU Kft.