Belépés
Együttműködést kötött a Budapesti Értéktőzsde és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala
... szellemi tulajdonjogok bejegyeztetését és hasznosítását nem csak Magyarországon, hanem a külpiacokon, így a cégek növelhetik eladásaikat és versenyelőnyüket. Tőzsdei megjelenésüket is támogatják tanácsadással és oktatással, emellett a felmerülő fejlesztési és innovációs igényeket is jelzik egymásnak a felek.
A közlemény szerint a SZTNH elnöke a megállapodás aláírása után kiem...
2018-09-20 15:53:22
Öthatalmi egyezmény született a Kaszpi-tenger jogi státusáról
... Kazahsztán engedélyezte az Egyesült Államoknak, hogy a kikötőt felhasználja az Afganisztánba irányuló katonai szállításokhoz.
Az...
2018-08-12 14:32:24
Tusványos - Egyetemista csapatot indít a Székelyföldi Jégkorong Akadémia
... Székelyföldön felnövő új nemzedékek "egészséges és keresztény értékeken alapuló nevelését". Ennek érdekében összehangolt szakmai munkával, illetve erőforrásaik közös felhasználásával támogatják a versenysportban és egyetemi tanulmányokban egyaránt kiemelkedő teljesítményt nyújtó székelyföldi fiatalokat.
Az SZJA célja, hogy a sportoló fiatalok fizikai fejlődése mellett hangsúl...
2018-07-25 16:00:33
Schobert Norbert cége az Újpest FC stratégiai főtámogatója lett
... Novothny Soma egy párt alkot, a megbeszélések pedig a tavaszi Magyar Kupa-győzelem után fordultak célegyenesbe.
Hangsúlyozta, a szakmai jellegű együttműködés keretein belül pénz...
2018-06-21 12:56:01
Közép- és kelet-európai országok közös nyilatkozata az agrárinnováció fejlesztéséről
... emlékeztetett arra, hogy országa a BIOEAST program egyik elindítója és örömmel látják a kezdeményezés mögé felsorakozó régiós támogatást. A tíz ország által aláírt dokumentum szerint a felek támogatják a biomassza alapú fenntartható növekedést a versenyképes és magas minőségű élelmiszer- és takarmánygyártás eléréséhez.
Az aláírók fontosnak tartják a vidéki térségek felzárkózt...
2018-06-13 14:52:09
Krónika 3. rész (államközi egyezmények)
... is.
Varga-Damm Andrea, a Jobbik vezérszónoka közölte: mindig üdvözlik azokat a lehetőségeket, amelyek azt szolgálják, hogy Magyarország nemzetközi kapcsolatrendszere fejlődjön; az egyezményt támogatják.
Gurmai Zita, az MSZP vezérszónoka jelezte: szintén támogatják a megállapodás megkötését. Felvetette ugyanakkor, mikor és mely társaság indíthatja a közvetlen járatot....
2018-06-12 13:31:34
Krónika 7. rész (minősített adatok cseréje, napirend után)
... védelmével összefüggő szorosabb együttműködés biztosítása miatt indokolt kétoldalú szerződések megkötése más államokkal is - közölte.
Mirkóczki Ádám, a Jobbik vezérszónoka azt mondta: támogatják a javaslatot. A minősített adatok cseréje és védelme egy ilyen biztonságpolitikai helyzetben indokolt - rögzítette.
Ha egy szövetségi rendszerben elvárnak valamit, akkor azonban...
2018-06-11 19:03:21
Raportra rendelték Orbánt Brüsszelbe
... hivatalosan az Európai Néppárt.

Manfred Webernek és az EPP-nek már rég abba kellett volna hagynia az Orbán-féle maffia támogatását és legitimálását. Mert ezzel kollaboráns módon támogatják Orbán háborúját a magyar nép és az EU ellen. Ezzel sajnos hagyják és egyben legitimálják is, hogy Orbán lopásra és maffia módszerekre épülő rendszere virágozzon, valamint “támog...
2018-05-01 09:06:51
Bukaresti kormányalakítás - Az RMDSZ bizalmat szavaz az új kormánynak
... decemberi választások után négy évre szóló parlamenti együttműködési megállapodást kötött a szociálliberális kormánykoalíció pártjaival, amelyben a felek vállalták, hogy kölcsönösen támogatják egymás előre egyeztetett törvénytervezeteit.
A PSD-ALDE koalíció pénteken összeállította az új kormány névsorát, amelyben a két hete lemondatott Tudose-kabinet minisztereinek csaknem fe...
2018-01-29 15:39:43
Alacsonyan szállnak a migránsok a keleti határszélen
... Hacsak nem bolondja valaki a földnek, a jószágnak, egyszóval a mezőgazdaságnak, mint én vagy szerencsére a fiam, az megy el innen. Mert errefelé nem ám az ilyen tenni akaró trógereket támogatják, mint mi.

- Hát kit?

- A régi téeszelnököket.

Laza mozdulattal pöcköli a frissen leesett hóba a cigarettáját.

- A múltkor itt ...
2018-01-28 09:11:47
1 2 3 ...11 12 ..17 18 .21 22 23 
Címkék: Budapesti Értéktőzsde, Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, Székelyföldi Jégkorong Akadémia, Schobert Norbert, Újpest FC, Orbánt Brüsszelbe, Egyesült Államoknak, Novothny Soma, Magyar Kupa-győzelem, Varga-Damm Andrea, Gurmai Zita, Mirkóczki Ádám, Európai Néppárt, Manfred Webernek, agrárinnováció fejlesztéséről, keleti határszélen, cégek növelhetik, felmerülő fejlesztési, közlemény szerint, megállapodás aláírása, kikötőt felhasználja, sportoló fiatalok, párt alkot, megbeszélések pedig, tavaszi Magyar, szakmai jellegű, kezdeményezés mögé, felek támogatják, biomassza alapú, aláírók fontosnak, vidéki térségek, egyezményt támogatják, megállapodás megkötését, közvetlen járatot, minősített adatok, szövetségi rendszerben, szociálliberális kormánykoalíció, felek vállalták, ilyen tenni, régi téeszelnököket, frissen leesett, szociálliberális, felhasználásával, versenyelőnyüket, takarmánygyártás, bejegyeztetését, kormánykoalíció, kormányalakítás, versenysportban, mezőgazdaságnak, agrárinnováció,
© 2013 TVN.HU Kft.