Belépés
Kávé - tea és a reflux
... járulnak hozzá. Ez amiatt van így, mert bizonyos összetevők irritálják a nyelőcsövet, vagy gyengítik a nyelőcső aljánál található záróizmot, amely a gyomor elzárásáért és a nyelőcső védelméért felelős. Ha ez az izom nem elég erős, a gyomor tartalma a nyelőcsőbe juthat, refluxbetegséget okozva.

Ha GERD-ben szenved, próbáljon meg kevesebb teát és kávét fogyasztani, hisze...
2021-05-06 09:22:05
A menta gyógyhatásairól
... a nyelvre, fogakra, ínyre lerakódott baktériumokat. Emellett kellemes leheletet biztosít.

8, Bőrápolás: a menta tea eltávolítja a szervezetből azokat a káros sa...
2021-05-01 22:46:44
Miért van szüksége a szervezetünknek élelmi rostra?
... laza székletet eredményeznek, így nem kell megküzdenünk a székrekedéssel. A tartóssá váló székrekedés sok veszélyt hordoz magában, hiszen nemcsak a kellemetlen aranyér kialakulásáért lehet felelős, hanem hasi fájdalmat, görcsöket és puffadást is okozhat.

A rostok segítenek a fogyásban is. Nem egy fogyókúrás csodaszer, hanem könnyen eltelít és ezzel hozzájárul a jóllakot...
2021-05-01 22:13:55
Rostban gazdagtáplálkozás előnyei
... kockázata, illetve az érintettek hogyan tarthatják szinten a betegségüket.

A cukorbetegség civilizációs betegség, azaz a modern kor életvitele, kedvezőtlen táplálkozási szokásai is felelőssé tehetők érte. Hogy látja, mit rontunk el észrevétlenül és akaratlanul miközben éljük a hétköznapi életünket?

A finomított szénhidrátban, hozzáadott cukorban bővelkedő ét...
2021-05-01 22:10:12
Apró óriások
... élnénk?

A magyar méhek napján tényleg nem riogatni akarunk, hanem ünnepelni ezeket a szuperhősöket.
Akik majdnem annyira kellenek az élethez, mint a napfény vagy a levegő.
Ők a felelősek a növények 63 százalékának beporzásáért. Ha ők pusztulnak, eltűnnek ezek is. Nem azt állítjuk, hogy a Föld nem tudna regenerálódni, új növényeket, gyümölcsöket ,,létrehoz...
2021-04-30 21:45:26
A kertészkedés jótékony hatásai
... immunitás javításában is aktívan részt vesz. Minél több időt töltünk ugyanis kint a szabad levegőn a kertben, szervezetünk annál jobban alkalmazkodik az olyan környezeti tényezőkhöz, amelyek felelőssé tehetők bizonyos betegségek kialakulásáért, hiszen sok esetben azért leszünk asztmások vagy allergiásak, mert sok időt tartózkodunk bent a lakásban.

A kertészkedést egy ae...
2021-04-27 22:26:37
A Rákóczi Szövetség
... összefogva - mintegy 10 ezer iskolatáskát juttatott el sok száz külhoni magyar iskolához, hogy a tanítók ezzel is köszönthessék a beíratott kisgyermekeket és megköszönhessék a szülők felelős döntését.

A Rákóczi Szövetség csütörtökön közölte, hogy Kárpát-medence szerte zajlanak az iskolai beiratkozások; az iskolakötelessé váló gyermekeknek ebben az időszakban válas...
2021-04-22 20:48:47
Vörös áfonya jótékony hatásai
... hatékonyak a bélflóra egyensúlyának fenntartásában.

A vörös áfonya nagy segítség lehet a húgyúti fertőzések megelőzésében is. Kialakulásáért sok esetben az E. coli baktérium tehető felelőssé, azonban ha rendszeresen fogyasztjuk a vörös áfonyát, akkor ez a baktérium nem tud megtapadni a húgyhólyagban és így fertőzést sem tud okozni.

A cukorbetegség egy króniku...
2021-04-21 20:24:55
Az örök élet
... nehéz haragudni - túlságosan hatalmas a mi dühünk érvényesítéséhez. Tehát könnyebb megtagadni őt. Vagy a Sátánnal helyettesíteni. S a legkönnyebb a szeretett embert - nőt vagy férfit - felelőssé tenni azért, hogy kapcsolataink kiégnek, elromlanak, az imádott lélek csalódást okozó átokká válik, kellemetlen szemtanúja lesz indulásunk elkerülhetetlen kudarcainak.

Popper Pé...
2021-04-20 20:31:13
Bűnössé lenni
Jézus Krisztus által a felelős cselekvés lényegéhez tartozik, hogy a bűntelen, önzetlenül szerető ember bűnössé válik.

Bonhoeffer...
2021-04-20 06:14:00
1 2 3 .............2690 2691 .......4035 4036 ......5380 5381 5382 
Címkék: Rákóczi Szövetség, Popper Pé, Jézus Krisztus, menta gyógyhatásairól, szervezetünknek élelmi, kertészkedés jótékony, örök élet, nyelőcső aljánál, gyomor elzárásáért, nyelőcső védelméért, gyomor tartalma, nyelőcsőbe juthat, szervezetből azokat, tartóssá váló, kellemetlen aranyér, rostok segítenek, fogyókúrás csodaszer, érintettek hogyan, cukorbetegség civilizációs, hétköznapi életünket, finomított szénhidrátban, magyar méhek, napfény vagy, szabad levegőn, olyan környezeti, tanítók ezzel, beíratott kisgyermekeket, szülők felelős, iskolai beiratkozások, iskolakötelessé váló, időszakban válas, bélflóra egyensúlyának, vörös áfonya, húgyúti fertőzések, vörös áfonyát, szeretett embert, imádott lélek, felelős cselekvés, érvényesítéséhez, refluxbetegséget, szervezetünknek, elkerülhetetlen, gyógyhatásairól, iskolakötelessé, megköszönhessék, fenntartásában, kisgyermekeket, székrekedéssel, helyettesíteni, kialakulásáért, baktériumokat, kapcsolataink, cukorbetegség, észrevétlenül, szénhidrátban, húgyhólyagban,
© 2013 TVN.HU Kft.