Belépés
Sterbik Árpádot a kapuban már valószínűleg nem láthatják a szurkolók
...
A 40 éves zentai születésű hálóőr - aki már korábban bejelentette, hogy az idény végén befejezi játékospályafutását - erről a Kossuth Rádiónak beszélt, valamint felelevenítette pályafutása legszebb pillanatait, első helyen mindjárt azt, amikor 2001-ben Veszprémbe szerződött. Rögtön első évében közel került nagy álmához, a Bajnokok Ligája-győzelemhez, a Magdeburggal szemben az...
2020-04-07 12:21:42
Még versenyezne, de az ezt követő életre is készül Zsivoczky-Farkas Györgyi
...
A 35 éves atléta a magyar szövetség honlapjának adott interjújában felelevenítette, hogy az elmúlt három évben rendkívül balszerencsés volt a sérülésekkel: háromszor szakadt el az izom a vádlijában, emellett volt boka- és farizom-sérülése is 2017 óta.
"Februárban megműtöttek, remélem, most már minden teljesen rendben lesz. Az biztos, hogy sokkal jobban vagyok" - fogalmaz...
2020-04-06 18:33:14
Gulyás: Balsai István hozzájárult a szabad és független Magyarország létrejöttéhez
... kereszténydemokrata elveihez.
Kiemelte, a Balsai Istvánra emlékezés közben egy túl korán, drámai gyorsasággal lezárult, mégis teljes életút bontakozik ki.
A miniszter felelevenítette, hogy Balsai István egyike volt azon keveseknek, akik több mint harminc éven át a demokratikus jogállam alkotmányos intézményeinek aktív résztvevői voltak.
A küzdelem pedig, amelyben ...
2020-03-13 16:22:58
Végső búcsút vettek Székely Évától
... a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tiszteletbeli elnöke.
Az olimpiai család nevében a birkózó Hegedűs Csaba, a játékok történetének 100. magyar aranyérmese mondott beszédet. Felelevenítette, hogy Székely Éva kilenc évesen a csillaghegyi strandon Csík Ferenc 1936-os berlini olimpiai győzelmét a rádión hallgatva döntötte el, hogy egyszer ő is aranyérmet szerez az ötkarikás játék...
2020-03-11 16:22:00
EURO-2020 - A szervezőbizottság elnöke akkor elégedett, ha nem kell beszélni a szervezésről
... pótselejtezőkön négy társházigazda érintett, köztük Magyarország, az egyedüli rendező, amely már biztosan saját csapata nélkül ad otthont a tornának, az Azerbajdzsán.
A főszervező azt is felelevenítette, hogy a különleges rendezés az Eb 60. évfordulójára még a korábbi elnök, Michel Platini ötlete volt, aki a végrehajtó bizottságot is meg tudta győzni kezdeményezéséről.
"...
2020-03-04 19:22:00
Infantino: a nemzetközi tornák reformja a futball globalizálását szolgálja
... szembesülnek - infrastrukturális hiányosságok, rossz versenyrendszer -, de a kontinentális vezetőkkel karöltve folyamatosan azon dolgoznak, hogy javuljon a helyzet. Némileg viccesen felelevenítette, hogy Afrikában volt olyan világbajnoki selejtezőmérkőzés, ahol a találkozó előtti napon még bárányok legeltek a pályán.
"Kiemeltünk húsz játékvezetőt, akik csak ebből élnek, és mu...
2020-02-03 18:22:52
Krónika 7. rész (azonnali kérdések, napirend után)
... villamosenergiára az ipar és a lakosság számára. Enélkül nincs mód a klímavédelmi célok kielégítésére sem - rögzítette a miniszter.
Napirend után
A fideszes Ágh Péter napirend után felelevenítette, hogy 100 éve kezdte miniszterelnöki szolgálatát Sárvár országgyűlési képviselője, Huszár Károly.
Rig Lajos (Jobbik) a kórházi férőhelyek, illetve a funkciók, kapacitások...
2019-11-25 16:22:13
Horváth Ildikó: törekedni kell a helyes antibiotikum-használatra
... egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések jelentése, ellenőrzése, de fontos ezen ellenőrzése erősítése.
Müller Cecília országos tisztifőorvos az antibiotikum-nap alkalmából felelevenítette, hogy az 1930-as, 1960-as évek számítottak az antibiotikumok fénykorának, ám 1987 óta új antibiotikum-készítményeket nem fejlesztettek ki.
A szakember kitért arra: az ezekre a kész...
2019-11-18 12:42:06
A kassai vértanúkra emlékeztek Budapesten
... -, harminchat püspök és háromszáz pap vett részt, a hívek pedig nem fértek be a kassai dómba.
A homíliát Mohos Gábor Esztergom-budapesti segédpüspök mondta. Szentbeszédében felelevenítette a vértanúk korát, hősies magatartását, hitük szilárdságát. Mint mondta, bennük tágabb családunk tagjaira emlékezhetünk, akik ma is példaképeink, közbenjáróink lehetnek. A reformáció, ...
2019-11-15 08:17:06
Júniusban úszik legközelebb Mányoki Attila, akiről dokumentumfilm készült
... lehet majd látni vasárnap 18 órakor.
Szentes arról beszélt, hogy olyan témát kellett megfilmesíteni, amelynek nem volt előzménye, de még cikkek sem nagyon jelentek meg róla. Felelevenítette, Mányoki Attila életmentésének, életben tartásának körülményeit, amikor nem eshetett pánikba, mert tudta: beszélnie kell az úszóhoz, aki akkor már csak a magyar beszédre reagált.
A ...
2019-11-11 21:22:07
1 2 3 ......22 23 ...34 35 ...44 45 46 
Címkék: Sterbik Árpádot, Zsivoczky-Farkas Györgyi, Balsai István, Székely Évától, Horváth Ildikó, Mányoki Attila, Kossuth Rádiónak, Bajnokok Ligája-győzelemhez, Balsai Istvánra, Magyar Olimpiai Bizottság, Hegedűs Csaba, Székely Éva, Csík Ferenc, Michel Platini, Huszár Károly, Müller Cecília, Mohos Gábor Esztergom-budapesti, szervezőbizottság elnöke, nemzetközi tornák, futball globalizálását, kassai vértanúkra, idény végén, magyar szövetség, elmúlt három, miniszter felelevenítette, demokratikus jogállam, küzdelem pedig, olimpiai család, birkózó Hegedűs, játékok történetének, csillaghegyi strandon, rádión hallgatva, ötkarikás játék, egyedüli rendező, különleges rendezés, korábbi elnök, végrehajtó bizottságot, kontinentális vezetőkkel, találkozó előtti, lakosság számára, klímavédelmi célok, kórházi férőhelyek, antibiotikum-nap alkalmából, antibiotikumok fénykorának, szakember kitért, hívek pedig, kassai dómba, homíliát Mohos, vértanúk korát, magyar beszédre, felelevenítette, szentbeszédében, miniszterelnöki,
© 2013 TVN.HU Kft.