Belépés
Ki akarják dobni a hormonmirigyeimet az egészségügy miatt
... kitermelték főzőmestereknek, saját vállalkozásokkal, nemi gyalázásai közben Ágnes asszony népének, Iker torony népeként, állatokkal fajtalankodókkal együtt.

Régen nem beszéltem feleslegesen, csak hivatalos ügyekben idegenekkel, nagyon lényegre törő voltam. Egyszer hallottam Szabóné házi nénit pletykálni a volt férjemről az utcán, hogy naponta részegen jár haza. Átmentem...
2024-04-11 16:11:48
Eltelt a húsvét - Tüdőhang
... júliusra kellene időpont, mert július végén jár le a gyógyszerajánlásom, át lehetne-e tenni az időpontot. Rávágta határozottan, hogy nem, holott a tüdősöknél lehetett. Minek menjek el feleslegesen, mikor csak gyógyszer ajánlásra van szükségem? Nem tudok mit tenni, egy nő döntött a sorsomról.

Anyámmal egy hete nem beszélek telefonon. Karácsony óta feliratkozott a bátyám ...
2024-04-04 08:39:33
Testünk méregtelenítése kardamommal
... kardamomot.

A kardamom nemcsak a méreganyagokat távolítja el sikeresen a szervezetből, hanem segít a vesék, a máj, a húgyutak és húgyhólyag megtisztításában is. Nagy szerepe van a felesleges víz kivezetésében a szervezetből, így akadályozva meg az ödéma kialakulását.

A kutatások azt mutatják, hogy ez a fűszer antidepresszáns hatásokkal is rendelkezik, mégpedi...
2024-04-03 21:55:37
Az izmaink nem csak testmozgással erősíthetők
... zellermag szavak hallatán nem az edzés és az izmok jutnak eszünkbe, pedig nagyon is sok közük van ezekhez a kifejezésekhez. Ezek a kiegészítők ugyanis segítenek kiüríteni a szervezetből a felesleges húgysavat, illetve olyan antioxidánsokat biztosítanak a szervezet számára, amelyek segítenek az ízületek és az izmok helyreállításában.

Az L-glutamin egy olyan aminosav, ame...
2024-03-26 19:50:16
Tavaszi gondolatok
... tapasztalni, hogy a sovány tehenek tényleg megeszik a kövér teheneket, de ez nem fog meglátszani rajtuk. Másként mondva, elképzelhető, hogy a következő években visszaadják az árfolyamok azt a felesleges pluszt, amit az elmúlt 12 évben az átlagos növekedésen túl szedtek magukra.

Nem állítom, hogy ez biztos így lesz, de nem kellene meglepődni, ha tényleg ilyen évek jönnén...
2024-03-23 20:30:23
Zöldségek magas fehérjetartalommal
... amelyek együttesen sokat tehetnek a szív egészségének fenntartásáért. Rostokban és flavonoidokban is gazdag, amelyek szintén rákellenes hatásokkal rendelkeznek. Az articsóka segít a felesleges koleszterint eltávolítani a szervezetből.

A gomba javítja az immunitást, erősíti az immunrendszert, és csökkenti a gyulladást. D-vitaminban, káliumban, foszforban és magnéziumban ...
2024-03-22 22:50:58
A boldogság olyan...

A boldogság olyan, akár egy léggömb. Mindkettő úgy emelkedik a magasba,
hogy megválik a felesleges kötelékektől és súlyoktól. Engedj el félelmet, kétséget,
haragot, hiányérzetet és bánatot! És látni fogod, hogy a boldogság
mindig is ott volt veled.
...
2024-03-20 19:44:46
Egy hatékony szolga
... arra, hogy a százados hírvivőkön keresztül közelítette meg Jézust. Egyébként is igaz az a mondás, hogy amit az ember a megbízottain keresztül tesz, azt ő maga teszi. Máté kiiktatja a felesleges részleteket, hogy megmutassa, hogy ez a pogány százados hitt Jézusban.
Lukácsnak azonban más volt a célja. Ő egy pogány közönségnek írt, akiknek többsége nem látta Jézust. Számára a na...
2024-03-18 07:40:55
Jót tesz a hangulatnak és méregtelenít
... hangulatot, a figyelmet, az éberséget, és javítják az agy működését.

A zöld kávébab természetes méregtelenítőként is működik, segít kiüríteni a méreganyagokat, a szennyeződéseket, a felesleges zsírt és a koleszterint a szervezetből. Támogatja az immunrendszert és optimalizálja az általános egészséget és jóllétet.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/jot-tesz -...
2024-03-12 22:16:00
Egy ősi gabona, amely egészséggel ajándékoz meg
... egészségi problémákat, mint például görcsök, puffadás, székrekedés. A rost javítja a tápanyagfelvétel hatékonyságát a bélben, illetve a koleszterin-egyensúlyt azáltal, hogy eltávolítja a felesleges omega-6 zsírsavakat, és így azok nem halmozódnak fel az artériákban.

A bulgur képes a vércukorszintet is javítani a szervezetben, éppen ezért kedvező ez a gabona a 2-es típus...
2024-03-09 20:53:12
1 2 3 ..........1025 1026 .....1537 1538 .....2049 2050 2051 
Címkék: egészségügy miatt, boldogság olyan, hatékony szolga, volt férjemről, tüdősöknél lehetett, kardamom nemcsak, méreganyagokat távolítja, ödéma kialakulását, fűszer antidepresszáns, izmok jutnak, kiegészítők ugyanis, felesleges húgysavat, szervezet számára, izmok helyreállításában, olyan aminosav, sovány tehenek, kövér teheneket, következő években, felesleges pluszt, átlagos növekedésen, szív egészségének, articsóka segít, felesleges koleszterint, gomba javítja, felesleges kötelékektől, százados hírvivőkön, megbízottain keresztül, felesleges részleteket, pogány százados, pogány közönségnek, zöld kávébab, felesleges zsírt, általános egészséget, rost javítja, tápanyagfelvétel hatékonyságát, felesleges omega-6, bulgur képes, 2-es típus, szennyeződéseket, fajtalankodókkal, tápanyagfelvétel, megtisztításában, vállalkozásokkal, vércukorszintet, gyogyszernelkul, méregtelenítése, főzőmestereknek, antidepresszáns, antioxidánsokat, kifejezésekhez, immunrendszert, méreganyagokat, flavonoidokban, fenntartásáért,
© 2013 TVN.HU Kft.