Belépés
Megszüntette Czeglédy Csaba letartóztatását a bíróság
... március 1-jén, miután független országgyűlési képviselőjelöltként nyilvántartásba vették, és így mentelmi jog illette meg, elhagyhatta a börtönt. Másfél nap múlva, mentelmi jogának felfüggesztését követően egy másik bűncselekmény - gazdasági csalás - gyanúja miatt újra őrizetbe vették.
Czeglédy Csaba (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) szombathelyi önkormányzati képviselő vol...
2018-12-15 15:11:38
ÁSZ: a Momentum és a Párbeszéd nem volt közreműködő az ellenőrzés során
... közleményében, amelyet azt követően írt, hogy egy internetes lap beszámolt a vizsgálatról.
Közlésük szerint október 4-én kezdeményezték a két politikai szervezet támogatásának felfüggesztését.
A számvevőszék a pártok együttműködési kötelezettségéről a többi között azt írta: a székhelyükre címzett iratokat fogadniuk kell, és nem mentesíti a pártokat a jogszabály betartás...
2018-12-14 12:52:29
Brexit - A brit parlament kötelezte a kormányt a Brexit-megállapodáshoz adott jogi útmutató nyilvánosságra hoza
... a brit parlamentarizmus modernkori alkotmányos történetében eddig csak egyéni képviselők esetében mondták ki, és ebben az esetben a szankciók az adott képviselő határozott idejű felfüggesztésétől végleges kizárásáig terjedhetett, de egy egész kormány esetében még nem mondta ki az alsóház a "contempt of Parliament" testületi tényállását.
A kormány közvetlenül a kedd esti szava...
2018-12-04 20:02:35
Meghosszabbították Czeglédy Csaba letartóztatását
... március elsején, miután független országgyűlési képviselőjelöltként nyilvántartásba vették és így mentelmi jog illette meg, elhagyhatta a börtönt. Másfél nap múlva, mentelmi jogának felfüggesztését követően egy másik bűncselekmény - gazdasági csalás - gyanúja miatt újra őrizetbe vették.
Czeglédy Csaba (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) szombathelyi önkormányzati képviselő vo...
2018-12-04 14:02:52
Krónika 3. rész (kérdések)
... a nőknek kíván nyújtani. Ez alaptörvényben rögzített pozitív diszkrimináció, amely elismeri a nők többletfeladatait a gyermekvállalásban.
Eddig 1504-en kérték a törlesztés felfüggesztését - ismertette -, 531-en az 50 százalékos, 336-an a teljes elengedést, így csaknem 800 millió forinttal segítették az érintetteket.

Fidesz: hogyan hasznosulnak az iskolafejlesztés...
2018-12-03 15:18:37
Alkotmánybírósághoz fordul a román kormány, ha Iohannis nem hajlandó kinevezni miniszterjelöltjeit
... kinevezését.
Bár a kormánypárt alkotmánysértőnek tartja, hogy Iohannis "beleszól a kormány összetételébe", a PSD állandó bürójának hétfői ülésén nem merült fel, hogy kezdeményezzék az államfő felfüggesztését - mondta Dragnea újságírói kérdésre válaszolva.
A PSD hétfői ultimátuma valójában azt a határidőt szabná meg az államfőnek, amelyet Iohannis maga tűzött ki csütörtök...
2018-11-26 23:31:32
Az Európai Bizottság "elégedett" a lengyel legfelsőbb bíróságról szóló törvény tervezett módosításával
... kötelezettségszegési eljárást indított, majd - megfelelő válaszok hiányában - ennek keretéb...
2018-11-22 14:58:43
Krónika 3. rész (interpellációk)
... Ház arról is határozott - egyhangúlag, 163 igen szavazattal -, hogy felfüggeszti Simonka György (Fidesz) országgyűlési képviselő mentelmi jogát.
A politikus mentelmi jogának felfüggesztését Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezte a Központi Nyomozó Főügyészség nyomozása miatt, a képviselőt ugyanis csak akkor tudják kihallgatni gyanúsítottként, ha nem védi a mentelmi jog....
2018-10-29 16:12:18
Felfüggesztették Simonka György (Fidesz) mentelmi jogát
...
A kormánypárti politikus mentelmi jogának felfüggesztését Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezte a Központi Nyomozó Főügyészség nyomozása miatt, a képviselőt ugyanis csak akkor tudják kihallgatni gyanúsítottként, ha nem védi a mentelmi jog.
A mentelmi bizottság - híven a közvádas ügyekben követett töretlen gyakorlatához - az országgyűlési képviselő mentelmi jogának felf...
2018-10-29 14:42:27
A mentelmi bizottság Simonka György mentelmi jogának felfüggesztését javasolja
... gördít jogi akadályt az igazságszolgáltatás érvényesítése elé.
Az ügyet jogi, és nem politikai kérdésnek tekintik, és a testület egyhangúlag döntött arról, hogy a mentelmi jog felfüggesztését javasolják - hangsúlyozta az elnök.
A Legfőbb Ügyészség október 17-én közölte az MTI-vel, hogy indítványozta Simonka György mentelmi jogának felfüggesztését a legfőbb ügyész. A men...
2018-10-29 13:12:50
1 2 3 ......................72 73 ...........108 109 ...........144 145 
Címkék: Megszüntette Czeglédy Csaba, Meghosszabbították Czeglédy Csaba, Európai Bizottság, Felfüggesztették Simonka György, Simonka György, Czeglédy Csaba, Éljen Szombathely, Polt Péter, Központi Nyomozó Főügyészség, Legfőbb Ügyészség, ellenőrzés során, brit parlament, román kormány, lengyel legfelsőbb, mentelmi bizottság, másik bűncselekmény, pártok együttműködési, többi között, székhelyükre címzett, jogszabály betartás, brit parlamentarizmus, adott képviselő, egész kormány, kormány közvetlenül, kedd esti, nőknek kíván, törlesztés felfüggesztését, teljes elengedést, kormánypárt alkotmánysértőnek, kormány összetételébe, államfő felfüggesztését, határidőt szabná, politikus mentelmi, képviselőt ugyanis, kormánypárti politikus, közvádas ügyekben, országgyűlési képviselő, ügyet jogi, testület egyhangúlag, legfőbb ügyész, parlamentarizmus, iskolafejlesztés, felfüggesztették, felfüggesztését, letartóztatását, nyilvántartásba, gyanúsítottként, megállapodáshoz, nyilvánosságra, alaptörvényben, interpellációk,
© 2013 TVN.HU Kft.