Belépés
Koronavírus - Olaszországban több tartományban ismét a veszélyességi szint fölé ugrott a járvány terjedése
...
Az úgynevezett R0 érték azt mutatja, minden egyes beteg hány további személyt fertőz meg. Ha túllépi az 1-es értéket, akkor a járvány terjedési képességének megerősödését jelzi.
Az egészségügyi tárca hangsúlyozta, hogy az országos szaporodási ráta továbbra is egyes érték alatt van.
A közép-olaszországi Lazio tartományban, amelyhez Róma is tartozik, a reprodukciós ...
2020-07-10 21:23:01
Istenre és bibliára hivatkozó, bűnbánó pedofil
... ítélet?
Egyrészt azt -és ezt már írtam- hogy a következő pedofil majd ujjal mutogathat: "Miért tetszenek engem ennyire elítélni pár száz kép miatt, amikor a nagykövet úr is csak felfüggesztettet meg pár százezer forintos büntetést kapott 19.000 felvétel után?!"
Másrészt: HOL SZEREPEL EBBEN AZ ÍTÉLETBEN A MAGYARORSZÁGNAK, MINDEN MAGYARNAK OKOZOTT KÁR, A NEKÜNK OKOZOTT SZ...
2020-07-10 14:52:22
Az EU ellenzi, hogy az Egyesült Államok visszaállítja a szövetségi halálbüntetést
...
Az amerikai szövetségi legfelsőbb bíróság, amely az alkotmánybíróság szerepét betölti, hétfőn döntött arról, hogy ismét végrehajthatnak szövetségi bíróságok által hozott halálos ítéleteket az Egyesült Államokban.
Nyilatkozatában az uniós külügyi szolgálat arra szólította fel az Egyesült Államok kormányát, hogy mérlegelje a döntést, és ne folytassa július 13-val kezdődően...
2020-07-10 10:01:02
Koronavírus - Olaszország Banglades után további országok beutazói előtt zárta le határait
...
Roberto Speranza egészségügyi miniszter új listát bocsátott ki a járványveszélyes országokról, amelyek között Örményország, Bahrein, Brazília, Bosznia-Hercegovina, Chile, Kuvait, Észak-Macedónia, Moldova, Omán, Panama, Peru, a Dominikai Köztársaság szerepel, valamint Banglades, amellyel szemben már keddtől szigorítást vezettek be.
A listán szereplő államokból nem léphet...
2020-07-09 20:32:51
Koronavírus - A francia kormány teljesíti a tüntető kórházi dolgozók követeléseit
... közegészségügy számára" - mondta Jacques Trévidic, a kórházi orvosok szövetségének elnöke. A tárca azonban jelezte, hogy a tárgyalások még nem értek véget, csak a kormány egyelőre felfüggesztette azokat.
A járvány alatti ígéreteknek megfelelően Emmanuel Macron egy július 3-i lapinterjúban jelezte, hogy a kormány 15-20 milliárd eurót tervez az épületek felújítására és a műsze...
2020-07-09 16:32:23
Velencében pénteken lezárják a lagúnákat a zsiliprendszer főpróbája miatt
...
A forgalmi tilalmat Velence és Chioggia kikötőkapitánysága adta ki. A Mose működésbe léptetése reggel nyolctól délután fél hatig tart, de a lagúnákon egész napra felfüggesztették a vízi közlekedést.
Ez az első alkalom, hogy a Velence tengeri bejáratainál épített zsiliprendszer összes panelja egyszerre emelkedik majd ki a vízből, így alakítva gátat. A főpróbán többek köz...
2020-07-09 15:21:49
Koronavírus - A Bangladesből érkezett fertőzötteket keresik az olasz egészségügyi hatóságok
... vitték, a többi utast karanténba helyezték szállodákban. Jelenleg a római kórházakban 77 bangladesi beteget kezelnek.
Ezt követően az egészségügyi minisztérium kedden egy hétre felfüggesztette a Bangladessel közvetlen járatokat, új ellenőrzési rendszer kidolgozását ígérve.
Alessio D'Amato, a Róma területét magában foglaló Lazio tartomány egészségügyi tanácsosa szerdán b...
2020-07-08 15:52:08
ITM-államtitkár: erősödnek a magyar vállalkozások
...
Schanda Tamás emlékeztetett: a koronavírus megjelenése 10 éves munka eredményeit sodorta veszélybe, de a magyar kormány időben meghozta a gazdaságvédelmi intézkedéseket. Az első döntések a munkahelyek megtartását szolgálták, és elősegítették, hogy a vállalkozások átvészelhessék a nehéz időszakot - jegyezte meg.
Jelenleg a munkahelyek megvédése és újak léterehozása a legf...
2020-07-08 15:22:33
Koronavírus - Olaszország felfüggesztette a bangladesi járatok fogadását a magas esetszám miatt
...
A külügyminisztérium arról számolt be, hogy a felfüggesztés a következő egy hétre szól, és ezen idő alatt újabb megelőző intézkedéseket dolgoznak ki a schengeni övezeten és az Európai Unión kívüli országokból beutazókra vonatkozóan.
Az EU-n kívüli országokat érintő, július elseji határnyitás óta több ezren tértek vissza Bangladesből elsősorban az olasz fővárosba, ahol Eu...
2020-07-07 17:42:00
Egymillió forint támogatást is kaphatnak a vidéki idegenvezetők
... szervezet, amely tavaly ilyen tevékenységet folytatott Magyarországon, és jelenleg is fenntartja azt.
Az is pályázhat, aki a koronavírus járvány miatt az idei év márciusa óta felfüggesztette a tevékenységét, de egy idegenvezető csak egyszer veheti igénybe a vissza nem térítendő támogatást.
A felhívás részleteiről a pályázók tájékozódhatnak például a www.kisfaludyprogram...
2020-07-07 11:11:19
1 2 3 ...................231 .........346 347 ..........461 462 
Címkék: Egyesült Államok, Olaszország Banglades, SZEREPEL EBBEN AZ ÍTÉLETBEN MAGYARORSZÁGNAK, MINDEN MAGYARNAK OKOZOTT KÁR, NEKÜNK OKOZOTT SZ, Egyesült Államokban, Roberto Speranza, Dominikai Köztársaság, Jacques Trévidic, Emmanuel Macron, Alessio, Schanda Tamás, Európai Unión, veszélyességi szint, járvány terjedése, szövetségi halálbüntetést, francia kormány, tüntető kórházi, zsiliprendszer főpróbája, olasz egészségügyi, magyar vállalkozások, bangladesi járatok, magas esetszám, vidéki idegenvezetők, 1-es értéket, járvány terjedési, egészségügyi tárca, országos szaporodási, következő pedofil, amerikai szövetségi, alkotmánybíróság szerepét, uniós külügyi, járványveszélyes országokról, listán szereplő, kórházi orvosok, tárca azonban, kormány egyelőre, járvány alatti, kormány 15-20, épületek felújítására, forgalmi tilalmat, lagúnákon egész, vízi közlekedést, első alkalom, főpróbán többek, többi utast, római kórházakban, egészségügyi minisztérium, hétre felfüggesztette, koronavírus megjelenése,
© 2013 TVN.HU Kft.