Belépés
MOGYE-ügy - Angol nyelvű kar létrehozásáról döntött a marosvásárhelyi egyetem szenátusa
... ki, és az intézmény nevébe egy magyar személyiség neve, például Szent-Györgyi Alberté is bekerüljön.
Szabó Béla tagozatvezető egyetértett kollégája felvetésével. A professzor felháborítónak tartotta, hogy az egyetemen 74 éve működő magyar nyelvű képzésnek nem jár az a szervezeti önállóság, amelyet a tíz éve indult angol nyelvű képzésnek megítéltek. Emlékeztetett rá, hogy Rom...
2019-01-16 16:51:49
Nyitrai: 40 százalékra emelkedett a dolgozó megváltozott munkaképességűek aránya
... folytattak le. A parlament által elfogadott javaslat nyomán január elsejével emelkedett az ápolási díj, s bevezették a gyermekek otthonápolási díját is.
A miniszterelnöki megbízott felháborítónak és elfogadhatatlannak ítélte, hogy egyetlen ellenzéki képviselő sem támogatta az erről szóló javaslatot. Nyitrai Zsolt szerint ezzel az ellenzék bebizonyította, hogy nagy kérdésekben...
2019-01-13 14:39:08
MSZP-Párbeszéd: vizsgálják ki, miért csúszik a nyugdíjak kifizetése
...
Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd országgyűlési képviselője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón felháborítónak és elképesztőnek nevezte, hogy a kormány nem tudja időre teljesíteni egyik legalapvetőbb feladatát.
Nem világos, mi történt. Ellentmondás van a Magyar Államkincstár (MÁK) és a bankok közlései között - mutatott rá.
Az ellenzéki politikus azonnali intézkedésr...
2019-01-11 14:51:47
Elhárította a román elnöki hivatal a terrorváddal elítélt székelyek szabadon bocsátását sürgető petíciót
... jogerős bírósági ítélet visszavonatása pedig nem tartozik alkotmányos hatáskörébe.
Az államfőhöz intézett megkeresést kezdeményező Kulcsár-Terza József a Krónikának elmondta: felháborítónak tartja Iohannis hozzáállását, hiszen például a Malajziában elítélt drogkereskedő ügyében a külügyminisztériummal és az igazságügyi minisztériummal karöltve lépett fel, miközben a terrorizm...
2019-01-08 11:21:14
Strasbourgi lövöldözés - Sárgamellényes Facebook-csoportokban összeesküvés-elméleteket terjesztettek
... közrádióban szerdán megerősítette, hogy nem tervezi a kormány a sárgamellényesek tüntetéseinek betiltását és szombaton megrendezhetik az ötödik országos tiltakozónapot is. A kormánytag felháborítónak nevezte azokat a manipulációs vádakat, amelyek szerint a kormány megpróbálja elfojtani a sárgamellényesek mozgalmát. Hozzátette, hogy Strasbourgban emberek haltak meg és több a súlyos...
2018-12-12 21:33:36
A Jobbik és az LMP támogatja a Szüntessük meg az EU-s pénzek elcsalását! európai polgári kezdeményezést
... tagállamokban odaítélt közösségi támogatások rendszerét.
Minden tisztességes honfitársunkat megilleti a lehetőség, hogy pályázzon ezekre a forrásokra - hangoztatta. Ugyanakkor felháborítónak nevezte, hogy amikor "a miniszterelnök barátai elkövetnek valamit", a pályázati anomália miatt büntetést kap az ország, azt "tisztességes honfitársaink fizetik meg".
Keresztes László...
2018-12-05 15:42:02
MSZP: a kormánynak nincs igazi nőpolitikája
... fogalmazott.
Tóth Bertalan közölte, elfogadják a Magyarországon működő multicégek tevékenységét, de az MSZP nem a multik, hanem a náluk dolgozó munkavállalók oldalán áll, ezért is tartja felháborítónak a "rabszolgatörvényt", a munka törvénykönyvének túlórával kapcsolatos módosítását.
A javaslat arról szól, hogy teljes mértékben kiszolgáltatják a magyar munkásembereket a ...
2018-12-04 12:52:26
Halász: a nemzetbiztonsági szolgálatoknak továbbra is munkát jelent a migrációs kihívás
... tárgyaltak, amely a nemzetbiztonsági szolgálatokról szóló törvényt módosítaná egyes fontos tisztséget betöltő személyek nemzetbiztonsági ellenőrzése érdekében.
Halász János felháborítónak nevezte, hogy az előterjesztők közül éppen Demeter Márta ismertette a javaslatot, akinek tevékenysége szerinte nemzetbiztonsági kockázatot jelent.
Demeter Márta közölte: javaslatuk a fo...
2018-12-04 12:51:57
Román centenárium - Bukarest felháborítónak tartja, hogy a német média az Anschlusshoz hasonlította a történelm
...
Románia szombaton ünnepelte az - Erdély és a Román Királyság egyesülését kikiáltó - 1918-as gyulafehérvári román nemzetgyűlés századik évfordulóját. A román nemzeti ünnepről a dpa "Románia Erdély bekebelezésének századik évfordulóját ünnepli" címmel adott ki háttéranyagot, amelynek címsorában "korábbi magyar tartományként" említi Erdélyt.
A dpa felidézi, hogy az Osztrák-...
2018-12-04 11:41:42
Vízágyúkkal oszlattak, sokakat előállítottak a sárgamellényes tüntetésen Brüsszelben
... oldalra feltöltött üzenetében kijelentette, nincs büntetlenség az elfogadhatatlan erőszakért. A rendbontókat meg kell büntetni! - húzta alá.
Jan Jambon belga belügyminiszter felháborítónak nevezte a rendőrök elleni erőszakos fellépést, akik "minden nap a legtöbbet teszik a polgárok és a társadalom védelme érdekében".
Philippe Close, Brüsszel főpolgármestere üzenetében ki...
2018-11-30 17:01:13
1 2 3 .....................68 ...........102 ...........135 136 
Címkék: Sárgamellényes Facebook-csoportokban, Szent-Györgyi Alberté, Szabó Béla, Nyitrai Zsolt, Kocsis-Cake Olivio, Magyar Államkincstár, Kulcsár-Terza József, Keresztes László, Tóth Bertalan, Halász János, Demeter Márta, Román Királyság, Románia Erdély, Philippe Close, marosvásárhelyi egyetem, dolgozó megváltozott, nyugdíjak kifizetése, román elnöki, terrorváddal elítélt, kormánynak nincs, nemzetbiztonsági szolgálatoknak, migrációs kihívás, német média, sárgamellényes tüntetésen, intézmény nevébe, magyar személyiség, professzor felháborítónak, parlament által, gyermekek otthonápolási, miniszterelnöki megbízott, erről szóló, ellenzék bebizonyította, bankok közlései, ellenzéki politikus, államfőhöz intézett, igazságügyi minisztériummal, sárgamellényesek tüntetéseinek, ötödik országos, kormánytag felháborítónak, manipulációs vádakat, kormány megpróbálja, sárgamellényesek mozgalmát, miniszterelnök barátai, pályázati anomália, náluk dolgozó, munka törvénykönyvének, javaslat arról, magyar munkásembereket,
© 2013 TVN.HU Kft.