Belépés
Impeachment - Republikánusok szerint a demokraták maguk ássák alá a saját ügyüket
... olyan tanúk jelentek meg a tárgyaláson, akiket korábban, a parlamenti vizsgálatok során már meghallgattak.
Lisa Murkowski alaszkai republikánus szenátornő a nyilatkozatában felháborítónak és sértőnek nevezte, hogy Nadler falazással vádolja a republikánusokat.
Chuck Schumer, a demokrata szenátorok frakcióvezetője - szintén a tárgyalás alatt újságíróknak adott interjújában...
2020-01-23 07:05:32
A málenkij robot áldozataira emlékeztek Kismaroson
... iskola volt igazgatóját, akit elüldöztek, meghurcoltak, miközben a városban bizonyos helyi csoportok részéről ma is rendszereserőszakosságok, önkényeskedések borzolják a légkőrt.
Felháborítónak nevezte a váci fegyházban általa személyesen megtapasztalt, civil szervezetek által kifejtett lejárató tevékenységet. Példaként említette a Helsinki Bizottság akcióját, amikor gyufásdo...
2020-01-19 15:01:56
DK: hozzák nyilvánosságra a közpénzből fizetett kormányzati közvélemény-kutatásokat!
... látott, hogy a Miniszterelnöki Kabinetiroda két és fél év alatt közel 400, a "kormányzati propagandához kapcsolódó" közvélemény-kutatást rendelt meg - közölte.
Arató Gergely felháborítónak nevezte, hogy a kormány "több milliárd forint értékben rendelt közvélemény-kutatásokat közpénzből", de ezeket eltitkolja a nyilvánosság elől. Kérdésre válaszolva azt mondta, a dokumentumban...
2020-01-15 14:55:51
Fidesz: meg kell vizsgálni, mennyibe kerül Janiczak Dávid "privát szórakozása" az ózdiaknak
...
A fideszes politikus felháborítónak nevezte, hogy Janiczak Dávid "privát fürdőzésre és randevúzásra" használja a város uszodáját.
"Azért, hogy a polgármester a barátnőjével kettesben fürödjön és a jakuzziban áztassa magát, kiürítették az egész fürdőt és elküldték a többi vendéget" - mondta Zsigmond Barna Pál.
Ráadásul azzal is védekezett a polgármester, hogy azért c...
2020-01-14 14:30:27
Nem kötelezhetik román nyelvvizsgára a felvételiző magyar végzősöket a romániai egyetemek
... nyelvtudásának szintjét, mert a nyelvi kompetenciákat nem az európai szabványnak megfelelően méri.
Ezt az érvelést Asztalos Csaba, az Országos Diszkriminációellenes Tanács (CNCD) elnöke felháborítónak minősítette, és bejelentette, hogy az intézmény hivatalból eljárást indít a minisztérium ellen.
A kedden megjelent rendeletben a minisztérium megtiltja az egyetemeknek, hog...
2020-01-08 16:32:27
Uniós biztos: az Európai Bizottság nem fog késlekedni megfelelő intézkedéseket hozni a jogállamiság védelme érd
... elvárja, hogy a máltai hatóságok maradéktalanul végrehajtsák a Velencei Bizottság ajánlásait - tette hozzá az uniós biztos.
Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő hozzászólásában felháborítónak nevezte azt az "álszentséget", amely a baloldal, különösen a szocialisták részéről a jogállamiságot illetően tapasztalható. Az ugyanis aláássa a szavahihetőséget akkor, amikor a jogálla...
2019-12-17 12:21:15
Fidesz: mikor zárják ki a Párbeszéd frakciójából a nők elleni zaklatáson viccelődő Burány Sándort?
...
A nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője felháborítónak nevezte, hogy a Párbeszéd soraiban ülő Burány Sándor nyíltan viccelődött egy parlamenti bizottságon a nők elleni erőszakról.
Burány Sándor Czunyiné Bertalan Judit szerint arról beszélt: "felmerül benne, hogy az elmúlt hetekben a közvéleményt borzoló zaklatási ügyek, azok nem is zaklatásnak minősíthetők, han...
2019-12-14 12:51:40
Jobbik: tisztítsa meg sorait a bűnözőktől a Fidesz!
...
A vesztegetési ügyben gyanúsított - általa Boldog István fideszes képviselő jobbkezeként, táskás embereként említett - Fehér Petra ügyében mélységesen felháborítónak nevezte, hogy egyesek nyerőgépnek tekintik az uniós területfejlesztési pályázatokat, "malacperselynek a választókerületet".
Hozzátette: pártja - minden jóérzésű magyar állampolgárral egyetemben - reméli, hog...
2019-12-05 20:06:08
Átadták a PSZ petícióját az Emmi-nek és az ITM-nek
... nyitott, kész megvizsgálni a további bérigényeket.
A kommünikében a minisztérium azt is írta, hogy a pedagógusok nem a kormány ellen, hanem a még magasabb béreké...
2019-11-30 13:51:41
Az Európai Bizottsághoz fordul a DK a klímavédelmi konzultáció miatt
... fejükben létező Soros-tervvel kapcsolatban".
Felidézte: a DK hiába kérte a konzultációs határidő hosszabbítását, a kormányzat ezt egy "kamukifogással" lesöpörte az asztalról. Felháborítónak tartják, hogy a magyar kormány "egy sebtében lezavart, és jól eldugott konzultációval gondolta teljesíteni a minden uniós tagországra nézve kötelező feladatát" - mondta.
Hozzátette: ...
2019-11-25 15:03:02
1 2 3 ......................70 71 ...........105 106 ..........139 140 141 
Címkék: Janiczak Dávid, Európai Bizottság, Burány Sándort, Európai Bizottsághoz, Lisa Murkowski, Chuck Schumer, Helsinki Bizottság, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Arató Gergely, Zsigmond Barna Pál, Asztalos Csaba, Országos Diszkriminációellenes Tanács, Velencei Bizottság, Hidvéghi Balázs, Burány Sándor, Burány Sándor Czunyiné Bertalan Judit, Boldog István, Fehér Petra, demokraták maguk, saját ügyüket, málenkij robot, közpénzből fizetett, felvételiző magyar, romániai egyetemek, jogállamiság védelme, klímavédelmi konzultáció, parlamenti vizsgálatok, nyilatkozatában felháborítónak, demokrata szenátorok, tárgyalás alatt, városban bizonyos, váci fegyházban, nyilvánosság elől, fideszes politikus, város uszodáját, barátnőjével kettesben, jakuzziban áztassa, egész fürdőt, többi vendéget, nyelvi kompetenciákat, európai szabványnak, érvelést Asztalos, intézmény hivatalból, minisztérium ellen, kedden megjelent, minisztérium megtiltja, máltai hatóságok, uniós biztos, szocialisták részéről, jogállamiságot illetően,
© 2013 TVN.HU Kft.