Belépés
Egészségügyi államtitkár: az e-szolgáltatási rendszerben recept nélkül lehet felírni a gyógyszert
... elektronikus rendszer ugyanis kiválthatja a papíralapú kommunikációt, a betegek pedig megfelelő okmányok birtokában a gyógyszertárban kiválthatják a gyógyszerüket.
A felhőalapú alkalmazást jelenleg több mint tíz kórház, húsz háziorvos és patika használja teszt jelleggel.
Az államtitkár hozzátette: a rendszer arra is lehetőséget ad, hogy a jövőben ne kelljen kinyomtatni...
2017-06-13 08:01:02
Felhőalapú erdészeti alkalmazást fejleszt egy bonyhádi cég
...
A cég a kutatás-fejlesztési projektet a Széchenyi 2020 program 255 millió forintos támogatásával valósítja meg - írták az MTI-hez eljuttatott közleményükben.
A vállalkozás olyan szolgáltatás fejleszt ki, amely a weben keresztül, terepen is elérhető információkat nyújt az erdőkről légi- és földi távérzékelt adatok felhasználásával.
A közlemény szerint az alkalmazássa...
2017-03-28 17:02:51
Elindult az Ericsson budapesti innovációs garázsának első projektje
... erőnlétének és hatékonyságának növelését, valamint az edzések szórakoztatóbbá tételét szeretnék elérni. A próba pályát a budapesti Gold Center Oktatási és Sportközpontban építik ki. Az alkalmazást más sportágak esetében is lehet majd használni - áll a tájékoztatásban.
Beskid Vilmos, az Ericsson Magyarország kutatás-fejlesztési központjának vezetője a közleményben kifejti: egy...
2016-03-31 15:32:59
A vírusvédelem művészete
... mert az Apple felhasználói funkciói nem teszik ezt lehetővé semmilyen gyártónak sem. Az Apple persze rendelkezik egy feketelista funkcióval, amivel legalább el tud távolítani egy-egy alkalmazást a telefonokról, amit néha véletlenül jóváhagynak az Apple Store-ban anélkül, hogy funkcióját tökéletesen megértették volna. Figyelik például, hogy bárki próbálkozik-e a nem dokumentált fun...
2010-09-27 19:48:06
1 
Címkék: Gold Center Oktatási, Beskid Vilmos, Ericsson Magyarország, Apple Store-ban, e-szolgáltatási rendszerben, vírusvédelem művészete, papíralapú kommunikációt, betegek pedig, gyógyszertárban kiválthatják, felhőalapú alkalmazást, államtitkár hozzátette, rendszer arra, vállalkozás olyan, weben keresztül, erdőkről légi-, közlemény szerint, edzések szórakoztatóbbá, próba pályát, budapesti Gold, közleményben kifejti, feketelista funkcióval, felhasználásával, szórakoztatóbbá, hatékonyságának, gyógyszertárban, tájékoztatásban, sportközpontban, közleményükben, gyógyszerüket, támogatásával, információkat, szolgáltatási, kommunikációt, elektronikus, kiválthatják, egészségügyi, vírusvédelem, központjának, közleményben, magyarország, alkalmazássa, felhasználói, szolgáltatás, telefonokról, államtitkár, megértették, alkalmazást, kiválthatja, lehetőséget, távérzékelt, fejlesztési, próbálkozik, tökéletesen, rendszerben, rendelkezik, vállalkozás, jóváhagynak, erőnlétének, dokumentált, eljuttatott, feketelista, kinyomtatni, távolítani,
© 2013 TVN.HU Kft.