Belépés
Országszerte zivatarra, felhőszakadásra figyelmeztetnek
...
Az MTI-hez pénteken eljuttatott veszélyjelzés szerint a hőség miatt csak Baranya, Bács-Kiskun, Somogy, Tolna és Zala megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést. Az előrejelzés szerint a legalacsonyabb hőmérséklet általában 15 és 22 fok között alakul. A legmagasabb hőmérséklet többnyire 26 és 34 fok között valószínű, hűvösebb a tartósabban felhős tájakon lehet.
Emellett a ...
2019-07-26 18:22:10
Országszerte zivatarra, felhőszakadásra figyelmeztetnek
...
Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésükben azt írták: szombatra virradó éjszaka, illetve főként hajnaltól a Dunántúlon záporos, zivataros csapadékrendszer várható, amely fokozatosan kelet felé helyeződik.
Szombaton napközben a záporok mellett több helyen várható zivatar is, helyenként felhőszakadással (rövid idő alatt 20-40 milliméter csapadékkal), néhol 60-70 kilométer/...
2019-07-12 20:12:38
A hétvégén is országszerte várható zápor, zivatar
...
Szombaton több órára kisüt a nap, de sok helyen valószínű zápor, zivatar. Helyenként felhőszakadásra, jégesőre is számítani kell. Zivatarok környezetében átmenetileg erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet 13-20, a legmagasabb hőmérséklet 24-30 fok között alakul.
Vasárnap kevesebb lesz a napsütés, és ismét sok helyen valószínű zápor, zivat...
2019-06-20 21:41:30
Heves zivatarok veszélye miatt másodfokú riasztásokat adtak ki
... miatt is elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.
Azt írták: késő délutántól, estétől a Dunántúlon és a középső országrészben kiterjedt zivatartevékenység kezdődik. Zivatarokra, felhőszakadásra még az esti, éjszakai órákban is számítani kell. Rövid idő alatt 20-40 milliméter csapadék is eshet majd.
Az előrejelzés szerint vasárnap is hasonló időjárás valószínű: a nap első f...
2018-09-02 10:00:03
Felhőszakadás és heves viharok jönnek hétvégére
... hideg-örvény hatására keleti tájaink kivételével heves viharokra és jelentős mennyiségű csapadékra lehet számítani.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat hivatalos veszélyjelzése felhőszakadásra, jégesőt és viharos szelet jelentő, heves zivatarokra figyelmeztet. A Dunántúlon akár 80-90 km/órás széllökések is előfordulhatnak, lokálisan 30-40 mm csapadék sem kizárt.
[/...
2018-08-31 23:26:30
Óriási viharlánc vonul végig az országon: felhőszakadásra fi
Budapest - Országszerte felhőszakadásra, heves zivatarokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat szombaton. Az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint Békés és Csongrád megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adtak ki felhőszakadás veszélye miatt.

Emellett Budapestre, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zempl...
2018-08-11 08:48:44
Hőség - Csak kisebb, átmeneti enyhülés várható a hétvégén
...
A tartós hőség miatt péntekre is csaknem az egész országra első- és másodfokú figyelmeztetéseket adtak ki. Emellett az Észak-Dunántúlon több megyében felhőszakadásra, heves zivatarra is figyelmeztetnek.
Az előrejelzés szerint pénteken nagyrészt napos idő várható, majd kora délutántól az északnyugati, nyugati országrészben és az Északi-középhegység térségében erőteljessé ...
2018-08-09 15:32:11
Országszerte felhőszakadásra és hőségre figyelmeztetnek
...
Az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint felhőszakadás veszélye miatt Budapestre, Pest, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.
Azt írták: napközben a Dunántúl keleti peremén és a Dunától keletre alakulhat...
2018-07-29 07:04:36
M1: egy szegedi temetőben nagy károkat okozott a pénteki vihar
... Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van érvényben elsőfokú figyelmeztetés. Emellett a fővárosban és - Szabolcs-Szatmár-Bereg kivételével - valamennyi megyében felhőszakadásra is figyelmeztetnek.
Napközben az ország nagy részén előfordulhatnak zivatarok, főként az Alföldön és a Dunántúlon. Az éjszaka "fokozatosan csökken a zivatarhajlam", de az Alföldön még...
2018-07-28 12:51:29
Hőségre és felhőszakadásra is figyelmeztetnek
...
Az MTI-hez pénteken eljuttatott veszélyjelzésükben azt írták: pénteken és szombaton szórványosan várhatók zivatarok az országban, csak éjszaka lehet átmenetileg kevesebb helyen csapadék.
Lokálisan 20-40, a déli, délkeleti megyékben esetleg 40-45 milliméternél is több csapadék hullhat. Helyenként 60-70 kilométer/óránál erősebb szél és nagyobb szemű jég is előfordulhat....
2018-07-27 18:23:27
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Országos Meteorológiai Szolgálat, Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez, Emellett Budapestre, szegedi temetőben, pénteki vihar, hőség miatt, előrejelzés szerint, legalacsonyabb hőmérséklet, legmagasabb hőmérséklet, tartósabban felhős, záporok mellett, középső országrészben, meteorológiai szolgálat, egész országra, tartós hőség, ország nagy, felhőszakadással, csapadékrendszer, felhőszakadásra, figyelmeztetnek, figyelmeztetést, előfordulhatnak, veszélyjelzése, legalacsonyabb, figyelmeztetés, környezetében, veszélyjelzés, meteorológiai, felhőszakadás, országrészben, zivatarhajlam, milliméternél, figyelmeztet, országszerte, riasztásokat, előfordulhat, északnyugati, középhegység, szórványosan, zivatarokra, előrejelzés, legmagasabb, kivételével, hőmérséklet, csapadékkal, tartósabban, széllökések, fokozatosan, eljuttatott, átmenetileg, erőteljessé, helyenként, mennyiségű, budapestre, valamennyi, csapadékra, dunántúlon, délutántól, milliméter, fővárosban, térségében, helyeződik, szolgálat, szombaton, napközben, érvényben,
© 2013 TVN.HU Kft.