Belépés
A Vosztocsnij űrközpont ügyében 12 büntetőeljárás zajlik
... fejezték be.
Dmitrij Rogozin, a Roszkoszmosz állami űripari vállalat igazgatója úgy vélekedett, hogy egyelőre nincs ok aggodalomra a Vosztocsnij űrrepülőtérre fordított összegek felhasználásával kapcsolatban. Ugyanakkor elismerte, hogy az elnök által hangoztatott aggály "abszolút megalapozott".
A TASZSZ hírügynökség háttér-összeállítása szerint a Távol-Keleten, az Amur...
2019-11-17 17:41:45
A drezdai színházzal közös bemutatót tart a kolozsvári magyar színház
... előadás jelmeztervezője elmondta - többek között azzal akarták megteremteni, hogy a színészek némelyikének hiányzik a nadrágja, az inge. A különböző korok katonaegyenruháinak a felhasználásával pedig kortalanná próbálták tenni a történetet.
A Kurázsi mama és gyermekei kedden, november 19-én tartandó kolozsvári bemutatója egyben az Európai Színházi Unió (UTE) kolozsvári feszti...
2019-11-15 14:01:37
Ukrán nagykövet: fél győzelem, hogy Ihor Mazur szabadlábon várhatja kiadatási ügye elbírálását
... szerint varsói sajtótájékoztatóján a nagykövet hangsúlyozta, diplomatáik most azon dolgoznak, hogy a férfi visszatérhessen Ukrajnába, s hogy "Oroszország hagyjon fel az Interpol felhasználásával olyan személyek felkutatására, akik számára kényelmetlenek vagy az ellenségei".
Hozzátette, még nem tudni, mikor tűzik ki Mazur kiadatása ügyében az első tárgyalást.
Ihor Mazur a...
2019-11-11 14:11:28
Elkészült a Vízipók-csodapók karaktereit ábrázoló tűzfalfestmény Józsefvárosban
...
Az összegzés szerint a gigantikus falfestmény két hónap alatt készült el 50 szín és 300 liter festék felhasználásával, a 350 négyzetméteres tűzfalat előzetesen hőszigetelték, ezt követően került fel rá a népszerű rajzfilmsorozat karaktereit ábrázoló murális alkotás.
Az egyik legjobb dolog a falfestésekben, ahogy egy-egy projekt idején beépülünk azoknak a lakóközösségekn...
2019-11-11 10:11:01
Lépéshatár címmel idézték fel Debrecenben a határnyitás 30 évvel ezelőtti eseményeit
... Az elsőt Németországban készítették az eseményekről és már számos németországi nagyvárosban bemutatták. A tablók a látszólagos stabilitástól az új egységig fotók, dokumentumok felhasználásával dolgozzák fel az eseményeket.
A kiállítás második részét a budapesti nagykövetség közreműködésévelállították össze a páneurópai piknikről, a harmadik részt pedig, amely most először lát...
2019-11-08 17:02:31
Gulyás: 34 milliárd forinttal nő az egészségbiztosítási alap támogatása
... biztosítottak.
Gulyás Gergely elmondta, a kormány támogatja a közbeszerzési törvény módosítását, azt szeretnék, ha élesen elválna egymástól az európai uniós pénzek, illetve a belföldi pénzek felhasználásával kapcsolatos szabályozás. Az eddigi kettős, a Miniszterelnökség és a közbeszerzési hatóság általi ellenőrzés lassította az eljárásokat, ezért a közbeszerzés hatálya alá es...
2019-11-07 16:42:09
Lengyelországból kiutasítottak egy svéd neonácit, aki félkatonai kiképzésen akart részt venni
... nemzetiszocialista köztársaságot".
A szóvivő közleménye szerint Anton T.-t a svéd bíróság korábban másfél éves szabadságvesztésre ítélte, amiért részt vett házi készítésű robbanóanyagok felhasználásával egyebek között a göteborgi menekülttábor ellen elkövetett merényletekben.
Lengyelországba Anton T. a közlemény szerint egy félkatonai kiképzésre érkezett. A kiképzés szer...
2019-11-07 12:02:42
Agrárkamara: felére csökkentette a károkat a jégkármérséklő-rendszer
... jellemző, hogy minden a védekezésre elköltött 1 forinttal, 30 forintnyi termelési értéket tudnak megóvni.
Mint elmondta, az Európai Unió támogatásával, mintegy 1,8 milliárd forint felhasználásával építették ki a rendszert, amelynek működtetése évente 1,5 milliárd forintba kerül. Ugyanakkor az üzemeltetés költségei a kárenyhítési alapot terhelik, így az semmilyen pluszforrást ...
2019-11-07 09:11:04
Autumn Poem (Orchestra & Harp) Gerald Wilhelm Braden
Boldog ősz! Ez az én őszi versem, a zenekari Négy Seasons. A nyár hátralévő melegség kezdődik, majd az ősz változó színek és hangulatok. Ez egy egyszerű midi - mix, amit az írott pontszám a mintába felvett eszközök felhasználásával játszottak. .. Köszönöm, hogy meghallgattál!

Videó ...
2019-11-06 10:05:56
Áder János fizikusokat fogadott a Sándor-palotában
... a használt fűtőelemeket.
A technológia alapján a nukleáris hulladékok könnyebb kezelését szolgáló eljárást dolgoznak ki a szegedi ELI-ALPS kutatóközpont lézerrendszerének felhasználásával, a kormány a projektet nemzeti kutatási programként 3,6 milliárd forinttal támogatja.
Az utóbbi néhány évben a lézeres részecskegyorsításban bekövetkezett jelentős fejlődésre támaszkodv...
2019-11-05 19:59:29
1 2 3 ...................243 244 ..........365 366 ..........485 486 487 
Címkék: Ihor Mazur, Autumn Poem, Gerald Wilhelm Braden, Áder János, Dmitrij Rogozin, Európai Színházi Unió, Gulyás Gergely, Anton, Lengyelországba Anton, Európai Unió, Négy Seasons, drezdai színházzal, kolozsvári magyar, svéd neonácit, elnök által, színészek némelyikének, különböző korok, felhasználásával pedig, nagykövet hangsúlyozta, férfi visszatérhessen, első tárgyalást, összegzés szerint, gigantikus falfestmény, népszerű rajzfilmsorozat, egyik legjobb, elsőt Németországban, látszólagos stabilitástól, kiállítás második, budapesti nagykövetség, páneurópai piknikről, harmadik részt, kormány támogatja, közbeszerzési törvény, európai uniós, belföldi pénzek, eddigi kettős, közbeszerzési hatóság, közbeszerzés hatálya, szóvivő közleménye, svéd bíróság, göteborgi menekülttábor, közlemény szerint, félkatonai kiképzésre, kiképzés szer, védekezésre elköltött, üzemeltetés költségei, kárenyhítési alapot, semmilyen pluszforrást, zenekari Négy, nyár hátralévő, egyszerű midi, írott pontszám, mintába felvett,
© 2013 TVN.HU Kft.