Belépés
Ahol zsarnokság van, ott zsarnokság van
... van
Szijjártó Péter: Mint a kommunizmusban - bizonyíték nem kell, elég egy besúgói feljelentés

...
2021-07-11 20:30:36
Emberek akiktől elhúzódnak
... Megint nem mertem odamenni.
De hol a cucca? Hol a kabátja?
Felhívtam a Menhely Alapítványt, hogy ez hogy lehet? Hogy segítséget kérek tőlük, ők átirányítanak, és a Máltaiak feljelentik??
Vagy hogy lehet, hogy eltűnt mindene a nyomorultnak?? Nem tudtak segíteni. Sajnálják, de a máltai munkájáért nem ők felelnek.
Felhívtam utána a Máltaiakat.
Mondja meg ho...
2020-12-17 16:11:30
Milyen levelet ír egy államférfi és milyet a hazaárulók?
... lényegük:

Az identitást vesztett, mindig kényszeresen valahová, valamilyen idegen erőtérhez törleszkedni vágyó, vállveregetésre szomjazó, pitiáner nímandok hazaárulása.

A feljelentő házmesterkoalíció egy német lapnak írott levele szerint, Európának - Hitler és Sztálin után - ma Orbán Viktorral kell szembeszállnia.

Hát, ide sikerült eljutnia mára ...
2020-11-25 22:00:40
Jogi képviselője szerint áll minden vizsgálat elé a teniszszövetség volt főtitkára
...
Az ügyvéd azt követően nyilatkozott, hogy pénteken a szövetség bejelentette: Lázár János, az MTSZ új elnöke büntető feljelentést tesz a volt főtitkár ellen.
Futó Barnabás elmondta: egyelőre nem ismerik a feljelentés tartalmát, a nyomozó hatóság nem kereste még ügyfelét. Hozzátette: Richter Attilának meggyőződése, hogy semmilyen bűncselekményt nem követett el, ráadásul k...
2020-08-15 10:41:18
Tormay Cécile
... olvasható a neten. Fénylő csillag ő az irredenta irodalom egén.
*
Kezdjük talán azzal, hogy leszbikus. Elszereti gróf Zichy Rafael feleségét. A korabeli sajtó megírja, ő pedig feljelent mindenkit, aki megírja, ahogy ez manapság is szokás. És megnyeri a pereket, ez is szokás. Eddigre elkészül a nagy könyv, az írónő pedig közéleti pályára áll.
Majd: "Az írónő újra fel...
2020-07-25 16:53:05
Járóka Lívia cáfolja Hadházy Ákos rágalmait
... oldalán Járóka Lívia egyesületeiről, tanácsadó cégéről, s az általuk kapott állami támogatásokról írt. Hadházy Ákos kiemelte, ha Járóka Lívia nem válaszol egy héten belül a kérdéseire, feljelenti.
Járóka Lívia közleményében leszögezte: Hadházy Ákos állításai minden valóságalapot nélkülöznek. "Állításai személyemen kívül a családtagjaimat, a programban résztvevő diákokat, csal...
2020-06-11 19:13:07
Koronavírus - Franciaországban közel a 27 ezerhez a halottak száma, 60-nál több feljelentés a kormány ellen
... hozzátéve, hogy az üdülési csekkel a kijárási korlátozások miatt nehézségbe került turisztikai szektort is támogatni lehet.
Francois Molins főügyész közben azt közölte, hogy 63 feljelentés érkezett eddig a francia kormány tagjai ellen a koronavírus-járvány kezelésének elégtelensége miatt a miniszteri rangú politikusok ügyeivel foglalkozó, 1999-ben létrehozott francia köztárs...
2020-05-12 22:12:44
Te győzöl Uram! – Keresztút Betániában (Jn 11,1-44)
... vagy megakadályozni a halálodat? Te azonban rávilágítasz a gőgös római előtt arra a tényre, hogy semmi hatalma nem volna, ha felülről nem kapná! És, mint kiderül, a félelme felett, hogy feljelentik, valóban semmi hatalma nincs. - Hatalmával tehát, teljes mértékben visszaélve, ezért ad hóhérkézre.
Te pedig arra használod a hatalmad, hogy életet adj! Lázárnak, a naimi ifjúnak, ...
2020-04-07 12:34:08
6. Titkok, melyeket nem vihetek a sírba
... között! Akkoriban írtál Kovács feleségének, Lia néninek egy levelet, melyben megkérted, hogy beszéljen a férjével és vegye rá arra: ,,mellőze a szüleid látogatását, mert, ha nem teszi, feljelented magánlaksértésért!"
Erre Kovács is felkeresett a munkahelyemen sorozatban és hosszantartó beszélgetésekre kényszerültem vele a lépcsőházban, mert nekem panaszkodott rád,...
2020-04-04 14:35:52
Koronavírus - Feljelentették a francia kormány tagjait egészségügyi dolgozók, a rendőrök sztrájkkal fenyegetnek
...
Az első feljelentés március 19-én érkezett a miniszteri rangú politikusok ügyeivel foglalkozó 1999-ben létrehozott francia köztársasági bírósághoz (CJR) Edouard Philippe miniszterelnök és Agnes Buzyn volt egészségügyi miniszter ellen a Polgári Törvénykönyv azon paragrafusára hivatkozva, amely szerint két év szabadságvesztéssel és 30 ezer eurós pénzbüntetéssel sújtható az a ko...
2020-03-26 17:33:38
1 2 3 ................55 56 ........82 83 ........109 110 111 
Címkék: Tormay Cécile, Járóka Lívia, Hadházy Ákos, Keresztút Betániában, Szijjártó Péter, Menhely Alapítványt, Orbán Viktorral, Lázár János, Futó Barnabás, Richter Attilának, Zichy Rafael, Francois Molins, Erre Kovács, Edouard Philippe, Agnes Buzyn, Polgári Törvénykönyv, teniszszövetség volt, halottak száma, kormány ellen, francia kormány, rendőrök sztrájkkal, kommunizmusban &#8211, besúgói feljelentés, máltai munkájáért, identitást vesztett, feljelentő házmesterkoalíció, német lapnak, szövetség bejelentette, volt főtitkár, feljelentés tartalmát, nyomozó hatóság, irredenta irodalom, korabeli sajtó, nagy könyv, írónő pedig, írónő újra, általuk kapott, héten belül, programban résztvevő, üdülési csekkel, kijárási korlátozások, miniszteri rangú, gőgös római, félelme felett, naimi ifjúnak, szüleid látogatását, munkahelyemen sorozatban, első feljelentés, franciaországban, pénzbüntetéssel, teniszszövetség, vállveregetésre, beszélgetésekre, családtagjaimat, miniszterelnök, feljelentették, egyesületeiről, szembeszállnia,
© 2013 TVN.HU Kft.