Belépés
Olvasom . . .
... Metzler nevű rivális mézes -
kalácssütő . Ennek érdekében előbb el akarta
venni feleségül , de a hölgy visszautasította , ezért ,
a férfi boszorkányság vádjával feljelentette .
Katharina a spessarti erdőbe menekült , az erdőben
vett egy házat , amelyben egy sikeres mézeskalács -
sütödét alakított ki . Metzler a húgával az erdei
házában fe...
2020-12-09 20:40:05
19-szer intézkedtek
... törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.Gál Kristóf közölte: a rendőrök négy esetben figyelmeztettek, nyolc emberre helyszíni bírságot szabtak ki, hetet pedig feljelentettek.
Csütörtökön 0 órától éjszakai kijárási korlátozás lépett életbe, ennek értelmében éjfél és reggel 5 óra között - néhány kivételtől eltekintve - mindenki köteles a lakóhelyén...
2020-11-07 16:40:51
Egy hét alatt 770 gyerek fertőződött meg
... bírságot szabtak ki, 14 ember ellen pedig feljelentést tettek.

A Magyarországon átutazók körében végzett ellenőrzések nyomán 71 esetben bírságot szabtak ki, 6 embert pedig feljelentettek.

A hatósági házi karanténban lévőket egy nap alatt 12 712 esetben ellenőrizték, 28 ember ellen feljelentést tettek.

Beszámolt Gál annak a XX. kerületi üzletnek az ...
2020-11-05 12:46:16
A magyar labdarúgó-bajnokság tragédiája
... felhívni. Ilyenkor csak javasolt, soha nem utasított egyikünket sem. Ez igaz arra az esetre is, amikor a 4,5 milliárd forintért vett és semmit sem érő beléptetőrendszer miatt Deutschot feljelentettem hűtlen kezelés büntette miatt. Ekkor még legalább elindult egy ügyészségi vizsgálat..."

Mostanra szerinte az állami pénz propaganda-eszköztárrá silányítja a sport...
2020-09-27 21:35:44
Így szólt az Úr Noéhoz:
... kellett kérnem, mert a terveidet nem fogadta el
a Hajóépítési Hivatal Műszaki Osztálya, ezért több mérnököt is fogadnom
kellett az áttervezéshez.

2. A szomszédom feljelentett, hogy nem a rendezési tervben megengedett
tevékenységet akarok folytatni a kertemben.

3. Nem tudtam fát szerezni, mert a fülesbagoly életterének megőrzése
érdekében f...
2020-06-24 23:58:54
Újraindul a vizsgálat a francia költségvetési miniszter ellen nemi erőszak miatt
... meg a nyomozók idézésére.
A 2009-es eset miatti feljelentés az után érkezett, hogy Gérald Darmanint kinevezték miniszternek. A 37 éves politikus 2017 júniusban rágalmazás miatt feljelentette a panaszost, aki azt állította, hogy a korábban a jobbközép Köztársaságiak elődpártjában, az UMP-ben politizáló férfi megerőszakolta, amikor jogi segítségért fordult hozzá.
A semmítő...
2020-06-11 20:13:12
BRFK: a Dohány utcai rendezvényről 34 embert jelentettek fel
...
Csütörtökön a Mi Hazánk Mozgalom tartott megemlékezést a Deák téri késelés áldozatairól, valamint felvonulást a bűnözés ellen az Országos Roma Önkormányzat székházánál.
A feljelentettek között voltak olyanok is, akiket a rendőrség több szabálysértés elkövetése miatt is feljelentett. Helyszínbírságot nem szabtak ki.
A rendőrség azt közölte szabálysértési és/vagy bünt...
2020-05-29 21:22:25
Koronavírus - Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt tettek feljelentés a madridi tartományi elnök ellen
... közleményükben hangsúlyozták továbbá a tesztek, a védőfelszerelések hiányát és a fertőzöttek nem megfelelő elkülönítését is. Mindezek miatt a hozzátartozók az érintett otthonok vezetőit is feljelentették.
A madridi tartományi kormány adatai szerint március eleje óta 5972 koronavírussal összefüggésbe hozható haláleset történt az autonóm közösség területén működő idősotthonokba...
2020-05-27 19:53:30
Koronavírus - Operatív törzs: kérünk mindenkit a védelmi intézkedések betartására
... közterületeken és nyilvános helyeken.
Kedden hat esetben kellett intézkedni a szabályokat megszegőkkel szemben: négy embert figyelmeztettek, egy helyszíni bírságot kapott és egyet feljelentettek. A rendőrség eddig 890 esetben intézkedett a védelmi intézkedések szabályait megszegőkkel szemben.
Elmondta azt is, hogy már 1062-en regisztráltak a hatósági házi karantén elek...
2020-05-20 13:07:57
Századvég: Soros hazai támogatóinak nem sikerült elhallgattatnia ifjabb Lomnici Zoltánt
...
A közleményben ügy előzményeit is felidézve azt írták: Vadai Ágnes, "a radikális baloldali Demokratikus Koalíció politikusa" a legfőbb ügyésznél feljelentette ifjabb Lomnici Zoltánt, aki április 8-i nyilatkozatában rámutatott, hogy a forint gyengülésének hátterében külső spekulatív beavatkozás állhat. Utalt a tényre is, hogy Magyarország egyik legbefolyásosabb ellenfele, Soro...
2020-05-15 18:46:00
1 2 3 ........................78 79 ............117 118 ............155 156 157 
Címkék: Lomnici Zoltánt, Beszámolt Gál, Hajóépítési Hivatal Műszaki Osztálya, Gérald Darmanint, Hazánk Mozgalom, Országos Roma Önkormányzat, Vadai Ágnes, Demokratikus Koalíció, francia költségvetési, madridi tartományi, védelmi intézkedések, hölgy visszautasította, férfi boszorkányság, spessarti erdőbe, sikeres mézeskalács, rendőrök négy, hatósági házi, ügyészségi vizsgálat&#8230, állami pénz, szomszédom feljelentett, rendezési tervben, fülesbagoly életterének, nyomozók idézésére, 2009-es eset, után érkezett, jobbközép Köztársaságiak, bűnözés ellen, feljelentettek között, rendőrség több, védőfelszerelések hiányát, érintett otthonok, autonóm közösség, szabályokat megszegőkkel, helyszíni bírságot, rendőrség eddig, radikális baloldali, legfőbb ügyésznél, forint gyengülésének, helyszínbírságot, legbefolyásosabb, visszautasította, gondatlanságból, elhallgattatnia, nyilatkozatában, figyelmeztettek, megerőszakolta, feljelentettek, közleményükben, feljelentettem, köztársaságiak, szabálysértési,
© 2013 TVN.HU Kft.