Belépés
Pest
... bekapcsolásig jutottam, januártól szigorították a feltételeket. Biztosítást kell rá kötni, regisztrálni kell a hatóságnál. Egyenlőre tanulmányozom a leírást és a készüléket. Ez most a felkészülés időszaka. Majd jó időben fogok reptetni. Szépen óvatosan, a szabályokat betartva, drága készülék, sokáig szeretnám használni, sok videót láttam, hogy összetörik a drónt és sérülést, károk...
2021-02-14 10:02:50
Keresztelő Szent János ünnepe 12.06 - Advent 2 vasárnapja
... újjászületés kegyelmét! Mutasd meg nekem, milyen úton induljak, s mit vársz tőlem a jövőben! Köszönöm az adventi készület idejét. Adj erőt, hogy nap mint nap előre haladjak a lelki felkészülés útján és találkozhassak veled, az Isten Fiával.

Hanganyag

* * *
- Vikipedia oldalon https...
2020-12-06 13:33:28
Az advent a latin adventus
... kezdete?
A különféle naptárak más és más időpontra teszik az évkezdetet - ismerünk januári, márciusi polgári évkezdést is. Az advent pedig a megtestesüléssel kezd, illetve az arra való felkészülés időszakával. Az advent nem áll meg önmagában, ezért került a karácsonnyal együtt az év elejére.

Az adventi koszorú csak a XIX. században jelenik meg,

Ad...
2020-11-28 23:12:46
Advent – Az Úr érkezését várjuk
... és a felfokozott mindennapjaink hajszolt életviteléből a tempót visszavenni. A keresztény ember próbál elcsendesedni, önvizsgálatot tartani.
Advent, ahogy a neve is mutatja, a felkészülés időszaka: nap mint nap fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy kinek az eljövetelére várunk. Egyáltalán törődünk-e még azzal, hogy érkezik hozzánk Valaki, aki meg akarja újítani életünket...
2020-11-28 19:55:48
Cserháti Ferenc püspök karácsonyi körlevele
... művel a Szent és Hatalmas.
Végezetül idén is megköszönöm a kedves külföldi magyar testvérek minden támogatását közös krisztusi küldetésünk szolgálatában, kívánok mindenkinek jó felkészülést az Úr érkezésére, áldott, szent karácsonyi ünnepeket és boldog új évet.
Mindezek után pedig Nagyasszonyunk, a Boldogságos Szűz Mária, Szent István király és a többi magyar szent közbe...
2020-11-27 11:36:17
Gulyás László sportriporter hetvenéves
... nincs titok. "Ha csinálod, ott tudsz maradni, és ha szerencséd van, visszaküzdöd magad" - fogalmazta meg a szakmai sikeresség, a hosszan tartó újságírói pálya receptjét. Kiemelte a felkészülés fontosságát, a nyelvhasználatot, elárulva ugyanakkor, hogy az információszerzés mai egyik legfontosabb eszközével, az internettel nehezen barátkozott meg.
"A számítógép most sem a barát...
2020-08-01 12:21:57
Márton Gábor: a Fehérvár FC elvárásai nem kisebbek felém, mint elődeimnél
... Vidit, megpróbálnak olyan játékot nyújtani, hogy "a nézőtéren mindenki csettintsen".
Megemlítette azt is, hogy a külföldi edzőtábor szervezése a vírushelyzet miatt képlékeny, de a felkészülés alatt 5-6 edzőmeccset szeretnének megvívni.
Kovács Zoltán sportigazgató arról beszélt, hogy két jelöltjük volt a pozícióra, Márton Gábor mellett egy külföldi tréner, de végül a magy...
2020-07-09 12:51:22
Valóban idegen nyelveken kezdtek beszélni az apostolok?
... szín?
Most nem a vértanúság, a szenvedés, hanem a lángnyelvek festik pirosra a miseruhát.

6. A kereszténység két másik fontos ünnepe előtt van ,,hivatalos" felkészülési időszak, advent és nagyböjt. Hogyan készülhetünk fel pünkösdre?
Pünkösdre készülünk ötven napig, a húsvéti időben. Mindennap olvassuk Az apostolok cselekedeteit, a ,,Szentlélek ...
2020-05-29 07:27:25
Koronavírus - Szijjártó: több mint hatmillió maszk érkezett Magyarországra
... hogy ennyi lélegeztetőgépet tudtak volna importálni - mutatott rá.
Szijjártó Péter hangsúlyozta: ez abból a szempontból rendkívül fontos, hogy a tömeges fertőzések...
2020-05-08 12:42:12
Újra együtt edzenek a válogatott tornászok
... f...
2020-04-30 22:06:45
1 2 3 ....18 19 ..27 28 ..35 36 37 
Címkék: Keresztelő Szent János, Cserháti Ferenc, Gulyás László, Márton Gábor, Fehérvár FC, Isten Fiával, Boldogságos Szűz Mária, Szent István, Kovács Zoltán, Szijjártó Péter, latin adventus, válogatott tornászok, felkészülés időszaka, szabályokat betartva, adventi készület, lelki felkészülés, különféle naptárak, évkezdetet &#8211, advent pedig, megtestesüléssel kezd, arra való, karácsonnyal együtt, adventi koszorú, felfokozott mindennapjaink, tempót visszavenni, keresztény ember, eljövetelére várunk, kedves külföldi, többi magyar, szakmai sikeresség, hosszan tartó, felkészülés fontosságát, internettel nehezen, számítógép most, nézőtéren mindenki, külföldi edzőtábor, vírushelyzet miatt, felkészülés alatt, külföldi tréner, lángnyelvek festik, húsvéti időben, apostolok cselekedeteit, szempontból rendkívül, tömeges fertőzések, nyelvhasználatot, lélegeztetőgépet, megtestesüléssel, nagyasszonyunk, magyarországra, mindennapjaink, találkozhassak, sportriporter, kereszténység, cselekedeteit, tanulmányozom,
© 2013 TVN.HU Kft.