Belépés
November 28-ig lehet pályázni az Ifjúsági tudományos és innovációs versenyre
...
Hozzátette: olyan középiskolások jelentkezését várják, akiknek érdeklődését felkeltette valamilyen természettudományi vagy műszaki probléma, és igyekszik annak hátterét feltérképezni.
Elmondta: minden pályázótól egy kétoldalas leírást várnak arról, hogy az adott probléma megoldásához milyen úton indulna el. A pályázatokat egy húsztagú szakmai zsűri bírálja majd el. Ők a ...
2018-11-18 12:36:10
Kövér László: Magyarország stabil régiós partnerként tekint Ecuadorra
... kapják meg a vízummentességet a schengeni övezetbe, amit Szijjártó Péter külügyminiszter az Európai Bizottság illetékes biztosának címzett levelében ki is fejezett - mondta.
Ecuador felkeltette a magyar vállalkozások érdeklődését, amiben nagy szerepe van az EU-Ecuador szabadkereskedelmi megállapodás nyújtotta lehetőségeknek. Magyarország kész segíteni Ecuadort modern technoló...
2018-11-08 07:50:53
Érdekesség
... számon!

Tölgyliget - akár csak a mesékben

Kevesen tudnak róla, de a Zólyom közelében fekvő Dobronya (Dobrá Niva) páratlan tölgyligete a világ számos tudósának az érdeklődését is felkeltette. A 120 focipálya nagyságú területen 600 darab fenséges tölgyfa nő, amelyek életkora több mint 400 évre tehető. Bizarr formáik mesébe illőek!

...
2018-10-30 20:57:23
Az Ötös dinamikája
... jellemző. Az ezen a szinten álló Ötösök a Hetesekhez hasonlóan szüntelenül információkat szereznek, bővítik zene-, könyv- vagy videofilm-gyűjteményüket, vagy valami mást halmoznak fel, ami felkeltette az érdeklődésüket. Egyik témára a másikra ugranak, és állandóan azt az egyet keresik, amely majd kielégíti őket, azt a szellemi vállalkozást, amelyben tényleg el tudnak merülni. Csak...
2018-10-20 20:43:48
Ősi kardot talált egy svédországi tóban egy nyolcéves kislány
... elérte a kardot.
A Jönköpingben lévő Läns Museum szerint a kard körülbelül 1500 éves lehet, becsléseik szerint az 5-6. századból származhat, a viking kor előtti időszakból. A lelet felkeltette a régészek és történészek érdeklődését.
"Mintegy 85 centiméter hosszú, fából és bőrből készült tokban került elő. Nagyon várjuk, hogy a restaurátorok elvégezzék munkájukat és a ka...
2018-10-05 17:32:04
ica-e....
... te apád karosszériás mert itt vagyok a BAH csomóponton és gyakorlatilag 12 irányból karamboloztam, hívok egy trélert és felmennénk hozzátok.
Mondtam neki hogy vártenzibitte és felkeltettem fatert, hogy méjdéj méjdéj, ez a szitu, jönne egy kedves hölgy ismerősöm, összetörte a kocsiját.
Mondta fater, hogy húzzak a p***ba, korán van!
Mondtam neki, hogy a kuncsaft szőke...
2018-10-02 11:19:03
Adatvédelmi "bakival" indul a brit konzervatívok pártkongresszusa
... appból. Brandon Lewis, a párt elnöke vizsgálatot ígért, és mindenkit megnyugtatott, hogy az alkalmazás immár biztonságos.
Ennek ellenére a brit adatvédelmi hatóság érdeklődését is felkeltette az ügy, mert - mint rámutattak - az adatkezelőknek törvényi kötelességük szavatolni a személyes adatok biztonságát. Felhívták a figyelmet arra is, hogy az új uniós adatvédelmi rendelet é...
2018-09-30 07:04:19
A férfi megkérdezte a rejtélyes...A válasz tanulságos!
... veük.
Meg is kérdeztem az egyik pincért, tudja-e, ki ez a rejtélyes hölgy. A pincér azt felelete, azért ismerik olyan jól a nénit, mert már évek óta a hajón üdül.
Na, ez nagyon felkeltette az érdeklődésemet, mégis, hogyan telik rá egy nyugdíjas néninek, hogy ennyi időt töltsön luxushajókon.
Oda is mentem hozzá és szóba elegyedtünk: Nem kerteltem, fel is tettem neki ...
2018-08-30 18:29:50
Szentandrássy István cigány festőművész kiállítása Szentendrén
... tartja mesterének, nála találkozott először a cigány kultúrával.
Munkásszállások lakójaként, vándorlásai során életsorsokat, élettörténeteket ismert meg, figyelmét egyre jobban felkeltette a perifériára sodródott emberek fennmaradásért folytatott küzdelme.
A nyolcvanas évekre bontakozott ki Szentandrássy európai, elsősorban az olasz reneszánsz művészetétől inspirált fest...
2018-08-23 13:37:52
Újabb nagy ötletük van az átverésünkre a kiberbűnözőknek
... alkalmaznak ilyen promóciót, például a Tokenfire vagy a Swagbucks megvásárolják a kedvezményre jogosító kódokat a gyártóktól azért, hogy ügyfeleit jutalmazzák velük.

A módszer felkeltette a kiberbűnözők figyelmét is, akik képesek egyszerű algoritmusokkal megtéveszteni a felhasználókat.

Amikor a felhasználó meglátogat egy ilyen áloldalt, akkor ki kell választa...
2018-08-12 07:44:31
1 2 3 ............................91 92 ..............136 137 ..............181 182 183 
Címkék: Kövér László, Szentandrássy István, Szijjártó Péter, Európai Bizottság, Dobrá Niva, Läns Museum, Brandon Lewis, svédországi tóban, nyolcéves kislány, brit konzervatívok, férfi megkérdezte, válasz tanulságos, kétoldalas leírást, adott probléma, húsztagú szakmai, schengeni övezetbe, magyar vállalkozások, világ számos, szinten álló, másikra ugranak, egyet keresik, szellemi vállalkozást, kard körülbelül, lelet felkeltette, restaurátorok elvégezzék, kedves hölgy, kuncsaft szőke, párt elnöke, alkalmazás immár, brit adatvédelmi, adatkezelőknek törvényi, személyes adatok, figyelmet arra, egyik pincért, rejtélyes hölgy, hajón üdül, nyugdíjas néninek, cigány kultúrával, perifériára sodródott, nyolcvanas évekre, olasz reneszánsz, kedvezményre jogosító, gyártóktól azért, módszer felkeltette, kiberbűnözők figyelmét, felhasználó meglátogat, ilyen áloldalt, pártkongresszusa, élettörténeteket, vízummentességet, kiberbűnözőknek, algoritmusokkal, külügyminiszter, munkásszállások, érdeklődésüket, felhasználókat,
© 2013 TVN.HU Kft.