Belépés
A Virtuózok vendége volt Budapesten a Kínai Filharmonikus Zenekar
... Kőrössy-villa adott otthont - közölte a Virtuózok kedden az MTI-vel.
Az eseményen Peller Mariann, a Virtuózok alapítója köszönetet mondott a kínai zenekar művészeinek, amiért nemcsak a fellépésükkel, hanem személyes tanácsaikkal is támogatják a Virtuózok zenészeit, a jövőben pedig szeretnék folytatni a közös munkát.
"Ez volt az első lépés a kapcsolat felé, bízom benne, ...
2020-01-14 14:30:06
Magyar-horvát - Horvát lapok: a válogatottnak össze kell szednie magát, ha ki akar jutni az Eb-re
...
A lapnak nyilatkozó szakkommentátorok szerint a magyarok "megették" a horvátokat agresszív fellépésükkel. "Nagyon gyorsan meg kell ráznunk magunkat, és konszolidálódnunk kell" - hangoztatták.
Luka Modric, a világbajnoki ezüstérmes horvátok kapitánya úgy nyilatkozott: "a magyarok jóval agresszívebbek és erősebbek voltak nálunk". Úgy vélte: a magyar válogatott a fizikai e...
2019-03-25 11:01:58
Árva gyermekek megsegítéséért hegedült Mága Zoltán Déván
... szerepelhettek. A gyerekek nagy élménnyel beszéltek a téli és a nyári budapesti kirándulásról, és arról, mit láttak a magyar fővárosból, milyen élményt szereztek a koncerteken való fellépésükkel. A ferences rendi szerzetes külföldi elfoglaltsága révén nem tudott részt venni a koncerten, így a gyermekek tolmácsolták Böjte Csaba szívélyes üdvözletét.
A zsúfolásig megtelt katóli...
2019-03-21 21:15:39
Magyar Idők - Vádat emeltek Schneider Tamás Jobbik-alelnök fiai ellen
... fenyegették, eközben az is előfordult, hogy a közlekedés biztonságát is veszélyeztették.
A sértettek roma származása miatti ellenszenvük által is motivált vádlottak folyamatos fenyegető fellépésükkel és nyomásgyakorlásukkal a falu végleges elhagyására kényszerítették a családot - olvasható a lap által idézett közleményben.

Az Egri Járási és Nyomozó Ügyészség folyta...
2017-12-19 15:22:46
Zenészlegendák a második Get Closer Budapest Jazz Festen
...
A fesztivál három magyar együttese, az In Line, a Vasvári String Trio és a Kárpáti Dódi Priváti Projekt fellépésükkel a magyar jazzélet nyáron, 59 évesen elhunyt kiemelkedő alakja, Vasvári Pál előtt tisztelegnek - mondta el Kleb Attila, a Get Closer Concerts ügyvezetője kedden Budapesten.
Hozzáfűzte: a fesztiválon napi két koncertet rendeznek, a magyar együttesek a külf...
2016-12-06 13:22:51
Dr. Eva Maria Barki: Budaházyt a bíróságon illeti meg
... ,,igazságszolgáltatásnak" nevezett keretek között bírósági tárgyalótermekben gyalázatos gaztetteket hajtottak végre. Volt, hogy ügyvéd-elődeink is asszisztáltak ehhez vádbeszédnek beillő ,,védői fellépésükkel", vagy egyszerűen passzivitásukkal, azzal, hogy nem tiltakoztak, nem rántották le a leplet a színjátékokról a nagy nyilvánosság előtt. Tudom, azért nem ...
2016-09-03 20:21:50
116 éve született
... beszélnek, cselekszenek és gondolkodnak; ahogy életüket élik. Lenyűgözve figyelik, hogyan tükröződnek, kapnak szárnyra sajtóban, reklámban az ő bálványaik, miképp sokkolják tüneményes fellépésükkel a nyilvánosságot. Ez a könyv kísérlet arra, hogy bármiféle elfogultság és szépítgetés nélkül, személyes hibákat s felelősségeket egyoldalúan nem keresve értsük meg a jellemeket és tehet...
2016-07-24 15:30:28
Spanyol választás - Az utolsó felmérések mind a Néppárt győzelmét és a patthelyzet fennmaradását jelzik
... Egyesült Baloldal szövetségre lépése áll, amellyel sikerült egyesíteni a két párt szavazóbázisát, azokat, akik radikális baloldali változást szeretnének az országban. Erőt mutató fellépésükkel pedig a szocialistákból kiábrándult baloldali szavazókat is mozgósították.
A közvélemény-kutatók közül egyedül az NC Report közölt adatokat a várható szavazói részvételről, amely minden...
2016-06-20 14:32:02
Milliós állami és önkormányzati megbízások Ákosnak
... csütörtökön. Az Index azt írja: a politikus nemcsak elvbarátja a popénekesnek, hanem üzlettársa is. A 2000-es évek közepén sokáig együtt mozogtak a Fidesz holdudvarában, személyes fellépésükkel támogatták az akkor ellenzéki pártot, majd Tiffánból Orbán Viktor hathatós támogatásával befolyásos baranyai fideszes politikus lett.

2005-ben Tiffán és Ákos közösen nyitotta meg...
2015-12-18 22:42:49
Tiszta TAO Társaságok rendszere - További előadóművészeti szervezetek csatlakozását várják
... jutalék körébe belépők egy zöld logót használnak kiadványaikon, honlapjukon.
A sajtótájékoztatón elhangzott: az alapítók a TAO-rendszert összefogásukkal, nyilvánosság előtti fellépésükkel átláthatóbbá szeretnék tenni, a visszaéléseket szeretnék megszüntetni, minimálisra csökkenteni.
Az összefogást kezdeményező Fekete Péter, a Magyar Cirkusz- és Varieté Nonprofit Kft. (MA...
2015-12-03 19:53:21
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Kínai Filharmonikus Zenekar, Mága Zoltán Déván, Magyar Idők, Schneider Tamás Jobbik-alelnök, Closer Budapest Jazz Festen, Maria Barki, Tiszta TAO Társaságok, Peller Mariann, Luka Modric, Böjte Csaba, Egri Járási, Nyomozó Ügyészség, Vasvári String Trio, Kárpáti Dódi Priváti Projekt, Vasvári Pál, Kleb Attila, Closer Concerts, Egyesült Baloldal, Tiffánból Orbán Viktor, Fekete Péter, Magyar Cirkusz-, Varieté Nonprofit Kft, válogatottnak össze, bíróságon illeti, utolsó felmérések, patthelyzet fennmaradását, eseményen Peller, kínai zenekar, jövőben pedig, közös munkát, első lépés, kapcsolat felé, lapnak nyilatkozó, horvátokat agresszív, világbajnoki ezüstérmes, magyarok jóval, magyar válogatott, gyerekek nagy, nyári budapesti, magyar fővárosból, koncerteken való, ferences rendi, gyermekek tolmácsolták, zsúfolásig megtelt, közlekedés biztonságát, sértettek roma, falu végleges, fesztivál három, magyar jazzélet, fesztiválon napi, magyar együttesek, nagy nyilvánosság, könyv kísérlet, szocialistákból kiábrándult,
© 2013 TVN.HU Kft.