Belépés
Krónika 4. rész (határozathozatalok)
... várhatóan az idén ősszel induló képzéseknél már naprakész lesz. Ugyancsak létrejön a munkaerő-piaci előrejelző rendszer, amely regionális szinten jelzi előre az igényeket.
A felnőttképzésben tanulóknak lehetőségük lesz képzési hitel, valamint ösztöndíj igénybevételére.
Csökkennek a képzők adminisztratív terhei, olyan képzések válnak költségként leírhatóvá a társaságiad...
2020-06-03 11:21:51
Krónika 7. rész (felnőttképzés)
... képzést a piaci igényekhez való alkalmazkodás révén és csökkentik a résztvevők adminisztrációs terheit - tette hozzá.
Szerinte szükség lenne a személyiségfejlesztésre is a felnőttképzésben.

MSZP: sok a nyitott kérdés a javaslatban
Kunhalmi Ágnes, az MSZP vezérszónoka hangsúlyozta: a felnőttképzés a magyar gazdaság működtetésnek rövid-, közép-, és hosszútávon i...
2020-05-07 16:02:40
Krónika 6. rész (kiskereskedelmi adó, felnőttképzés)
... tizedikesek 75 százaléka egyes szinten teljesít szövegértésből.
Hozzátette: az alapfokú végzettségűek körében katasztrofálisan alacsony a hajlandóság arra, hogy részt vegyenek a felnőttképzésben.
A felnőttképzés népszerűtlenségének okai között említette, hogy a képzések a magyar bérekhez viszonyítva drágák, ezért csak örülni lehet az ösztöndíj lehetőségének.
Kitért...
2020-05-07 15:32:08
Koronavírus - Diákhitel Központ: felnőttképzésben részvevők is igényelhetik a Diákhitel Pluszt
...
Elmondta: az új diákhitel a felsőoktatási hallgatóknak legfeljebb 500 ezer, a felnőttképzésekben részt vevőknek maximum 1,2 millió forint összegben lesz elérhető. A családtámogatás erre a termékre is érvényes, tehát a második gyermek születésekor a kormány elengedi az édesanya diákhitelének felét, a harmadik gyermek után pedig a diákhitel-tartozás egészét - hangsúlyozta....
2020-04-14 10:31:07
Koronavírus - ITM: májustól lesz elérhető a kamatmentes, szabad felhasználású Diákhitel Plusz
... miniszter által meghatározott felnőttképzésekben résztvevőknek maximum 1,2 millió forint összegben lesz elérhető.
A Diákhitel Pluszt aktív jogviszonyú hallgatók, illetve a felnőttképzésben 18-55 év közötti tanulók vehetik igénybe. Az új terméket igénylők is jogosultak arra a kormány által 2018-tól bevezetett családtámogatásra, amely alapján a második gyermek megszületése ese...
2020-04-10 15:11:50
Koronavírus - Mától online is oktathatnak a felnőttképzésben
...
Az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében a szaktárca hangsúlyozza: a kormány döntése segíti, hogy ne ütközzön akadályba a felnőttképzés, az intézkedések ugyanis lehetővé teszik, hogy ezentúl távolléti képzésben is tarthassanak kontaktórákat.
Ismertetik: nem minősül hiányzásnak - az új rendelet hatálybalépése napjáig - az, ha a hallgató a veszélyhelyzet kihirdetése ...
2020-03-27 18:22:09
Koronavírus - FVSZ: a felnőttképzés online formában is megvalósulhat
... megvalósulhatnak online formában. Távolléti képzésben megtarthatóvá válnak a kontaktórák is - ismertette Zsuffa Ákos, az FVSZ elnöke.
Ezzel párhuzamosan, amennyiben valaki támogatott felnőttképzésben vesz részt és igazolható a részvétele a távoktatásban, ez elismert és elszámolható lesz mind a képző, mind a képzett (pl. munkabér és járulékai) esetében.
A képzésben részt...
2020-03-27 11:01:34
Az oktatás és nevelés egyensúlya
... útján, tapasztalás által és próba-szerencse alapon". Megjelent: 1973-ban.) Az "interiorizáció" didaktikai alkalmazásaként számos újszerű tanulási forma látott napvilágot. Pl: A felnőttképzésben a tanulási aktivitás fenntartásának legfőbb garanciája a cselekvéssel összefonódó értelmi tevékenység.)

Míg a "szakma" vitatkozik a "gyakorlati"- és a "teoretikus" szempontok érv...
2020-03-10 03:54:00
ITM: a felnőttképzésben szeptembertől már a Szakmajegyzék alapszakmáit oktatják
... ugyanis az állam az első és a második alapszakma megszerzése mellett egy szakmai képzésben megszerezhető szakképesítést is támogat - mondta.
Pölöskei Gáborné elmondta, hogy a felnőttképzésben az OKJ-s képzések helyét a Szakmajegyzékben található 174 alapszakma, illetve a mintegy 350 munkaerőpiaci képzés veszi át. Az alapszakmákat 2021. januárjától csak a szakképző intézmények...
2020-03-02 14:52:14
A cigányság úgy tudja: a magyarok is ingyen jutnak lakáshoz
A MAGYARORSZÁGI CIGÁNYSÁG ÚGY TUDJA, HOGY A MAGYAROK IS KIUTALÁSSAL=ingyen JUTHATTAK LAKÁSOKHOZ 1990 ELŐTT ÉS UTÁN!

EZ ÓRIÁSI TÉVHIT, MERT az 1960-as évek végére a MAGYAROKNAK MÁR NEM JUTOTT - az 1945 UTÁN A POLGÁRSÁGTÓL ELRABLOTT - úgynevezett ,,TÁRSADALMI TULAJDONBA" VETT TANÁCSI BÉRLAKÁSOKBÓL!

Az történt, hogy mire az 1945 után születet...
2020-02-06 12:56:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Diákhitel Központ, Diákhitel Pluszt, Diákhitel Plusz, Kunhalmi Ágnes, Zsuffa Ákos, Pölöskei Gáborné, MAGYARORSZÁGI CIGÁNYSÁG ÚGY TUDJA, HOGY MAGYAROK IS KIUTALÁSSAL=ingyen JUTHATTAK LAKÁSOKHOZ, ELŐTT ÉS UTÁN, ÓRIÁSI TÉVHIT, MAGYAROKNAK MÁR NEM JUTOTT, UTÁN POLGÁRSÁGTÓL ELRABLOTT, TÁRSADALMI TULAJDONBA&#8221, VETT TANÁCSI BÉRLAKÁSOKBÓL, felnőttképzés online, felnőttképzésben szeptembertől, idén ősszel, munkaerő-piaci előrejelző, felnőttképzésben tanulóknak, képzők adminisztratív, piaci igényekhez, résztvevők adminisztrációs, nyitott kérdés, magyar gazdaság, alapfokú végzettségűek, hajlandóság arra, magyar bérekhez, ösztöndíj lehetőségének, felsőoktatási hallgatóknak, családtámogatás erre, második gyermek, kormány elengedi, édesanya diákhitelének, harmadik gyermek, felnőttképzésben 18-55, kormány által, szaktárca hangsúlyozza, kormány döntése, intézkedések ugyanis, veszélyhelyzet kihirdetése, képzésben részt, tanulási aktivitás, cselekvéssel összefonódó, második alapszakma,
© 2013 TVN.HU Kft.