|
|
|
... bors
3 k balzsamecet
Elkészítés:
A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A halat kívül belül alaposan megmossuk, majd szárazra töröljük, a lime-ot, a citromot felnegyedeljük, a kaprot megmossuk, lecsepegtetjük, szárát levágjuk, majd betöltjük őket a halunk hasába. A sót összekeverjük a két tojásfehérjével, majd felét tűzálló tálba helyezzük és ráfektetjük... |
2011-06-15 07:33:57 |
|
|
|
|
|
|
... szójaszószba áztatjuk.
Megfőzzük a tésztát.
A zöldségeket megtisztítjuk, majd a lilahagymát nagyobb darabokra, a sárgarépát vékony csíkokra vágjuk, a gombát pedig felnegyedeljük.
A húst megpirítjuk egy kevés vaj és olaj keverékében.
Kiszedjük és félretesszük a húst, majd ugyanebben a serpenyőben megpirítjuk a zöldségeket, kevés sóval, cukorral é... |
|
2011-05-17 20:19:22 |
|
|
|
|
|
|
... szójaszószba áztatjuk.
2. Megfőzzük a tésztát.
3. A zöldségeket megtisztítjuk, majd a lila hagymát nagyobb darabokra, a sárgarépát vékony csíkokra vágjuk, a gombát pedig felnegyedeljük.
4. A húst megpirítjuk egy kevés vaj és olaj keverékében.
5. Kiszedjük és félretesszük a húst, majd ugyanebben a serpenyőben megpirítjuk a zöldségeket, kevés sóval, cukorral és s... |
2011-03-01 17:56:31 |
|
|
|
|
|
|
... szójaszószba áztatjuk.
2. Megfőzzük a tésztát.
3. A zöldségeket megtisztítjuk, majd a lilahagymát nagyobb darabokra, a sárgarépát vékony csíkokra vágjuk, a gombát pedig felnegyedeljük.
4. A húst megpirítjuk egy kevés vaj és olaj keverékében.
5. Kiszedjük és félretesszük a húst, majd ugyanebben a serpenyőben megpirítjuk a zöldségeket, kevés sóval, cu... |
|
2010-09-25 19:49:43 |
|
|
|
|
|
|
... szójaszószba áztatjuk.
2. Megfőzzük a tésztát.
3. A zöldségeket megtisztítjuk, majd a lilahagymát nagyobb darabokra, a sárgarépát vékony csíkokra vágjuk, a gombát pedig felnegyedeljük.
4. A húst megpirítjuk egy kevés vaj és olaj keverékében.
5. Kiszedjük és félretesszük a húst, majd ugyanebben a serpenyőben megpirítjuk a zöldségeket, kevés sóval, cu... |
|
2010-09-19 21:21:46 |
|
|
|
|
|
|
... szójaszószba áztatjuk.
2. Megfőzzük a tésztát.
3. A zöldségeket megtisztítjuk, majd a lilahagymát nagyobb darabokra, a sárgarépát vékony csíkokra vágjuk, a gombát pedig felnegyedeljük.
4. A húst megpirítjuk egy kevés vaj és olaj keverékében.
5. Kiszedjük és félretesszük a húst, majd ugyanebben a serpenyőben megpirítjuk a zöldségeket, kevés sóval, cu... |
2010-07-29 20:58:15 |
|
|
|
|
|
|
... szójaszószba áztatjuk.
2. Megfőzzük a tésztát.
3. A zöldségeket megtisztítjuk, majd a lila hagymát nagyobb darabokra, a sárgarépát vékony csíkokra vágjuk, a gombát pedig felnegyedeljük.
4. A húst megpirítjuk egy kevés vaj és olaj keverékében.
5. Kiszedjük és félretesszük a húst, majd ugyanebben a serpenyőben megpirítjuk a zöldségeket, kevés sóval, c... |
2010-05-12 20:58:00 |
|
|
|
|