Belépés
Húsvéthétfő 04.22
... és jeleket vitt végbe köztetek. Ezt az embert ti az Isten előre elhatározott terve szerint kiszolgáltattátok, gonosz kezek által keresztre feszítettétek, és megöltétek. Isten azonban feloldotta a halál bilincseit és feltámasztotta őt. Lehetetlen is volt, hogy a halál fogva tartsa, hiszen Dávid így jövendölt róla:
Szemem előtt az Úr mindenkoron,
ő áll jobbomon, meg nem in...
2019-04-22 22:31:47
Pieta
... keblemre még,
hadd nyújtsak vigaszt, hadd csókoljam sebed,
adott az ég nekem egy gyermeket, s a világnak
egy embert, egy igazt.
Viszed bűnöm drága kincsem,
te feloldottad a világot bűneiért,
de én vagyok ki látva, szeretve, féltve,
s siratva téged mindért vezekeltem.

Forrás:Poet.hu

...
2019-04-20 22:59:05
Mi is megbocsátunk...
... cseng:
Véremért bűnötök meg van bocsátva!

Ő megbocsátott. Ah, ujjong a lelkünk,
nem nyomja már a bűnök gyötrő terhe,
s bár vétkünkért büntetést érdemeltünk,
feloldott alóla Isten kegyelme.
Ő megbocsátott. Mi is megbocsátunk.
Ki kegyelmet nyert, kegyelmet osztogat,
ha vétkünkért megbocsátást várunk,
rút bosszúnk heggedt sebet nem b...
2019-04-19 13:54:09
Bombák kiemelése - Hatástalanították a bombákat, feloldották a területzárást
...
Domokos Péter, a fővárosi kormányhivatal igazgatója elmondta, újraindult a forgalom a 6-os úton, a vasúti közlekedés is helyreáll.
Mintegy négyezer embernek kellett szombaton elhagynia otthonát, az önkormányzati szolgáltatást mintegy hatvan ember vette igénybe.
A műveletben több mint kilencszáz ember, a rendőrség, a honvédség, a katasztrófavédelem, a kormányhivatal ...
2019-03-23 17:52:45
Német lap: Wolfgang Schüssel, Herman van Rompuy és Hans-Gert Pöttering alkothatja a "három bölcs" tanácsát a Fi
... normáinak megfelelően folytatja munkáját.
A jelentést átadták az EU soros elnöki tisztségét betöltő Franciaország államfőjének, Jacques Chiracnak, és röviddel ezután a 14 tagország feloldotta az Ausztria elleni szankciókat.
Az EPP politikai közgyűlése szerdai brüsszeli ülésén tárgyal a Fidesz kizárására irányuló indítványokról. Az elnökség a pártcsalád alapokmánya 9. po...
2019-03-20 15:21:32
Több mint 50 második világháborús robbanótestet találtak a Városligetben
...
Gajdos Milán azt mondta: az előkerült robbanótesteket a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére szállították későbbi megsemmisítésre.
A munkálatok idejére 250 méteres körzetben le kellett zárni az Olof Palme sétány egy szakaszát, valamint az Ajtósi Dürer sor és a Stefánia út kereszteződését. A korlátozásokat már feloldották - közölte....
2019-03-20 14:51:41
A török uniós csatlakozási tárgyalások felfüggesztésére szólított fel ismét az Európai Parlament
... csatlakozási tárgyalások hivatalos felfüggesztésén kívül nem képzelhető el más lépés" - hangsúlyozta Kati Piri szociáldemokrata jelentéstevő.
A képviselőtestület üdvözölte, hogy tavaly feloldották a két éven át tartó szükségállapotot, azonban sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy a 2016-os puccskísérletet követően bevezetett elnöki és hatósági jogkörök közül sok továbbra is érvé...
2019-03-13 19:52:21
Ismét teljes szélességében járható a 6-os út Paksnál
...
A Tolna megyei település polgármesteri hivatalának tájékoztatása szerint a Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön feloldotta a 2016. december 19-én elrendelt félpályás forgalomkorlátozást.
Arról is beszámoltak, hogy a közútkezelő az omlástól érintett szakaszon az "elemes" védőfalat áthelyezte és megmagasította.
A 6-os út paksi szakasza mellett húzódó löszfalból 201...
2019-02-28 17:12:48
Influenza - Feloldották a látogatási tilalmat több Jász-Nagykun-Szolnok megyei kórházban
...
A tájékoztatás szerint a látogatási tilalom már csak a Kátai Gábor Kórházban van érvényben.
Jász-Nagykun-Szolnok megyében az előző héthez képest 26 százalékkal kevesebben fordultak háziorvoshoz influenzaszerű tünetekkel - írták.
Továbbra is a fiatalabb korosztály az érintett, a betegek 10 százaléka hatvan év feletti - olvasható a közleményben. ...
2019-02-26 21:16:04
Óvodaudvaron találtak világborús aknákat Kiskunmajsán
... ide...
2019-02-21 17:22:04
1 2 3 .............................183 184 ...............275 276 ...............366 367 368 
Címkék: Wolfgang Schüssel, Hans-Gert Pöttering, Európai Parlament, Domokos Péter, Jacques Chiracnak, Gajdos Milán, Magyar Honvédség, Olof Palme, Ajtósi Dürer, Kati Piri, Magyar Közút Nonprofit Zrt, Kátai Gábor Kórházban, török uniós, látogatási tilalmat, halál bilincseit, halál fogva, világot bűneiért, bűnök gyötrő, fővárosi kormányhivatal, 6-os úton, vasúti közlekedés, önkormányzati szolgáltatást, műveletben több, jelentést átadták, pártcsalád alapokmánya, előkerült robbanótesteket, munkálatok idejére, képviselőtestület üdvözölte, 2016-os puccskísérletet, omlástól érintett, tájékoztatás szerint, látogatási tilalom, előző héthez, fiatalabb korosztály, szociáldemokrata, felfüggesztésére, szükségállapotot, felfüggesztésén, puccskísérletet, megsemmisítésre, robbanótesteket, kereszteződését, feltámasztotta, influenzaszerű, megmagasította, kormányhivatal, indítványokról, korlátozásokat, városligetben, gyűjtőhelyére, szélességében, robbanótestet, feszítettétek, területzárást, tájékoztatása, polgármesteri, önkormányzati,
© 2013 TVN.HU Kft.