Belépés
Feloldották az útzárat Enying határában, ahol korábban világháborús gránátokat találtak
...
Markovics Zita közölte: a tűzszerészek hétfőn és csütörtökön összesen tizenhét, 122 milliméteres szovjet gyártmányú tüzérségi gránátot, valamint kilenc, ezekhez tartozó gránáthüvelyt találtak.
A tűzszerészek elszállították a gránátokat és lőszerhüvelyeket, amelyeket később, a honvédség központi gyűjtőhelyén megsemmisítenek.
A Balatonvilágos szélén vezető 7116-os út ...
2018-12-07 15:01:55
Világháborús gránátokat találtak Enying határában
... lőport tartalmazó lőszerhüvelyt találtak a 7-es és a 7116-os út közös körforgalma közelében, ahol már hétfőn is találtak robbanótesteket ott dolgozó munkások. A 7116-os út lezárását feloldották csütörtök délután.
A tűzszerészek elszállították a gránátokat és lőszerhüvelyeket, amelyeket később, a honvédség központi gyűjtőhelyén megsemmisítenek.
A Balatonvilágos szélén vez...
2018-12-06 17:08:44
Robbanótesteket találtak Enying határában, feloldották az útzárat
...
Markovics Zita közölte: a tűzszerészek négy 122 milliméteres második világháborús orosz repeszromboló gránátot azonosítottak, és ugyanennyi gránáthüvelyt találtak. A robbanótesteket a tűzszerészek megsemmisítésre a központi gyűjtőhelyre szállították - közölte a kommunikációs tiszt.
A munkások az enyingi körforgalom (a 7-es és a 7116-os út közös körforgalma) közelében buk...
2018-12-03 15:01:13
A termőföldek negyedének virágzó növényekkel való bevetése megmenthetné a méheket
... Európai Unió tagállamaiban például betiltották a széles körben használt neonikotinoid hatóanyagú rovarölőket, míg Brazíliában, a világ egyik legnagyobb élelmiszerexportáló államában feloldották a rovarirtók használatát.

Christmann öt éven át tette próbára "alternatív beporzókkal való gazdálkodás" nevű gyakorlatát. Ennek lényege, hogy a termőföldeken minden negyedik műve...
2018-11-23 18:02:32
Feloldották Németországban Oszama bin Laden egy állítólagos egykori testőrének kitoloncolási tilalmát
...
A jogerős döntés alapján a közveszélyes iszlamistaként számon tartott tunéziai férfit nem kell visszaszállítani a hazájából Németországba. A személyes adatok védelméről szóló jogszabályok alapján Sami A. néven azonosított menedékkérőnek a német nyilvánosságban nagy figyelemmel követett ügye így lezárulhat.
Sami A.-t júliusban toloncolták Tunéziába. Hazaszállítása előtt e...
2018-11-21 21:40:51
Hasogdzsi-ügy - Török védelmi miniszter: lehet, hogy a gyilkosok kivitték Törökországból a holttestet
... Tayyip Erdogan török elnök külpolitikai tanácsadója, Yasin Aktay, illetve a Sabah című, kormányközeli török napilap később azt állította, hogy a feldarabolt holttestet feltehetően savban feloldották.
Ugyanakkor az ügyben illetékes szaúdi ügyészség vádirata szerint Hasogdzsival azután végeztek a főkonzulátuson, hogy ellenállt a hazaszállítása céljából Isztambulba érkező szaúdi...
2018-11-18 16:26:16
Gránátnak nézett övcsat miatti adtak ki riasztást a barcelonai és a madridi főpályaudvarokon
... gyanús, robbanószerkezetnek látszó tárgyat mutatott az egyik utas bőröndjében.
A hatóságok a helyszíni ellenőrzés során azonban nem találtak semmit, ezért nem sokkal tíz óra után feloldották a korlátozást, amely a nagysebességű gyorsvasút (AVE) vonalait érintette.
Nagyjából ezzel egy időben rendelt el a spanyol rendőrség részleges zárlatot a madridi vasútállomáson, az ut...
2018-11-07 11:51:16
Hasogdzsi-ügy - Erdogan tanácsadója szerint az újságíró holttestét feldarabolták és feloldották
...
Aktay az újságnak kifejtette: a hatóságok rendelkezésére álló legfrissebb információk szerint Hasogdzsit azzal a céllal darabolták fel, hogy semmi se maradjon a holttestéből.
Hozzátette: a török nyomozók azt tudták, hogy Hasogdzsit feldarabolták, de most már azzal is tisztában vannak, hogy a gyilkosok ennyivel nem érték be, meg is semmisítették a maradványokat. Az ember...
2018-11-02 16:11:03
Elszállították a Szabadság hídnál talált robbanótestet
... tűzszerészi munkálatok idejére a hídnál lezárták a budai alsó rakpartot, a felső rakparton, valamint a híd északi járdáján nem közlekedhettek a gyalogosok.
Mostanra a korlátozásokat feloldották. A tűzszerészek egy 152 milliméter átmérőjű szovjet - kilőtt állapotú - betonromboló gránátot azonosítottak. A robbanótestet megsemmisítésre a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére s...
2018-10-23 17:31:48
Helyreállt a forgalmi rend a Slachta Margit rakparton
... öt autó és egy kerékpáros ütközött össze a III. kerületben, a Slachta Margit rakparton a Tímár utca magasságában.
A baleset helyszínelését a rendőrök befejezték, az útlezárást feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.
A balesetben hárman megsérültek - írta a BRFK.
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI megkeresésére azt írta: a balesethez...
2018-09-28 17:23:45
1 2 3 ..................61 62 ..........92 93 ..........122 123 124 
Címkék: Feloldották Németországban Oszama, Slachta Margit, Markovics Zita, Európai Unió, Sami, Tayyip Erdogan, Yasin Aktay, Magyar Honvédség, Győrfi Pál, Országos Mentőszolgálat, útzárat Enying, termőföldek negyedének, állítólagos egykori, gyilkosok kivitték, madridi főpályaudvarokon, újságíró holttestét, forgalmi rend, tűzszerészek hétfőn, tűzszerészek elszállították, honvédség központi, tűzszerészek négy, tűzszerészek megsemmisítésre, központi gyűjtőhelyre, kommunikációs tiszt, enyingi körforgalom, széles körben, világ egyik, rovarirtók használatát, termőföldeken minden, jogerős döntés, közveszélyes iszlamistaként, hazájából Németországba, személyes adatok, német nyilvánosságban, feldarabolt holttestet, ügyben illetékes, hazaszállítása céljából, egyik utas, helyszíni ellenőrzés, nagysebességű gyorsvasút, időben rendelt, spanyol rendőrség, madridi vasútállomáson, újságnak kifejtette, hatóságok rendelkezésére, céllal darabolták, török nyomozók, gyilkosok ennyivel, hídnál lezárták, budai alsó,
© 2013 TVN.HU Kft.