Belépés
Mennyit ér az ember?
... van,
mindegy, ha meghal,
mindegy, ha éhezik?
Ha szenved, vagy sír,
felér-e a szívedig
a fájdalom? Válaszolj:
mennyit ér néked,
az, aki megbántott,
felsértette sebed?
Az, akit anya szült,
éppen úgy, mint téged,
válaszolj csendben:
mennyit ér ő néked?
Őt is úgy szerették,
mikor megszületett,
őt is úgy becézté...
2018-10-23 19:27:39
Mikor a szív elcsendesül...Dáma Lovag Erdős Anna verse:
...

Dáma Lovag Erdős Anna verse:

Mikor a szív elcsendesül

Ősszel érő csipkebogyó
Tövise felsértette szívemet
Tavasz eljött,pattan bimbó
Nem vigasztal engemet

Itt a tavasz ébredjetek
Zengi ég felé a ...
2018-02-14 10:08:10
Égett puskapor szagú a holdpor.
A holdutazók az egyedüli emberek, akik égi kísérőnk felszínét már megszagolták - bár nem sétáltak szkafander nélkül a Holdon. A terepi munka során sok holdpor tapadt az űrruhájukra, és utána hiába porolták le egymás szkafanderét, a finom por a ruha mikroszkopikus redőibe is bevette magát. Amikor visszatértek a holdkomp belsejébe, majd ott mesterséges földi atmoszférával töltötték k...
2016-03-13 22:41:38
BELEVERTE A GYEREKE fejét
... költöttek alkoholra és cigire.

A férfi 2012. április 22-én, részegen, megragadta egyik - akkor tízéves - kislánya haját, majd a fejét beleverte a falba, egy kiálló szög pedig felsértette a gyermek bőrét. A vádlott azért bántalmazta a lányát, mert a gyerek enni kért.
Néhány hónappal később a férj ismét részegen ment haza, ekkor hangosan kiabálni kezdett, összetörte ...
2016-02-25 17:52:13
Gyermekeit elhanyagoló házaspárt ítéltek el Szegeden
... és cigarettára.
A férfi 2012. április 22-én, amikor ismét részeg volt, megragadta egyik - akkor tízéves - kislánya haját, majd a fejét beleverte a falba, egy kiálló szög pedig felsértette a gyermek fejbőrét. A vádlott azért bántalmazta a lányát, mert a gyerek enni kért.
Néhány hónappal később a férj délelőtt ittasan ment haza, hangosan kiabálni kezdett, összetörte a laká...
2016-02-25 14:37:19
A valaha élt legmagasabb ember.
... INTERCO-val turnézott.

1940. július 4-én, miközben a Nemzeti Erdei Fesztiválon vett részt, kórházba kellett szállítani, mert az egy héttel korábban felhelyezett, hibás lábmerevítő felsértette a bokáját és a seb elfertőződött. Vérátömlesztést kapott és meg is műtötték, de állapota romlott, és július 15-én, hajnali 1:30-kor álmában elhunyt.

Az altoni Oakwood Ce...
2015-08-05 22:35:05
Could you write an english answer to this question ?
Párbeszéd!
Te már fordítottál Franciát Magyarra?
Igen, de a foga felsértette a bőrömet....
2015-04-29 10:10:43
Piros karóra
... váltam meg tőle.Időnként természetesen egy órás szakemberrel tisztíttatnom kellett és később néha-néha kisebb javításokat is igényelt. Egy ilyen alkalommal egy órás ügyetlensége folytán felsértette a számlapot,ami eléggé elcsúfította az órámat. Ennek ellenére nem voltam hajlandó megválni tőle egészen addig,amíg teljesen "ki nem lehelte" a lelkét.
Viszont egyszer elérkezett az...
2015-04-18 15:17:36
Az erdei emberek
Az erdei emberek

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy cigány asszony, aki az emberével lakott kint az erdőn. Nem volt semmijük, még házuk se. Mentek álló nap az úton, és ha rájuk esteledett, megaludtak a sűrű bokrok tövében. Azt ettek, amit találtak: gyökereket, bogyókat, gombákat. Néha, ha falu mellé értek, loptak csirkét is, de csak ritkán, mer...
2015-02-04 14:00:13
A valaha élt legmagasabb ember.
... INTERCO-val turnézott.

1940. július 4-én, miközben a Nemzeti Erdei Fesztiválon vett részt, kórházba kellett szállítani, mert az egy héttel korábban felhelyezett, hibás lábmerevítő felsértette a bokáját és a seb elfertőződött. Vérátömlesztést kapott és meg is műtötték, de állapota romlott, és július 15-én, hajnali 1:30-kor álmában elhunyt.

Az altoni Oakwood Ce...
2014-12-21 19:17:21
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Dáma Lovag Erdős Anna, BELEVERTE GYEREKE, Nemzeti Erdei Fesztiválon, Oakwood Ce, Franciát Magyarra, szív elcsendesül, erdei emberek, tavasz ébredjetek, egyedüli emberek, terepi munka, ruha mikroszkopikus, holdkomp belsejébe, férfi 2012, fejét beleverte, kiálló szög, gyermek bőrét, vádlott azért, gyerek enni, férj ismét, gyermek fejbőrét, férj délelőtt, altoni Oakwood, foga felsértette, órás szakemberrel, ilyen alkalommal, órás ügyetlensége, cigány asszony, emberével lakott, sűrű bokrok, elcsendesuldama, vérátömlesztést, mikroszkopikus, tisztíttatnom, természetesen, atmoszférával, elfertőződött, szkafanderét, felhelyezett, szakemberrel, elcsúfította, visszatértek, ügyetlensége, megszületett, megszagolták, felsértette, bántalmazta, elhanyagoló, cigarettára, mesterséges, legmagasabb, csipkebogyó, elcsendesül, űrruhájukra, clubpicture, fordítottál, javításokat, fesztiválon, lábmerevítő, ébredjetek, megaludtak, holdutazók, szállítani, gyökereket, alkalommal, gyermekeit, megbántott, összetörte, megragadta, szkafander, elérkezett,
© 2013 TVN.HU Kft.