Belépés
Nem reagálni a másokban lévő egóra
"Nem reagálni a másokban lévő egóra nem csupán a saját egódon való felülemelkedésnek, hanem a kollektív emberi ego felszámolásának is az egyik leghatékonyabb módja. .. nem a gyengeség, hanem az erő jele."

Eckhart Tolle...
2019-12-02 07:16:52
Donald Trump alkotmányos elmozdításáról és az egészségügyi reformról vitáztak a demokrata elnökjelölt-aspiránso
... szenátor. Egyben ígéretet tett arra, hogy ha elnök lesz, választási kampányának egyetlen adományozójának sem "ad" nagyköveti posztot.
Bernie Sanders a társadalmi egyenlőtlenségek felszámolásának fontosságát hangsúlyozta, Klobuchar és Buttigieg pedig a Trump-korszak utáni politika elsődleges feladatának az ország "újraegyesítését" nevezte. Buttigieg az előző elnököt, Barack Ob...
2019-11-21 07:21:02
Nők és gyermekek védelmében akciónap-sorozat kezdődik szombaton
... fizikailag bántalmazzák, a lányok 18 százaléka pedig legalább egyszer szexuál...
2019-11-19 11:31:28
Illegális bevándorlás - Német lap: Berlin szerint erősödik az illegális migráció a balkáni útvonalon
... Törökországból Görögországba. Ezzel kapcsolatban Dieter Romann a Welt am Sonntagnak adott rövid nyilatkozatában azt mondta, hogy a schengeni övezetben az állandó belső határellenőrzés felszámolásának feltétele a külső határ hatékony ellenőrzése, de jelenleg ez a feltétel nem teljesül.
A lap egy másik nem nyilvános dokumentumra, az Európai Bizottság egy belső jelentésére hivat...
2019-11-10 11:51:33
EU-tisztújítás - Johansson: rendkívül fontos a dublini menekültügyi szabályok reformja
... a megoldás részét képezi.
Ylva Johansson beszélt az elutasított menedékkérők hatékonyabb visszaküldésének, az áttelepítések fokozásának, továbbá az embercsempész-hálózatok felszámolásának szükségességéről is.
Támogatásáról biztosította a Földközi-tengeren felvett bevándorlók ideiglenes elosztási mechanizmusáról négy EU-ország között nemrég megkötött máltai egyezséget, mo...
2019-10-01 18:52:05
Kövér: Közép-Európa nemzetei képesek megújítani Európa szellemi önvédelmét
... Kiegészítette: ehhez a célhoz vezető eszköz az európai keresztény kultúra szétzilálásának kísérlete, az európai demokratikus rend átalakítási terve, és az európai nemzetállamok felszámolásának szándéka.
"A 21. századi politikai és értékrendi küzdelemben a szellemi önvédelem képessége nélkül Európa, valamint az európai emberek és nemzetek egyaránt vesztésre vannak ítélve" - je...
2019-09-13 18:02:29
Cousteau a "cetbörtönben" tartott fehér és kardszárnyú delfinek elengedését kérte Putyintól
... közvetlenül is foglalkozni a tavaly Oroszország Távol-Kelet Tengermellék régiójában, a Vlagyivosztok és az észak-koreai határ között található Szrednyaja-öbölben felfedezett "cetbörtön" felszámolásának ügyével. Az ügy akkora felháborodást keltett Oroszországban és külföldön, hogy abba a Kreml is beavatkozott.
A "börtönben" talált 87 fehér és 11 kardszárnyú delfint külföldi - ...
2019-06-18 10:51:16
Fővárosi Közgyűlés - Több mint hétmilliárdot biztosítanak a Rác fürdő és a hotel megszerzésére
... kapcsolódó hotel kialakítása érdekében 2002-ben megindult projekt ellehetetlenülése nyomán a Fővárosi Közgyűlés 2015 nyarán döntött a Rác Nosztalgia Kft. és a Rác Beruházó Kft. felszámolásának kezdeményezéséről.
A Fővárosi Közgyűlés 2018. február 21-én döntött arról, hogy a Rác fürdő mielőbbi megnyitása érdekében meg kívánja szerezni a Rác fürdő és hotel teljes és egységes tu...
2019-05-29 13:05:31
Fővárosi Közgyűlés - Több mint hétmilliárdot biztosíthatnak a Rác fürdő és hotel megszerzésére
... kapcsolódó hotel kialakítása érdekében 2002-ben megindult projekt ellehetetlenülése nyomán a Fővárosi Közgyűlés 2015 nyarán döntött a Rác Nosztalgia Kft. és a Rác Beruházó Kft. felszámolásának kezdeményezéséről.
A Fővárosi Közgyűlés 2018. február 21-én döntött arról, hogy a Rác fürdő mielőbbi megnyitása érdekében meg kívánja szerezni a Rác fürdő és hotel teljes és egységes tu...
2019-05-24 17:29:23
Útépítési program indul Budapesten 8,3 milliárd forint kormányzati támogatással
... legtöbb forráshoz jutó kerületek közé tartoznak.
Úgy vélte, a fővárosi fideszes képviselők, azaz polgármesterek kezdeményezésére indult programmal új lendületet kap a földutak felszámolásának a folyamata. A XXII. kerületben már zajlanak a kivitelezők kiválasztására vonatkozó közbeszerzések is, így várhatóan tavasszal indulhat a munka - mondta.
Az útépítési program szerin...
2019-03-05 13:36:14
1 2 3 .....20 21 ...31 32 ..40 41 42 
Címkék: Donald Trump, Fővárosi Közgyűlés, Eckhart Tolle, Bernie Sanders, Barack Ob, Törökországból Görögországba, Dieter Romann, Európai Bizottság, Ylva Johansson, Oroszország Távol-Kelet Tengermellék, Nosztalgia Kft, Beruházó Kft, másokban lévő, egészségügyi reformról, illegális migráció, balkáni útvonalon, dublini menekültügyi, hotel megszerzésére, saját egódon, kollektív emberi, egyik leghatékonyabb, társadalmi egyenlőtlenségek, előző elnököt, schengeni övezetben, állandó belső, külső határ, belső jelentésére, megoldás részét, elutasított menedékkérők, áttelepítések fokozásának, célhoz vezető, európai keresztény, európai demokratikus, európai nemzetállamok, szellemi önvédelem, európai emberek, tavaly Oroszország, észak-koreai határ, fővárosi fideszes, földutak felszámolásának, kivitelezők kiválasztására, útépítési program, kezdeményezésére, egyenlőtlenségek, visszaküldésének, szükségességéről, nyilatkozatában, felszámolásának, szétzilálásának, határellenőrzés, újraegyesítését, adományozójának,
© 2013 TVN.HU Kft.