Belépés
Vihar - Károk Győr-Moson-Sopron megyében
... utcában kidőlt fát távolítottak el...
2018-06-12 17:22:53
Fidesz: az LMP sorra leszavazta a családokat segítő intézkedéseket
... szóvivője sajtótájékoztatóján azt mondta, kudarcot vallott a kormány családügyi és szociális államtitkársága is, ugyanis a népességfogyás visszafordításában, illetve a szegénység felszámolásban sem tudnak eredményeket felmutatni.
A Fidesz reagálásában kifejtette: a családokat akkor fenyegeti veszély, ha a 2018-as választáson az a családellenes ellenzék kerülne hatalomra, amel...
2018-01-03 15:23:15
LMP: többkulcsos adó kell
... tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, kudarcot vallott a kormány családügyi és szociális államtitkársága is, ugyanis a népességfogyás visszafordításában, illetve a szegénység felszámolásban sem tudnak eredményeket felmutatni.
Kiemelte, még mindig 60 ezer bajba került devizahiteles családot fenyeget a kilakoltatás, 2011 óta duplájára nőtt a dolgozó szegények aránya, a 18 ...
2018-01-03 12:32:24
A Jobbik parlamenti vizsgálóbizottsághoz kér támogatást
... reagált: vitathatatlan, hogy "a különféle bűncselekményi formák többségét a cigányság tagjai követik el", tartalmilag létező jelenség, de a kifejezés használatához nem ragaszkodik, a felszámolásban érdekelt.
Megkérdezték a béruniós plakátok kihelyezéséről, amire azt válaszolta, hogy július 15. után a Jobbiknak megszűnt minden plakáttevékenysége, a korábbi helyeikre kikerült ú...
2017-08-15 13:52:10
Gyurcsány nyíltan kimondta "A magyar államiság megszüntetése
... lett volna 1990 után ERKÖLCSI ALAPJUK az ELSZÁMOLTATÁSRA!
*
Így, bizony azt tehet Gyurcsány is, amire csak kénye-kedve szottyanl!
Felszámolhat bármit, bármikor! A FELSZÁMOLÁSBAN VAN MÁR GYAKORLATA! Az egész személyisége erre predesztinálja... Felszámolni, fálszámolni...felszámolni... bármit, ami neki személy szerint nem tetszik.
És, mint mosolygó...
2017-06-07 21:18:32
A Pápai Hús Kft. a tulajdonosváltást követő egy héten belül megduplázta termelését
... tulajdonosoknak.
A Pápai Hús csoportot a felszámoló által meghirdetett pályázaton nyertes, hongkongi magánbefektetők tulajdonában álló Tano Commerce Kft. vásárolta meg 1,134 milliárd forintért. A felszámolásban érintett három társaság vagyonát, eszközeit és a Pápai Hús márkanevet vette meg a Tano Commerce Kft., amely december elsején a helyi önkormányzat hozzájárulásával felv...
2016-12-07 14:02:30
Nem érkezett ajánlat a Malév nemzetközi szövetséggel szembeni követelésére
...
A társaságot felszámoló Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. az MTI érdeklődésére közölte: a követelés elzálogosított, harmadik fél által részben peresített, a felszámolásban ez az utolsó vagyonelem.
A 12,85 millió dolláros (mai árfolyamon több mint 3,5 milliárd forint) követelés az IATA által működtetett elektronikus elszámolási rendszerekben visszatartott, a Malév uto...
2016-03-19 07:04:32
TAB: házszabályellenes a NAV-elnök kinevezésével kapcsolatos módosítás
... feltételeként meghatározott adóalap-maximumot is - 10 millió forintról 20 millióra.
Változtatnának a növekedési adóhitellel kapcsolatos szabályokon is, kikötve a többi közt azt, hogy felszámolásban, végelszámolásban résztvevők nem élhetnek vele, de a módosításuk részletezi azt is, hogyan csökkenthető a növekedési adóhitelre jutó adó még esedékessé nem vált összege.
A t...
2015-06-11 14:11:55
Elkezdődik az Arcadom Zrt. kishitelezőinek kártalanítása
... független hitelezők közül a finanszírozó Raiffeisen Banké biztosított hitelezői kategóriában 3 milliárd forint a visszaigazolt követelés. A kis- és középvállalati (kkv) hitelezők felszámolásban visszaigazolt követelése mintegy 340 millió forintot tesz ki. A kkv-k követelése az Arcadommal szemben nem éri el a teljes követelésállomány 5 százalékát - mondta.
Ez mintegy 120 alvá...
2015-05-27 14:42:15
Újabb meglepő részletek a Quaesor-botrányban!
... hangsúlyozta, hogy a Beva rendelkezésére álló források semmilyen módon nem jelentenek limitet, lehetőség van hitel felvételére, amit az állam garantál.
A lap egyébként úgy tudja, hogy felszámolásban jártas profi szakemberek segítik a vélhetőleg a Quaestor felszámolásához vezető folyamatot.
Azt is megjegyzi a lap a Buda-Cash-nél lefoglalt 68 milliárd forintnyi vagyon kapc...
2015-04-02 16:31:41
1 2 3 
Címkék: Károk Győr-Moson-Sopron, Pápai Hús Kft, Arcadom Zrt, ERKÖLCSI ALAPJUK, FELSZÁMOLÁSBAN VAN MÁR GYAKORLATA, Pápai Hús, Tano Commerce Kft, Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft, Raiffeisen Banké, családokat segítő, magyar államiság, tulajdonosváltást követő, héten belül, kormány családügyi, szegénység felszámolásban, családokat akkor, 2018-as választáson, dolgozó szegények, különféle bűncselekményi, cigányság tagjai, kifejezés használatához, felszámolásban érdekelt, béruniós plakátok, korábbi helyeikre, egész személyisége, felszámoló által, felszámolásban érintett, helyi önkormányzat, társaságot felszámoló, követelés elzálogosított, utolsó vagyonelem, növekedési adóhitellel, többi közt, módosításuk részletezi, növekedési adóhitelre, finanszírozó Raiffeisen, visszaigazolt követelés, kkv-k követelése, teljes követelésállomány, állam garantál, Quaestor felszámolásához, hozzájárulásával, végelszámolásban, államtitkársága, tulajdonosoknak, felszámolásához, kishitelezőinek, magánbefektetők,
© 2013 TVN.HU Kft.